Lukijat

perjantai 24. lokakuuta 2014

Kipua

Tää on vain kipua. Se menee kyllä pois. Ihan varmasti. Mä selviän kyllä. Pää pystyyn, ryhti suoraksi ja kohti tulevaa. Haavat arpeutuu ja kyyneleet kuivuu joskus. Mä oon olevinani aikuinen kuitenkin! Tää on vaan universumin kosto mun pahoista teoista. Right back at me.

Mä ansaitsen niin paljon parempaa. Pakko uskoa. Arvosta nainen itseäs saatana!

Mä olen tänään pättänyt, että jos K:n veli on tehnyt järjestelyt matkaa varten (laitoin viestiä ja kysyin) niin sitten vien reissun läpi, mutta jos ei niin K saa synttärilahjaksi tarkan kirjallisen selvityksen matkasta ja miten se olisi mennyt. Ja mä meinaan olla läsnä kun se sen lukee ja nähdä sen reaktiot. Koska jos sillä on MITÄÄN inhimillisiä tunteita niin kyllä tuon pitäisi tuntua. (edit. poistin K:n veljelle laittamani viestin ennen kuin ehti edes nähdä, mä luulen että tässä alkaa muotoutua se, miten meinaan tehdä)

K meinaa tulla ensi viikolla hakemaan tavaroitaan joku aamu. Luulee vissiin että en ole silloin kotona. Väärinpä luulee. Meinaan todellakin olla. Veljensä vastauksesta riippuu miten käyttäydyn. (edit. ei, kun poistin sen viestin) Luetutanko erokirjeen sillä mun nähden ja lyön sitä sen jälkeen? Mä en ole koskaan lyönyt ketään oikeasti, mutta nyt tuntuu siltä että siihen olis todellakin aihetta ja todellakin haluja. Ei se takas löis ja jos löisi niin sitten löisi.

Pitää nukkua yön yli, toivottavasti olisin viisaampi huomenna. 

Vaikka mä olen tähän asiaan valmistautunut niin kyllä mä aika paskana totta puhuen olen. Aloin jo  töissä tärisemään ja olen jatkanut sitä kotona. Kylmä ei ole. Joku muu on nyt vaan fyysisesti pielessä. No, menee ohi sekin varmaan.

(sorry sekava ja kovin editoitu postaus, ihan selvinpäin olen, mutta en ihan täysissä järjissä)

5 kommenttia:

 1. En kannata väkivaltaa.. se harvemmin ratkoo yhtään mitään mutta kyllä tässä tapauksessa avari voisi olla ihan kohdillaan. :p Mutta mieti kahdesti miten teet.. anna pölyn laskeutua. Jos ei muuta niin kerro selkeästi miten tyhmästi K on asian ns. hoitanut. Jotain selkärankaa pitäisi olla tai kasvattaa edes munat. Omista teoista pitää ottaa vastuu ja pyrkiä olemaan totuuden mukainen.

  - Nainen 30 wee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä koitan tässä alkuviikon aikana saada täydellisen paketin asian hoitamiseksi kasaan. Jos tämä raivo pysyy niin siitä tulee hyytävää.

   Poista
 2. Jes, hyvä juttu että hommat etenee! Kyllä se reissu niin kurjalta alkoi tuntua täältälukienkin. *Hali sulle*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taas onnistuin postaamaan samaan aikaan kun sä kommentoit :)

   Poista
  2. Alkaa olla jo outoa tämmönen... ;)

   Poista