Lukijat

lauantai 18. lokakuuta 2014

Pakit

Treffit on nyt ohi. Tavattiin huoltsikan kahvilassa, ei tällä kertaa abc:lla niin kuin tapanani yleensä on ollut, heh. No, tämä huoltsikka olikin sitten ihan tyhjä, eli saatiin olla sitten henkilökunnan silmätikkuna. Pieni hälinä olisi ollut kyllä tervetullutta niin ei olisi tarvinnut niin miettiä että mitä muut kuulee.

Mielenkiintoista ja haastavaa keskustelua ihan kaikesta mahdollisesta koko 2,5 tuntia, olin TODELLA kaivannut semmoista! Mielelläni jatkaisin livetutustumista, mutta tunne ei vissiin ollut kuitenkaan molemminpuolinen. En mä ehkä osannut antaa ihan oikeaa kuvaa itsestäni. Tai sitten annoin liian oikean kuvan.  Jännitti aluksi aika paljon. (note to self, älä juo hiilihappojuomia treffeillä kun ne röyhtäyttää) Halasi tiukasti mennen tullen ja toivoinkin että lähtöhalin kanssa olisin saanut kunnon pusun. Itse en uskaltanut aloitetta siihen tehdä kun olin saanut juuri hetkeä ennen pakit.

Olin  kai onnistunut netin kautta luomaan erilaisen mielikuvan kuin mitä todellisuudessa olin. Taas. Ei se mitään, onhan mulla kokemusta pakeista, mutta kyllähän se vähän kirpaisi. Taas. Vaikka koitinkin pitää jäitä hatussa. Ihan kun mä olisin koskaan osannut.

Ehkä se oli mun perse. Tai sit se oli luonne (sille mä en oikein voi mitään, perseelle onneks voin). Tai sit se oli se, että se ei vaan tykännyt musta. Musta, maailman ihanimmasta naisesta! Ainakin omasta mielestäni. Höh. Oishan se kiva että tykkäämiset kohtais ja sais mahdollisuuden, vaikka realistisesti ajateltuna se ei järkevää olisikaan. Mutta mä en ole koskaan ollutkaan realisti, eikä musta koskaan varmaan tulekaan.

Mä olen ikuinen optimisti ja pilvilinnojen rakentaja :)

5 kommenttia:

 1. Minäkö ton vikan lauseen kirjoitin?? Yhtäaikaa se on hienoa ja ihanaa, mutta kyllä sitten koliseekin!!! Ja ei, se EI ollu sun perseestä kiinni!!!!!! Vai miten sit voit selittää mut, hä?? Ja paljon on isompi ;) Nyt ei vaan kemia/elämäntilanne ollu kohdillaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perseen ja luonteen kombinaatio. Perse-luonne-suhde pielessä.

   Poista
 2. Ei se sun perse ollu (ja jos olis ollu, niin good riddance tuollaiselle miehelle).
  Se oli ehkä kemia. Ja sille ei vaan mahda mitään, sitä joko on tai ei ole, ja sitä ei voi feikata.
  _Tiedätkö_ saanees pakit vai onko se vasta oletus? Eli sanoiko se jotain jälkikäteen tai laitto viestiä tai..?

  Mä kun kävin treffeillä eron jälkeen en koskaan saanut (enkä olettanut) mitään pusuja saavani ja niiden kohdalla oli niin, että meikäläisellä ei kolahtanut, miehillä kyllä. Eli ei se pusu tai sen puute mitään kerro suuntaan tai toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä mä sain ne ihan suullisesti ja kirjallisesti moneen kertaan. Niin moneen kertaan että varmasti meni jakeluun.

   Poista
 3. MOneen kertaan pakit? WTF? Oliko se joku kiduttaja se mies? (Mitä se sanoi) Olen elämäni aikana useasti miettinyt miksi joku kolahtaa ja miksi joku ei? Perseen koolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, sanoo oikeasti isopebainen nainen :D. Joku voi olla kaunis/komea, mut ei tunnu miltään. JOku tavallisempi tuntuu. Kai se on joku läsnäolo/karisma, jonka joku huomaa ja joku ei.
  Mutta hei, iloa treffailuihin, se on muistaakseni ihan hauskaakin. :D

  VastaaPoista