Lukijat

perjantai 17. lokakuuta 2014

Ystävyyttä


Juttelin Ystävän kanssa treffeistä. Ystävän kanta oli että "mee sit ja itke sit taas". Jep. Onko se sitten parempi katkeroitua ja linnoittautua kotiin? Hänen mielestään ilmeisesti on. Mutta kun mä elän elämääni itseäni varten enkä häntä varten ja omalla tyylilläni. Mä ehdin taas unohtaa miten epäkannustava se osaa olla joskus ja erehdyin jutskailemaan sen kanssa treffeistä. Iiiiso virhe. Ehkä mä itkenkin, mutta kyllähän se on tullut todettua että itku ei kuitenkaan tapa ja kaikesta selviää. Onhan se nähty jo monta kertaa :). Ja silti elämä jatkuu :)

 Onneksi mulla on myös ystävä joka ymmärtää! Kiitos siitä! 


Tämä Jari Sillanpään biisi on kyllä ihana! Osuu muhun aika hyvin. 


5 kommenttia:

 1. On ystäviä ja ystäviä... toiset kannustaa, toiset lyö realismin naamaan. Kumpiakin tarvitaan silleen kohtuullisessa määrin :)
  Sillanpään skippaan tällä kertaa, isäntä soittaa ysärihittejä...

  VastaaPoista
 2. Varsinainen energian-syöjä tuo ensimmäinen 'ystävä'. Ei tuollaisia jaksa. Mitä blogiasi olen lukenut, luulen, että et ole mikään pilvissä-eläjä. Onnea !

  VastaaPoista
 3. Jeps, jätä ne sen mielipiteet omaan arvoonsa. Kun ei oo edes eka kerta..

  VastaaPoista
 4. Tosiystävä uskaltaa sanoa vaikeitakin asioita suoraan eikä myötäile ja ole samaa mieltä vaan sen takia että ollaan "ystäviä". Tosiystävä ei koskaan jätä yksin eikä sano "mitäminäsanoin" vaikka olisikin ollut oikeassa ja sinä väärässä.

  VastaaPoista
 5. Mites ne treffit meni? Kissakuskauksen jälkeen?

  Ystävä ei kuulosta kovin YSTÄVÄltä.. oikea ystävähän on sun puolella aina ja kaikessa, vaikka olisit "väärässä" :)

  VastaaPoista