Lukijat

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Aamukahvi

Heräsin sunnuntaihin. Ajattelin että jee, sunnuntai jo. Keitin aamukahvit, mä tarviin kaksi isoa kupillista heräämiseen. Join ensimmäisen, kahvimaito riitti siihen just ja just, mutta onneksi jääkaapissa oli vielä rasvatonta maitoa tyttöjen jäljiltä. Toinen kupillinen vaan kuppiin ja pikainen katsahdus maidon päivämäärään. 4.9, hyvä, ei ole edes vanhaa ja kuppiin. Klönts. Olin vähän aikaa että täh, mitä helvettiä, kunnes tajusin että nythän on vissiin lokakuu. Voi sitä vitutuksen määrää. Vähän aikaa kiukuttelin ja lähdin sitten siwaan kuin myrskyn merkki.

Jatkoin sitten jääkaapin siivoamista, tässä lähtötilanne


Poistin tyhjät astiat ja vanhat tuotteet. Jäljelle jäi syötäväksi kelpaavaa kolme kappaletta nakkeja ja rahka. On mulla noitten lisäksi kananmuniakin, että jos ei huvita tänäänkään mennä kauppaan (niin, olisinhan mä sieltä siwasta voinut ostaa myös muuta kuin sen yhden maidon, mutta kun en ollut hereillä)


Hmm...  tuo oivariinikin saattaa olla vanha kun en ole leipää syönyt kahteen kuukauteen. Viinat ja tonic on veljen.

Tästä tulee paska päivä, ehdin jo itkeä K:n uutta fb-kaveruutta, liekö ollut baarissa. Pitäisköhän mennä tiputtamaan sen sildenafiilit postiluukusta jos vaikka tarvitsee. 

 

7 kommenttia:

 1. Auh. Mä NIIIIIN ymmärrän tuon pienen pirun sun päässä. Mut älä silti...paitsi, jos sillä ei oo enää väliä.
  Jääkapink(kin) tyhjennys on terapeuttista. Samoin kaiken muun "muistuttavan". Vaikka itkua vääntäen, kaikki muistuttava pois vaan; petivaatteet, tavarat jne jne. Muistoja (nyt valitettavasti, myöhemmin onneksi) ei päästään pois saa.
  Sä selviit, mistä vaan, kun tää on ohi. Ja onneks sä myös tiedät sen.

  VastaaPoista
 2. No et kyllä niitä sildenafiilejä vie, saa pyytää itse jos tarve on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viekään, ostakoon uudet jos tarvitsee (jos ei kehtaa pyytää)

   Poista
 3. Kuin harvoin ne sun tyttäres on sun luona kun maitokin jo noin vanhaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka toinen viikonloppu. Ovat onneksi lukutaitoisempia kuin minä, joten osaavat ottaa maitonsa aina tulopäivänä ostetusta tuoreesta tölkistä.

   Poista
 4. Lohdullista että jollakin muullakin naispuolisella jääkaapista löytyy vähän unohdettua, vähän pullistelevaa ja melkein elävää ... mun miehen mielestä tässä maailmassa sellasia ei ole olemassa muita kuin minä... jostain kumman syystä olen jääkaapin yksinhuoltaja vaikka avioliitossa elänkin.

  VastaaPoista