Lukijat

lauantai 25. lokakuuta 2014

Naisen kosto


Mä olen nyt jotenkin niin tyyni, rauhallinen ja täynnä semmoista viileetä vihaa, että tälle olisi varmaan joku diagnoosinumero. Mutta ei välitetä siitä. Viha on varmasti hyvästä.  Olen kehitellyt kostoani ja kirjoitellut tekstit valmiiksi "lahjaan". Töissä lisään siihen kuvat ja tulostan niin se on täydellinen. Saatan muuttaa sen synttärikahvittelun aikaisemmaksi, annan lahjan ehkä jo jos tulee niitä kamojaan hakemaan. Eipä tarvitse sitten mennä sinne kahvittelemaan.

Viisaiden ihmisten sanojen myötä olen ehkä hylännyt sen lyömisjutun, vaikka se tuntuukin kovin tyydyttävältä ajatuksena. Koitan nousta sen yläpuolelle.

K:n tavarat täältä sisältä on pakattu. Sain huikean idiksen ja päätin että laitan vielä jonkun mua inspiroivan viestin sen sildenafiilipakettiin. Näkee sen sitten kun tarvitsee niitä seuraavan kerran. Tulee tuottamaan suurta tyydytystä mulle. Viestin sisältö ei ole vielä ihan hioutunut, mutta hyvä ja ytimekäs siitä tulee.

Naisen kosto on helvetin viileä ja suloinen.

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä väkivalta on aina vastaus kaikkeen :D mutta tässä tapauksessa voisi olla riskinä se, että sä intoutuisit liikaa. Ei sen takia linnaan kannata kuitenkaan mennä, joten ehkä henkinen väkivalta on se paras vaihtoehto.
  Kun kuitenkin vastassa on mies, kannattaa varautua siihen, että se on niin daiju, että ei tajua miten iso juttu oli kyseessä, etkä saa siitä mitään reaktiota irti.

  Oleellista on nyt tuo kykmä viileys! Revenge is a dish served cold - eli viileä tarjoilija ;)
  Siksi ehkä mitä ytimekkäämpi viesti, sitä paremmin se menee jakeluun.

  Vihahan on hyvä tunne - se on sentään tunne! Et ole enää turta, vaan tästä se elämä lähtee taas etenee. Ja sulla on taatusti erinomainen reissu Helmen kanssa!

  Hommahan kääntyy itse asiassa ihan hyvään suuntaan; pääset selkärangattomasta nahjuksesta, saat kivan reissun hyvän kaverin kanssa ja elämä alkaa taas maistua. What's not to like?? :D

  VastaaPoista
 2. Menisit johonki terapiaan. Ei tommonen ole tervettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen kommentti. Pelkäätkö omista sildenafiileistasi löytyvän myös viestin? I rest my case.

   Tämä on mun blogi ja mä saan kipuilla täällä niin paljon kuin haluan. Jos ei kiinnosta lukea niin aina voi siirtyä seuraavaan blogiin.

   Poista
 3. Kosto on mulle itselleni niin vieras asia, että vaikka en yhtään puolustele K tekoja, niin älä silti tuhoa sitä ihan kokonaan, jooko? Ihan vain siks, että se ei kumminkaan tajua (miehet...) mikä sen toiminnassa on ollut niin ala-arvoista, niin pahimmillaan se ei ota yhtään opiksi itsensä kannalta, vaan alkaa vaan pitää naisia entistä hullumpina ja sitten se on seuraavalle/seuraaville naisilleen vielä veemäisempi. Ja ei kai ihmiskunta sitä oo ansainnut, että koston kierre vaan jatkuu ja jatkuu miesten ja naisten välillä.

  Mutta joo, sen ymmärrän, että oot helvetin vihainen, mutta koston kanssa pelkään sitä, että se kääntyy vaan niin, että se ei näe vikaa itsessään vaikka tekisit mitä, mutta sen sijaan alkaa ajatella, että olipas pimee nainen... Kun jotenkin se kuulostaa siltä, että se ei todellakaan tajua tekemisiään ja sanomisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sitä kokonaan tuhoa. Lahja ei ole mielestäni edes mitenkään paha. Sävy kirjoituksessa on asiallinen ja viileä. Se lappu on vähän överiosastoa, mutta tuskin sekään sitä hetkauttaa pitemmän päälle. Se tietää kyllä millainen mä olen. Ja jos ei tiennyt mukamas niin viimeistään nyt oppii.

   Poista
 4. Viha ja katkeruus hajoittaa enemmän sinua itseäsi kuin ketään muuta. Et voi olla onnellinen ennenkuin pääset vihasta ja katkeruudesta eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko että mun on tarpeellista tuntea itseni onnelliseksi 2 päivää siitä kun on lopullisesti erottu.

   Poista
 5. Jos nyt oon ihan ajatuksella lukenu tätä blogia niin käsittääkseni koko ero on tullu puskista. Kumminkin kun toisen ihmisen kanssa alkaa rakentaan tulevaisuutta ja tekee suunnitelmia ja sitten vedetään matto jalkojen alta niin minusta on ihan oikeutettua antaa sen myös kuulua. Itse oon kans eron jälkeen "käyttäytyny lapsellisesti" ja antanu miehen kuulla mitä minä olin suunnitellut tulevalle. Itseasissa mulla oli suunnitelmissa jopa seuraavalle päivälle jotain huippua, joka oli vieny sekä aikaa että rahaa ja todellakin väänsin veistä ja kerroin mitä olin sen kusipään varalle suunnitellu. Ehkä ihan hippasen on nyt myöhemmin hävettäny mutta ihan sama. Sillä hetkellä se autto mua siinä prosessissa. Ihan typerää ois ollu jäädä yksin surkuttelemaan omia suunnitelmiaan.

  VastaaPoista