Lukijat

lauantai 22. marraskuuta 2014

Auto perkele, mä en pidä sinusta enää

Mun elämä, milloin siitä tuli näin vaikeaa...

Odottelen kissanpennun katsojia saapuviksi. Jätin siivouksen tähän aamuun, koska on ihan turha siivota aikaisemmin kun nuo sotkee niin paljon. No, hidas aamukahvi sängyssä niin kuin tavallista ja siivoamaan. Huomasin että olin heittänyt mopin pään roskiin, eli pikaisesti kauppaan, eihän tässä mikään kiire ollut. Moppi mukaan ja takas autoon. Ei edes naksahdusta, ei vinkaisua, ei inahdusta. Ajattelin että no niin tietysti. Tätähän se mun elämä on, ihan just tasan tätä. Kun aikatauluihin ei ole laskettu auto-ongelmia niin tokihan niitä tulee, sehän on selvä. Olen aika paljon kirjoitellut Lenkkimiehen kanssa ja nyttenkään en keksinyt muuta kuin laittaa sille tekstarin. Lähti heti tulemaan. Kerroin että mun elämä on sitten tämmöistä, että tervetuloa vaan mun elämään. Muistutin kyllä ettei tuo ollut vielä mikään lupaus. Mä olin toki suoraan sängystä noussut, ei ripsaria, kotihousut ja silleen. Otti sen verran rankasti päähän, että nousun autosta ja potkaisin rengasta. Istuin autoon ja väänsin avaimesta ja lähti käyntiin. Äkkiä tekstaria että sori sori ja kiitos kauheesti mutta auto lähtikin käyntiin.

Kiltti mies, avulias, puhekykyinen ja ajattelukykyinen. Illat kirjoitellaan syvällisiä ja huomenna kai mennään lenkille, kuulemma hierontaakin olisi luvassa. Katsotaan nyt. Kel onni on se onnen kätkeköön, näin jo etukäteen sanottuna, tässä kellään mitään onnea vielä ole... Lenkkimies on kyllä tainnut jo ihastua...

7 kommenttia:

 1. Kerrothan sit, miten "hieronta" onnistui :D

  "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun tää on semmoinen kiltin tyyppinen mies joka oikeesti varmaan hieroo vaan mun hartiat! :D

   Poista
 2. Anna sille kiltillekin mahdollisuus, ei sitä tiedä mimmonen kultakimpale se on :)

  VastaaPoista
 3. Voi auto! Onkse muuten nainen? On, se näyttää siltä! Se vissiin halus, että sä otat Lenkkimieheen yhteyttä? Anteeks, tätä ei vissiin pitäis taas sanoo, mutta mun tulee kyllä mieleen vaan sininen lenkki... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen lenkki :D. Toivotaan parasta!!!! Pitäisköhän keksii sille joku muu nimi?

   Poista