Lukijat

torstai 18. syyskuuta 2014

Arki-itkukännit

Tänään lupasin itselleni pitää välipäivän liikunnasta. Iso virhe. Päädyin sitten kumoamaan kuoharipulloa. Joo, huomenna on työpäivä. Ihan sama. On sitä ennenkin arkena ryypätty.

Jo kotimatkalla töistä oli itkuolo ja nyt kun olen puoli pulloa juonut niin hanat on hyvin auki. Youtube soittaa mielentilaan sopivaa musiikkia ja mä mietin ja itken

Ymmärtääkö se yhtään miten paljon muhun sattuu? (järkiminä huutelee että itsepähän tämän löysässä hirressä roikkumisen halusit valita, että turha valittaa).

Sorruin taas siihen ääneen ulvomiseen. Typerää. Kohta kukaan ei jaksa enää kuunnella mua. En mä helvetti jaksa itsekään kuunnella enää itseäni.

Koitin miettiä että onko mun elämässä ollut yhtä vaikeaa vaihetta. Kyllähän mä Tyypin takia itkin lukemattoman määrän kyyneliä, mutta en mä koskaan kyllä uskonut että meistä voisi mitään tulla.

Eron takia toki itkin, mutta enemmän lasten takia. Hyvä idea, itketääs vähän niitäkin nyt samalla kun on hanat kerran auki ja happy hour ja kaikkee. Erossa näin kuitenkin niin paljon positiivista, että ne voitti negatiiviset (pl. lapset).

Kelly Clarkson laulaa What doesn't kill you makes you stronger. Pakko uskoa.

Christina Perrin Thousand Years, K soitti sitä mulle monta kertaa suhteen alkuaikoina. Vittu mitä paskaa. 

Mä hukkasin kyllä pointinkin nyt. Mulla oli olevinaan enemmänkin asiaa. Mä tunnen itseni niin yksinäiseksi

Note to self: älä saatana aseta itseäs enää alttiiksi tämmöiselle tunteelle jos pääset tästä yli. 

Ai niin, kerroin siskolle siitä mun munuaiskasvaimesta, lupasi antaa mulle omista munuaisistaan jos tarviin. Aika liikuttavaa. Vittu mulla loppuu kohta nenäliinatkin.

Voiko kuoharipullollisen jälkeen ottaa opamoxia? Ei vissiin. Ollaan sit ilman ja kärsitään. 

Pitkästä aikaa perinteistä känni-Puolinaista.

13 kommenttia:

 1. Jooei sekakäyttöä. Pääsee liian helpolla.
  Eikä sitä voi silleen päättää, ettei ikinä enää aseta alttiiksi itteensä. Eihän sitä sitten voi ollenkaan elää. Tai no, ehkä jotku voi, sellaset joiden elämä on harmaata ja tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Kerran kokeilin ja pelkäsin että sydän pysähtyy. Ei pysähtynyt mutta pelottavaa oli. Kärsin tän niin kuin nainen.

   Poista
 2. Hei beibe...tää on taas sitä ajatustyötä... "tänään paskaa ja kurjaa ja ikävää ja ihan mitä vaan, mutta tän hetken kun kestää, on huomenna taas jo ihan eri tunteet..."
  Nukkumaan mahd nopsaan, uni tuo unohduksen!
  Täällä ollaan. <3

  VastaaPoista
 3. Sä voisit kertoo et miten sun ilta päätty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, Fani tsemppasi mua facessa ja kuunteli ulvomistani. Loppupeleissä ilta päättyi siihen, että vietin Fanin ja Fanin kaverin kanssa tunnin puhelimessa ja kuuntelin niiden hehkutusta siitä miten ihana mä olen :). Piristi ja pääsin nukkumaan kuivin silmin. Aamulla naama oli kyllä jäätävän näköinen silmäpusseineen ja turvonneine luomineen.

   Poista
 4. Miksi sä nyt uskoit eri tavalla sitten asioihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyppi ja Kelailija ovat kaksi aivan eri ihmistä. Siksi.

   Poista
 5. "Tästä tulikin mieleen nettitreffailu ja "vaatimuslistat". Siellä kun kukin etsii omiin kriteereihinsä sopivaa vastakappaletta. Mulla ne oli mm. tupakoimattomuus, pituus jostain 172-185 väliltä, mielellään ei lapsia (eikä ainakaan liian pieniä lapsia) eikä halua enää lapsia.
  No, Kelailija tupakoi, on 192 pitkä, lapset 3 ja 5-vuotiaat. Että se niistä listoista :). En mä tykkää sen tupakoinnista, mutta en mä sille oikein mitään voi. Enkä voi sillekään mitään että sillä on lapsia."

  Kaikesta mitä täällä sai lukea, eli kaikki numerot ja tosiasiat ja elämäntilanteet puhuivat sen puolesta ettei tästä tule mitään. Tietty kaikki asiat eivät ole selitettävissä järjellä. Se vain on niin, että nämä asiat kuolevat, joko kokonaan tai osittain, ajan kanssa. Siksi heti alussa, jos vakavissaan aikoo suunnitella elämäänsä jonkun varaan, olisi hyvä miettiä ja ottaa aikansa asioiden kanssa. Olisko jotenkin näin? Vitusti apua taas varmaan :D

  VastaaPoista
 6. Missasit pointtini kokonaan tuossa Nettitreffailu ja vaatimuslistat-postauksessa. Mun pointtini oli se, että tuommoiset "vaatimuslistat" ovat ihan naurettavia tosielämässä.

  Voi tietysti olla että missasin tämän sun kommentin pointin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis jos näet mielenkiintoisen näköisen miehen kadulla kolmen lapsen kanssa tupakoimassa niin menet juttelemaan kaikesta näkemästäsi huolimatta?

   Poista
  2. En perusta mielenkiintoisuutta ulkonäköön.

   Poista
  3. oijoi. kylläpäs tuo ano nyt tahallaan yrittää provosoida ja huonosti vieläpä

   Poista