Lukijat

perjantai 24. lokakuuta 2014

Erottu

Nyt me ei sitten enää olla parisuhteessa. Edes nimellisesti. Katsoin fb-profiilistani etten enää ole parisuhteessa kenenkään nimellisen kanssa. Eli Kelailijan nimi parisuhdestatuksestani oli poistunut.

Jestas miten mun sydämessä ja vatsanpohjassa jysähti. Tiedätte varmaan tunteen? Se ei ole kiva tunne se.

No niin. Nythän se sitten viimeistään selväksi tuli. Laitoin viestiä että olis ollu reiluu kuitenkin puhua mulle noista muutoksista. Vastasi että ajatteli sen olevan selvä juttu. Ool rait. Helvetin pahaltahan se tuntui vaikka sen jo oikeastaan tiesin.  Muutama rivi vaihdettiin reissusta ja mun autotallin tyhjentämisestä. Se kun on puolillaan K:n kamoja. Mitään indikaatiota ei tullut että reissu ei toteutuisi. Joten eikun menoks sitten vaan.

Ehtisinköhän mä tässä kahdessa viikossa kasata itseni jotenkin?

11 kommenttia:

 1. Toi reissu kyllä voi olla melko mielenkiintoinen tässä tilanteessa. Huh huh.

  Voimia joka tapauksessa, perseestähän se on, kun toi erokin piti nyt tollain hoitaa... :(

  VastaaPoista
 2. Ehtii! Ainakin Sinä ehdit, K. nyt ei taida ehtiä loppuelämänsä aikana. Kun siitä reissusta pääset, voit taas alkaa elää täysillä.

  VastaaPoista
 3. Mä en kyllä missään tapauksessa maksais tollasen paskiaisen reissua! Kyllä sä varmasti saat vaikka jonkun ystävättären mukaan matkalle. Ilmoitat vaan Kelailijalle, että kun ei olla parisuhteessakaan enää, niin äijä voi varmaan ite tilata ja maksaa omat matkansa ynnä hankkia seuransa omalle reissulleen. Meet vaikka tyttäres kanssa sinne matkalle... Ei todellakaan mitään ilmaisreissua tollaselle kusipäälle!
  "täti"

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellistä anoa. En veisi.. Mulkku mikä mulkku. Ei sitä tarvitse kumarrella, eikä paapoa. Typerys, idiootti ja mitä näitä synonyymeja idiootille nyt onkaan. Sellainen raivo leimahti kyllä täällä päässä... Vittu mikä idiootti!

  Voimia sulle! Oot niin paljon ajattelevaisempi ja ihanempi kuin sata K:ta yhteensä!

  - Nainen 30 wee

  VastaaPoista
 5. Auts. AIka tyypillinen miestapa toimia. "Mää oletin et sää tajuut".. Joopa joo.
  Liput lienee jo kirjoitettu, joten et varmaan voi vaihtaa enää matkakaveria. Vähän tylsä on kyllä lähteä reissuun tuollaisen jälkeen..
  Koita jaksaa.

  VastaaPoista
 6. Aiemmin sanoin sulle, että mene matkalle ja jatkat sen jälkeen elämääsi. Nyt mä olen kyllä ihan oikeasti sitä mieltä, että miksi sä sen kanssa lähtisit mihinkään. Sehän on sulle nyt näemmä tehnyt selväksi, että te ette ole pari. Ystävänäkö sitten lähtisitte matkalle? Miksi sun pitäisi leikkiä matkan aikana reipasta kun toinen on tollainen kusipää! Nyt kaivat sen munan sieltä itsestäsi esiin ja ilmoitat juipille, että tämä oli muuten sitten tässä. Tai no, mitä sitä edes ilmoittelemaan.Lakkaat vaan pitämästä yhteyttä.

  Soita lentoyhtiöön ja kysyt paljonko maksaa nimenvaihto lippuu. Sieltä se selviää ihan hetkessä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos rakkaat tsempeistä! Yksimielistä porukkaa. Alan olemaan pikkuhiljaa samaa mieltä ja suunnitelmat etenee.

  VastaaPoista
 8. tulin vaan toteamaan saman kuin kaikki muutkin että naisen kanssa nyt reissuun vaan :)

  VastaaPoista