Lukijat

maanantai 6. lokakuuta 2014

Maanantai!

Menihän se viikonloppu ja arki koitti. Virtuaalisesti vauhdikas viikonloppu, lenkkeilyä, itkua, vihabiisejä, kutomista ja relaamista. Siinä se pähkinänkuoressa.

Sain paljon kivoja sähköposteja ja sunnuntai menikin päivystäessä sähköpostia ja kirjoitellessa viisauksia. No, se nyt ei juurikaan eroa normipäivästä, sähköposti on aina auki. Mä teen kuulemma jonkun päälle hyvää :), Oppisinpa joskus tekemään omalle päällenikin hyvää. Tai oppisinpa olemaan tekemättä itselleni huonoa.

Ennen reissua on enää kaksi yksinäistä viikonloppua ja toinen niistä menee kissanpentuja kuskaillessa ainakin osittain. Mä selviän tästä.

Radiohiljaisuus K:n suuntaan on pysynyt ja pysyy. Kerrankin meidän kommunikaatio jäi siihen että MINÄ en enää vastannut. Menin niin sanattomaksi siitä e-vaihtoehdosta ettei vaan kertakaikkiaan tullut MITÄÄN näppäimistöltä. Hyvä niin. 24 päivää sen synttäreihin, siihen  tähtään.

Näihin tunnelmiin. Nää biisit  tuo mulle niin paljon hyvää mieltä :). Varsinkin tuo Pinkin videon katsominen saa AINA hymyilyttämään :)6 kommenttia:

 1. Kyllä sanattomuus on välillä ihan hyvästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, harvoin iskee mun kohdalle, mutta nyt iski.

   Poista
 2. Mä en nyt haluu olla mikään pahanilmanlintu, niitä on varmasti riittämiin muutenkin, mutta entäs jos K ei lähdekään sun kanssa sinne reissuun?

  -Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, luvannut se on. Tätä samaa on moni kysellyt. Jos se jostain syystä tekeekin taas äkkikäännöksen niin sitten mä vaan pahoinpitelen sen jauhelihaksi. Joo, fyysisesti suht mahdotonta, mutta aina voi yrittää. Mä mietin sitä tilannetta sitten jos se tulee eteen. En mä voi ketään pyytää raivaamaan kalenteriin tilaa siltä varalta jos K ei lähdekään.

   Poista
 3. En tiedä uskotko horoskooppeihin mutta käsitin lukemani perusteella että teillä on toi leijona - scorpionilinja... enkä mäkään ihan hurahtanut ole, mutta sanattomaksi mäkin olen jäänyt tässä toisinaan samassa linjassa.
  Lupaukset on aina kyllä pitänyt, vaikka oon aina vähän jännittänyt, kun en miehen aivotuksia tahdo ymmärtää ...
  nm. miks ei vois vaan elämästä nauttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, leijona-skorppari. Exä oli vaaka, juu ei toiminut...Uskon kyllä luonnekuvauksiin horoskoopeissa, itsekin huomaan koko ajan enemmän ja enemmän itsessäni leijonapiirteitä

   Poista