Lukijat

lauantai 11. lokakuuta 2014

Menneiden muistelua

Mua käskettiin tänään lukemaan blogiani Tyyppi-kohdista, eli alusta n. reilun vuoden verran. Tein työtä käskettyä ja luin. Paljon muistoja tuli mieleen kaikesta, erosta, muutoista, miehistä, Tyypistä, rempasta, rikkinäisyydestä. Olen pääsyt onneksi henkisesti eroon Tyypistä jo ajat sitten. Pikakertaus niille jotka ei jaksa lukea alkua, Tyyppi oli mun laastari, ihastuin vaikkei pitänyt, monen monta kyyneltä tuli vuodatettua. Tyyppi on ollut nyt  reilun vuoden verran suhteessa ja nyt niillä on ongelmia. Ja heti olisi mun kanssa virittelemässä. Juu ei onnistu. Se juna meni jo. Jotenkin tunnen suurta vahingoniloa tilanteesta, MÄ olen kerrankin niskan päällä Tyyppi-Puolis-kuviossa. Tai no, ei ole mitään kuviota, mutta jos olisi niin Tyyppi olisi se kynnysmatto. Okei, en mä osaisi ihan niin hyvin kenkiä siihen pyyhkiä kuin se teki mulle, mutta kuitenkin, hyvältä tuntuu.

Luin ja muistin miten kokonaisvaltaisen rikki ja eksyksissä olin. Vaikka nytkin olen Kelailijan takia rikki niin olen muuten kunnossa. Mä tiedän kuka mä olen, mulla on katto pään päällä, lämmin vesi tulee, on suihku ja sisävessa. 2,5 vuotta sitten noista mulla ollut kuin katto pään päällä. Olen tullut kyllä pitkän matkan siitä pisteestä kun erosin. Mä olen selvinnyt vaikka mistä ja tulen selviämään. Ei mua mitkään miehet pysty murtamaan kuin tilapäisesti. Mulla on tällä hetkellä niin vahva olo kun muistelin kirjoitusteni kautta tätä taivalta. Harmittaa kun kuvat blogin alusta oli kadonneet, mutta ei voi mitään.

Mulle tulee tapahtumaan vielä tässä elämässä niin paljon hyvää ettei tosikaan! Nyt on semmonen fiilis :)

5 kommenttia:

 1. Sä oot oikeella tiellä! Loistavaa!

  VastaaPoista
 2. Elämä on todellakin vähän sitä että minkä katsomissuunnan milloinkin ottaa. Oikeasta suunnasta kun katselee niin näkee vahvuutensa tällä elämän tiellä. SE kannattaakin pitää mielessä aina kun tuntuu että on ns.pohjakosketusmenoa. Ihan treenattavissa olevaa osastoa sekin nm. kovaa treeniä tässä asiassa tehneenä. Kuka sua muuten käski lukemaan Tyyppi juttuja ja miksi, jos saa utelias olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo viisas Helmi Nainen käski etten alkais miettimään mitään tyhmiä juttuja Tyyppiin liittyen. Joskus olin aika heikko Tyypin suhteen. En ole enää.

   Poista
 3. Niin, pitipä vielä sanoa asiasta että onpahan tälläsella menolla siullakin kiikkustuolissa muisteltavaa :D joten, jokaiseen päivään uudelleensyntyville seuraava Rajattoman biisi:

  https://www.youtube.com/watch?v=oghj7y4hluU

  Elämä on tässä nyt ja tänään. Butterfly.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä. Vanhojen lukeminen on toisinaan erittäin viisasta, ettei tulis tehtyä uudelleen samoja virheitä... ite joskus aloitin päiväkirjan eräässä paikassa, jota pidin kaikkien ennusmerkkien mukaan unelmieni paikkana, ja osoittautui yhdeksi Danten helvetin kerroksista. Olen säästänyt sen vihkosen, jonka niin muka kauniisti somistinkin, onnellisena, että voisin sitä aina lukea, kun tekee mieli "muuttaa maalle". Että muistaisin. Vaikka siis maallahan sitä täälläkin asutaan, mutta tämä on oma koti, tuo oli työpaikka.

  Että vaikka toisinaan tuntuukin, että pitäs sensuroida ja kaunistella, niin kyllä niitä asioita kannattaa kirjoittaa ylös ihan raakana ja raadollisena. Ihmisen muistilla on kummallinen taipumus unohtaa ikävät asiat ja muistaa vain ne hyvät.

  VastaaPoista