Lukijat

perjantai 3. lokakuuta 2014

Masentava perjantai

Yksinäinen viikonloppu edessä. Töistä kun pääsin niin laskin että olisi reilut 60 tuntia siihen että pääsee taas töihin. Kyllä tuntuu masentavalta kun ainut mitä odottaa on se, että pääsee taas töihin pois kotoa.

Mä olen kääntänyt ajatukseni enemmän sinkkumoodiin nyt. Kyllähän mä sinkku kai olen. Vapaa tekemään mitä tahdon. Ei kyllä tunnu oikein hyvältä.

Saunamies sattui laittamaan viestiä heikolla hetkellä kun olin ulvonut silmäni turvoksiin. Vastasin että tuskin haluaa mun olkapäänäni olla, mutta halusi ja päädyin tilittämään sen saunan lauteille paskaa elämääni. Juteltiin kuolemasta, hautajaisista, itsemurhista, syövästä, pessimismistä, haukuin miehiä ja itkin  ja se lohdutti. Päästin kaikista kyynisimmän Puoliksen valloilleen enkä pidätellyt yhtään. Sekopäistä. Olin jo aikaisemmin ilmoittanut ettei seksiä ole tiedossa eikä ollutkaan. Ei mitään sinne päinkään. Ihan kaverillinen lohdutustuokio. Liikuttavasti se yritti parhaansa, aika kömpelöllä tavalla. Ei mulla enää siihen mitään tunteita ole eikä tule.

Kauhea tarve kirjoittaa, mutta mitään syvällistä pohdintaa ei näytä tulevan. Höh. Mun sormet ja aivot on pettäneet mut taas.

Jospa vetäisi pään täyteen nappeja ja sammuisi kemialliseen uneen.

13 kommenttia:

 1. Käy rauhassa kaikki tunteet läpi se parantaa parhaiten kuin mikään muu. Hyvä, että sulla on ollut ihminen, jolle avautua kaikesta. Aika parantaa haavat.. Älä pidä kiirettä. Hyvää tästä vain seuraa. You will see it! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko nää kaikki tunteet onkin käydä läpi kun ne tulee, yllättäen ja pyytämättä vaikken lupaa ole antanutkaan. Tiedän että aika parantaa, se menee vaan niin perkeleen hitaasti...

   Poista
 2. Kyllähän se jotain tämän hetkisestä tilanteesta kertoo, että työhön hukuttautuminen on ainoa pelastusrengas.

  Sinällään se matka on ehkä huono juttu senkin takia, että jos tässä nyt saat isolla työllä itteäs kasattua ja eheytettyä ja sit ootte siellä reissussa ja tulee taas fiiliksiä ja kokemuksia ja yhteisiä asioita.. Mut joo, maksettu mikä maksettu, eihän sitä voi perua.

  Voi vaan olla, että oot vielä löysässä hirressä pitkään. Ellet jotenkin saa sitä narua katkaistua ja löydettyä sitä sisäistä tietoa ja varmuutta siitä, kuka olet, mitä ansaiset ja mitä haluat.

  Hei tänään on Eläinten päivä: rapsuttele karvakavereita ja puuhaile niiden kanssa. Ne on aina lohduttavia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko että tän viiden viikon aikana pääsen itseni ja sydämeni kanssa eteenpäin ja varmasti tulen hajoamaan matkan jälkeen vähän enemmän, mutta se on vaan juttu mikä pitää läpikäydä. Löysässä hirressä en aio olla kuin reissun yli. Sitten riittää, todellakin.

   Äsken kävin ottamassa pentuterapiaa, vielä on niitäkin myymättä, mutta toivottavasti menisivät ennen reissua...

   Poista
 3. Onneksi löysin tänne. Terapeuttista lukea kuinka jollekin muullekin tapahtuu ja sattuu lähes kuin itselle. Samoissa fiiliksissä siis. Kiitos lauantain pelastuksesta jo nyt, vaikka vasta heinäkuussa menossa... :) Tsemppiä!! t. Vesa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Vesa, kiva saada lisää miesnäkökulmaa (kun te olette niin vaikeita ymmärtää) :). Kiva kun viihdyt mun oudon elämän parissa :)

   Poista
  2. Kiitos. Heh...meidän elämissä on näköjään niin paljon samankaltaisuutta, että kyllä vaan viihdyn. Oudoksi en silti ole ennen ajatellut... :)

   Poista
  3. Löydätkö säkin itses joskus entisen panosi saunanlauteilta itkemästä naissurujasi hänelle :D. Kyllä mun elämä on outoa. Todella outoa joskus... Ja ihan omaa vikaa suurin osa.. Huoh...

   Poista
  4. :D Juu en ihan..... ja mitä pidemmälle tarinassas pääsen, niin kyllä se värikästäkin ajoittain on todella ollut :D Tykkään....

   Poista
 4. Saako tohon myös napin, että EI TYKKÄÄ
  ....Siis tosta sun viimesestä lauseesta

  Muuten terapiaistunnot on ihan hyviä. Hyvä tapa päästää höyryjä ulos

  T:päkkänä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli semmonen nappula, mutta poistin sen kun en tykännyt niistä "ei tykkäyksistä". Siksi mä jätinkin vain positiivisia vaihtoehtoja :)

   Poista
 5. Sullahan on sentään ollu siellä oikein livekaveri, jonka kanssa puhua elämän pahoista puolista... se teki varmasti ihan hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, meni siinä ainakin aikaa ja pääsin saunaan eikä tarvinnut omaa saunaa lämmittää :). Ja sai päästellä höyryjä vähän ulos.

   Poista