Lukijat

perjantai 1. elokuuta 2014

Birthday princess

 Tytöt tulivat tänään ja juhlittiin mun muutama päivä sitten menneitä synttäreitä. Kuopus lurautti mulle kauniin onnittelulaulun, sanoi mua Birthday prinsessiksi :)

"Paljon onnea vaan, sinne eläintarhaan, sä satavuotta täytät ja apinalta näytät"

Sain ruusuja ja lahjoja



On ne vaan suloisia! Esikoinenkin antoi lahjaksi itse tekemänsä esiliinan, kertoi (eli siis PUHUI!) miten paljon verta, hikeä ja kyyneleitä sen tekeminen oli tuottanut. Oli kuulemma megaärsyttävä kässätyö.
Syötiin pakastemansikkakakku ja kuunneltiin teinimusiikkia. Esikoinenkin viihtyi meidän seurassa KAKSI tuntia! Iloisena ja omana itsenään! Välähdyksiä menneestä... Puhui varmaan enemmän kuin edellisenä kahtena viikkona yhteensä!

Aiemmin viikolla laitoin esikoiselle viestiä, että ollaan menossa sitten lauantaina Flowparkiin, että tiedoksi hänellekin, että reissu on pakollinen koko perheelle. Vastaukseksi sain "K". Sitä sitten Helmi Naisen kanssa pähkittiin, että mitähän mahtaa tarkoittaa, hän käytti tietolähteenä omaa teiniään, mutta sille oli kaksi eri vaihtoehtoa. Joko OK:sta lyhennys tai sitten joku tyyliin evvk. No, tänään kun esikoinen oli kovin vastaanottavaisella tuulella niin kysyin ja tarkoitti kuulemma OK:ta. Sen voi lyhentää kuulemma ihan puheessakin, eli ookoon voi sanoa pelkästään koo. Voi tsiisus kun ei meinaa enää ymmärtää puhettakaan!

Olispa tuo koko viikonlopun yhtä kivalla tuulella!

12 kommenttia:

  1. Kupongit ovat ainakin tosi ihania. Varsinkin, jos miettii, että niihin on uhrattu ihan oikeasti aikaa. Siellä on piirretty vesihanaa jne...

    Joo, mä yritin juuri pari viikkoa sitten anopilleni tehdä selväksi, ettei noi teinit jaksa kommunikoida meidän vanhusten kanssa muutamaa kirjainta enempää.
    Anoppi ihmetteli sitä, että oli saanut mieheni veljen teiniltä vastaukseksi vain "kiitos :-)". Kun hänen mielestään täytyisi kirjoittaa nyt vähän enemmän ja.. plaa... plaa...plaa...
    Katkaisin jutun sillä, että sanoin että "en itsekään yleensä jaksa lisätä mitään kliseitä tekstiviesteihin. Saatika, että odotan sitä teiniltä, joka tekstaa muutenkin miljoona viestiä tunnissa". Tuskin se meni perille, mutta niin mä oletan asian olevan. Kuka teini jaksaa tekstata kymmeniä (!!!) kirjaimia jollekin tylsälle tädille, kun on tärkämpääkin tekstattavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja vielä hymiö kaupan päälle on PALJON! Kerropa tuo mun "k"-juttu niin ehkä osaa arvostaa kokonaista sanaa :D

      Poista
    2. :-D

      Tää täytyy muistaa mainita.
      Jäin muuten miettimään, että josko tuo anopin kommentti oli myös hienoinen viesti mulle, koska en koskaan jaksa kirjoittaa niitä täkäläisiä kliseitä. Niitä kun riittää... ja kai ne ovat vähän niinkun must.

      Poista
    3. Ja hei, luehan tämä...

      Näin se menee täällä.

      http://finnforlife.wordpress.com/2014/05/22/saksalainen-tekstiviesti/

      Poista
    4. Huhhuh :D. Mä en pärjäisi kovin hyvin noissa kohteliaisuuksissa t: mörökölli :D

      Poista
  2. Olipa suloista! Ja uus aamukahvimukikin! Mä muistan kanssa tehneeni tollasia kuponkeja joskus...hirveen liikkistä ♥ Ja Teini, vau! On se sun oma suloinen pikkutyttö siellä sisällä -kuten huomasit-, se mörkö vaan nyt peittää sen useimmiten alleen.
    Aattele, mitkä syndet sulla on ollu! Eka lahja tuli jo kesäkuussa ;) , sit sen oikeen päivän kuoharit ja tänäänkin vielä juhlaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kupin sisällä lukee: "Olet aina tukenani kun tarvitsen sinua, tuot iloa ja turvallisuutta elämääni. Sinun seurassasi minun on hyvä olla. Minun pitäisi useammin musitaa sanoa kuinka paljon rakastan ja arvostan sinua. Kiitos siitä, että sinä olet minun äitini"

      Byääääääh :')

      Poista
  3. Mä niin itkisin, jos saisin tollaisia kuponkeja, ihan yli-ihania!! :) ja musta noi on tosi arvokkaita, koska en mä ainakaan olis vaivautunut tekee tommosia mun äidille...

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihania! Eikä varmaan oo isi tai isin uus auttanut ja opastanut... Ruusutkin on just sun näköisiä!

    Mie sain tänään kans tuollaisen K-viestin esikoiselta. Ihmettelin, että onkohan sillä viesti karannu ennen aikojaan, mutta kuopus valisti mua :)

    Onnea nyt vielä multakin, hiukan jälkijunassa.

    VastaaPoista
  5. En varmaan minäkään olis tota K:ta tiennyt, ellei sattuneesta syystä olis niitä vähän nuorempia henkilöitä omalla amisluokalla. Mutta sehän on siis lyhenne OK:sta amerikkalaisittain, ei oukei, vaan ..kei! Ihan hauska heittää kehiin silloin, kun on ehkä vaan osittain samaa mieltä toisen kanssa, että khei vaan. :)

    VastaaPoista
  6. Myöhästyneet onnittelut med iso halaus ja lot of märkiä pusuja!

    VastaaPoista