Lukijat

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Hyvät tärinät

Koska penikkakoipeni ei vieläkään kestä lenkkeilyä ja pitkät illat kotona aiheuttavat epätoivottuja tilanteita niin päätin tänään lähteä bodypumpiin pitkästä aikaa. Jumpat ovat olleet tauolla kun jumppakaveri on muuttanut ja rempannut uutta taloaan. Ihan kun yksin ei voisi muka mennä. No, nyt menin yksin. Latasin tankoon painoja niin että heikompaa olis hirvittänyt. Okei, kyllä muakin vähän, mutta raivolla vedin ja melkein kaikki onnistuin vetämäänkin kunnialla. Koipeen ei sattunut mikään liike yhtään. Koko kropassa tuntuu ihana tärinä, kirjottaminenkin on vähän raskasta kun olkapäät on niin uuvuksissa.

Kohta on viikonloppu ja molemmille päiville on onneksi ohjelmaa niin ei varmaan tule pitkäveteistä. Yhdeltä kollilta lähtee pallit. Kastraatio, ai että siinä on jotain hmm... niin kaunista ja raakaa ja mieltä nostattavaa  jos ymmärrätte mitä tarkoitan :). Helmi varmasti ymmärtää ainakin :).

Tähän sopiikin hyvin tämä biisi :). Video on aivan loistava!

https://www.youtube.com/watch?v=T1ua1tgRglc

10 kommenttia:

 1. Hmm...aistin jonkinlaista kostonhimoa... ? Sekin kuuluu kai tulla. Kunhan ei oikesti kastroi ketään, ainakaan muita kun kissoja. Sekin menee ohi, usko pois, mullakin meni!! Ja koska me ollaan niin samiksii, niin menee sullakin.
  Muistan huudattaneeni samaista biisiä joskus taannoin!
  Pumpista nostan hattua, loistavaa, että kyynelkanavien lisäksi löytyy myös hikipurkukanavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Kosto, aiai! Kun saiskin kostaa oikein kunnolla! Kakkakepponen esim :D

   Poista
 2. Minen voi mitään mutta mulla menee aina kylmänväreet kun puhe kääntyy pallien leikkaamiseen....*Brrhhh!* :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen kerran katsonut yhden kollin kastroinnin ja homma näytti sen verran yksinkertaiselta, että jos vielä toisen katsoisin, niin sen jälkeen voisin varmaan tehdä homman ihan itekin. Käytännön eläinlääkärikoulu nääs ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ollut takajalkoja pitelemässä, mutta jotenkin oli olevinaan niin huono happi etten uskaltanut katsoa toimenpidettä :D. Menisköhän miehet samalla kaavalla?...

   Poista
  2. Ai kauheeta teirän puhheita :D

   Poista
 4. Tiesittekö, että itämailla muinoin eunukkeja tehtiin muun muassa murskaamalla ne kaikki jutut? Murskaamalla. Sitten katottiin, jääkö henkiin.

  VastaaPoista