Lukijat

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kylmä

Eilisen kiirepäivän takia jäi lämmittämättä. Kylmän tunsin jo eilen, mutta kävin villasukat jalassa nukkumaan kahden peiton kanssa. Aamulla makkarissa oli 14 astetta.  Ensimmäinen ajatus herätessäni oli että voi paska, aamu taas. Vesisateeseen puita hakemaan ja tulet uuniin. Kahvi kuppiin ja takas peiton alle. Vähän luksusta kuitenkin pistin tulemaan ja napsautin vessan patterin päälle. Joku raja tässäkin hommassa ja se menee siinä kun private partseja paleltaa. Nyt on lokakuu. Vielä VIISI kuukautta ennen kuin voi edes haaveilla keväästä. Melkein puoli vuotta siis. Ei helvetti. Mä en tahdo, en halua, en jaksa. Enkä myöskään ala!

Jotenkin semmoinen fiilis, että tästä ei tule kiva päivä. Eikä edes mukava, tai ok. No ei varmaan jos jo nyt ajattelen niin.

Kylläpäs mun elämä kuulostaa ankealta. Ai niin, mutta eihän se vain kuulosta, vaan se ON. Ja ihan itseäni on syyttäminen. Voi kun osais edes väkisin nukkua.

10 kommenttia:

 1. Mites se menikään...tää päivä ja olo ja vitutus on Nyt ja se kestää hetken..ja sä selviit siitä. Huomenna on jo taas paremmin. Ja paas paperille niitä Elämä-asioita. Koska sulla ON.

  VastaaPoista
 2. Voisitko ajatella, että nyt hetken eläisit yksin ihan itselle, kodille ja lapsille. Pitää tulla toimeen itsensä kanssa, sitten se "oikeakin" löytyy ajan kanssa. Hötkyilet liikaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä toimeen tulen ihan hyvin itseni kanssa. Itsensäetsimiskriisi on läpikäyty kyllä jo.

   Poista
 3. Hyväksy se, että syksy tulee. Itsekin puulämmitteisessä talossa tiedän, että jos haluaa olla palelematta, se on pakko jaksaa vaan roudata niitä puita. Syksy voi olla kiva asia: pimeys ulkona, sisällä kissa, hyvä kirja, (jos kissojen puolesta usklataa) kynttilöitä, vaikka kokista ja ehkä vähän suklaata - se on hyvä syksyhetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiedän. Mulla on tällä hetkellä vähän asenneongelma.

   Poista
 4. Puolikas, ne on kalsarikelit jotka rulettaa - lämmitä +27 asteeseen ja nauti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä saa makkaria niin kuumaks millään :D. Kahteenkymppiin sain just ja just hetkellisesti. Plaah

   Poista
 5. Mulla kävi mielessä että ihan kun sun elämääsi on pakko kuulua mies. Mikset osaa hetken olla vain itseksesi? Onhan sulla lapset ja kissat, oma talo ja harrastus. Katsoisit ensin loppuun asiat tuon kelailijan kanssa ja sitten jos siit ei mitään tule niin ole jonkin aikaa vain itsesi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan olla kyllä. Ja olen ollutkin. Tuo Yhdyssanamies nyt sattui ihan etsimättä ilmestymään mun elämään niin toki se kortti piti katsoa. Mitään nettideittejä mulla ei todellakaan ole missään, enkä baareissa ole ravannut. Mä koitan vaan selvitä jotenkin ja parhaani tässä teen että pää pysyisi vielä 3 viikkoa + reissun ajan kasassa.

   Poista