Lukijat

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Treffit

Tänään on treffit K:n kanssa. Voi luoja mua jännittää! Ihan kuin olisi ekat treffit edessä. Sekopääystävä on joutunut taas koville kun on saanut kuunnella mun pohdintaa että mitä mä laitan päälle, miten toimin tiettyjen kehonosien karvoitusten kanssa yms...

Tehdään ruokaa ja katsotaan joku leffa. Haluaisin jäädä yöksi, edes viereen nukkumaan. Saas nähdä miten onnistuu. Kauhean pelottavaa edes kysyä asiaa! Ostin muutaman lonkeron, joten ajattelin niiden varjolla kysyä että voinko juoda ne ja nukkua siellä. Tai jotain. Hitto kun hermostuttaa.

Dieetistä meinaan lipsua nyt ja herkutella vähän. Varmaan siin käy niin että mua pierettää koko illan ihan helvetisti, niin kuin ekoillakin treffeillä.  Nyt jo kiertää mahassa. No, ei voi mitään.

No niin, kasvonaamion pesuun ja suihkuun (pitää koittaa näyttää freshiltä).  Laittautuakin pitää semmoiseksi laittautumattoman näköiseksi. Tarina jatkuu treffien jälkeen...No niin, treffit takana. Ruokakassia siellä purkaessani sanoin että ostin nyt nää muutamat lonkerot ja sit mul on tässä tää pepsi max vaihtoehdoksi, että jos saan juoda nää lonkerot ja jäädä tänne nukkumaan niin teen niin, jos en niin juon pepsi maxia. K sanoi jotain "että ai sä oot ottanut ihan vaihtoehtoja" ja aloitti ruuan laiton. Jatkettiin muista aiheista ja se asia jäi ROIKKUMAAN! Kyllä tuntui tyhmältä ja epävarmalta! No, ruoka valmistui ja K sanoi että ei hän kyllä ole valmistautunut siihen että jäisin yöks. Mä siihen että tarviiko siihen mitenkään valmistautuakaan ja että osaan kyllä nukkua ihan kiltisti. Sain jäädä siis yöksi. Huh! Mä niin tarvitsin vähän ihoa vasten ihoa. Mitään varsinaista läheisyyttä tai hellyyttä ei kuitenkaan ollut ja nukuin aivan helvetin huonosti. Mutta pääasia että sain taas vähän aikaa ja jaksan odottaa paremmin huikeeta idistä.

Meillä oli kuitenkin ihan kiva ilta. Katsottiin elokuva ja jutskailtiin ihan normaalisti, naurettiin, oltiin ihan normaalisti, kuitenkin ilman mitään koskemista. Mistään vakavasta ei puhuttu. Toivottavasti K:lle jäi hyvä fiilis.

En tiedä miltä musta tuntuu nyt. Jotenkin ristiriitaiselta ja pelokkaalta vissiin kuitenkin.

11 kommenttia:

 1. Ei ole valmistautunut että jäät yöksi. Toihan on kuin Sinkkuelämää sarjasta. siellähän ei ikinä jääty yöksi, kun olis liian vakavaa.
  Jotkut miehet ei näemmä osaa läheisyyttä ja hellyyttä. Mutta silti ilmeiseti ihana? Hitsi kun en ole ehtinyt lukea tääpäin et mikä tää k on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä juttu. Kun ehdit niin lukaise helmikuu 2014-tämä päivä niin Kelailija-case aukeaa.

   Poista
 2. Paska jätkä. En tykkää ko pompottaa. Voimia sulle! t.Pingu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se pompota. Eikä se ole paska. Se ei ole henkisesti kunnossa. Kiitos. Voimia mä todellakin tarvitsen.

   Poista
 3. Mmm..vähän ihme jätkä se kyllä on. Ei edes seksiä antanut.

  VastaaPoista
 4. Koita pitää ittes kasassa! Äläkä ymmärrä liian paljon ja liian kauan. Laita joku takaraja, ettet tosiaan hajota ittees...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Henkisen takarajan olen nyt itselleni asettanut ja se on se reissu. Mulla alkaa tosiaan ymmärrys pikkuhiljaa loppua. Mun pitää arvostaa itseäni ja ymmärtää etten mä voi antaa itseäni kohdeltavan kuin paskaa. Siltä musta tuntuu nyt, että mua kohdellaan kuin paskaa ja mä annan sen tapahtua.

   Poista
 5. Olen lukenut nyt väärässä järjestyksessä juttujasi :-)
  jossakin postauksessa ihmettelit että kun se on livenä erilainen kuin tekstareissa joissa se olis viilee. En nyt vaan löydä sitä tekstiä mistään!
  Se voi kyl olla ihan miesjuttu. Mulla on pari mieskaveria jotka on ihan samanlaisia. ne on testareissa niin lyhytsanaisia ja tylyjä et ihmetyttää mut sit ei kuitenkaan mikään oo vialla. Miehet on vaan välillä huonoja nois jutuissa.

  Tähän melkein sopisi tämä juttu, mutta ei ihan:
  http://www.hotpotatoe.net/pestyt-perunat/parisuhteet/kaverini-seurustelee-vaaran-miehen-kanssa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun sen viestikäyttäytyminen on muuttunut kokonaan. Ei se ennen viesteissä ollut noin kylmä. Mutta ehkä se ei halua vaan antaa mulle toivoa. No, enpä mä mitään toivokaan. Pitääkin tsekata toi sun linkki :)

   Poista