Lukijat

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Imartelevaa

Mun blogi on saanut huomiota toisaalla Blogistaniassa. Imartelevaa. Samoihin aikoihin mun blogiin oli ilmestynyt kommentti, jossa kerrottiin mun ja matkaseurani nimet. Sattumaa? En tiedä. Typerää? Kyllä.Tämän takia laitoin nyt kommentit valvotuiksi. Ikävää, mutta pakollista.

Ei, mun nimeni ei ole oikeasti Puolis, vaan mulla on oikeassa elämässä ihan toinen nimi. Täällä blogimaailmassa olen Puolis ja sellaisena haluan pysyäkin. Mä kirjoitan kuitenkin todella henkilökohtaisista asioista, enkä välttämättä halua kovin laajasti tulla yhdistetyksi oikeaan elämääni. Mitään en häpeä, mutta kuitenkin nämä kaksi elämää saavat olla erillään.

Ei mun blogi varmasti kaikkia kiinnosta, eikä ole tarkoituskaan, hyvä niin. Pääsääntöisesti itselleni tätä kirjoitankin, mutta jos voin jollekin olla avuksi ja tsempiksi tätä kautta niin hienoa.

Tulen jatkossakin kirjoittamaan ihan yhtä aidosti mun fiiliksistä. Ne varmasti on joskus huonoja ja toivottavasti joskus vähän parempiakin. Omalla tyylilläni koitan tästä elämästä selviytyä, välillä tulee opettavaisia virhearvioita.

13 kommenttia:

 1. Minuapas kiinnostaa!
  Ja sovitaan että koska se toinen tshekin lumooja on Pearl, niin sä saat luvan olla Flamen who.
  Ehkä ihmettelet mistä moinen mutta laiton anagrammikoneeseen kieleksi englannin, anagrammin sanojen määräksi 2 ja tekstikenttään kirjoitin halfwomen (< - yhteen).

  Kaikista hauskimmat (2 kpl) tuli kun kieleksi laittoi suomen, anagrammin sanojen määräksi 2 ja kirjoitti tekstikenttään sun blogin nimen juuri siten kuin se on otsikossakin :D :D
  Sun täytyy käydä itse tsekkaamassa täällä: http://www.arrak.fi/fi/ag

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kiinnostaa :). Tuota mun elämäni haukkunuttakin kiinnosti ihan selkeästi kun viitsi niinkin paljon energiaa tuhlata minuun, että oikein postauksen kirjoitti :).

   Testattu, tämmöiset tuli "sosiaalitoimenkin pakkauskone ja
   kassamenot opiskeluaikoinakin" :)

   Flamen Who on kyllä kiva :D

   Poista
 2. Kommenttien valvonta on ihan ookoo juttu, se karsii mukavasti anonyymejäkin. Kun eivät saa ihailla omia ah, niin nokkelia sanojaan.
  Sulla on blogissa raakaa elämää - tarkoitan siis elämää, jota ei ole sievistelty ruusuiseksi ja kerrottu vain niitä mukavia asioita, joilla voi kohottaa egoaan toisten silmissä - ja se herättää kaikenlaisia mielipiteitä. Tuo nimien julkaisu on kyllä jo alhaista ja törkeää toimintaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, en tajua mitä iloa siitä julkaisijalle tuli, mutta toivottavasti sai tyydytyksen :). Toivon että kukaan ei jätä kommentoimatta kuitenkaan valvonnan takia. Tarkoitan siis niitä asiallisia kommentteja.

   Poista
 3. Tää on niin syvältä, siis se että ihmiset ei osaa/viitsi/välitä käyttäytyä. Yritän aina pitää anonyymiyden puolta, mutta eihän se onnistu, jos sen takaa huudellaan rumia. Kun parhaimmillaan anonyymiys tuo keskusteluihin lisää näkökulmia ja kynnys kommentoida pienenee. T. MaijaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä jatkossakin anonyymit kommentit julkaisen niin kauan kun ovat suht asiallisia :)

   Poista
 4. En ymmärrä, miten pahoin ihmisen täytyy voida, jos saa kiksejä tuollaisesta. Ja miten ruma ihmisen täytyy olla sisältä. Normaalin fiksun aikuisen ihmisen käyttäytymisestä tuo on kaukana.

  VastaaPoista
 5. Hö, olipas törkeä tyyppi! Älä vaan lopeta äläkä rajoita. Vaikka joskus olenkin omaa mieltä puuhiesi järkevyydestä, on niin virkistävää lukea tekstejäsi! Mietin myös sitä millaiselta mun blogi näyttäisi jos kunnolla avautuisin, ei olis aina punaista lankaa, ei. Ja haluan pitää sinut nimettömänä, siis vain Puoliksena, paikkakunnattomana ja kasvottomana. On ihanaa että joku koskettaa omalla ytimellään, kaikkea ei tarvitse tietää eikä kertoa. Terkuin eräs Täti

  VastaaPoista
 6. Sulla on nyt lähimailla joku joku on sulle kateellinen ja jolla ei ole omaa elämää kun tarvitsee tollasia tempauksia tehdä. Oon miettinyt tätä blogia että itse en pystyisi kirjoittamaan näin, syynä on just että mulla olis ihan hirveitä halluja siitä että joku tunnistais mut teksteistä... mutta, mukavaa että on teitäkin joiden kantti kestää sen ja toivottavasti hölmöjen hörhöily ei pilaa tätä. Ja niinpä kiitän antaumuksesta ja tähän astisista ja tulevista mukavista lukuhetkistä, eihän sitä tiedä kuinka kauan vielä puolis seikkailee ennen kuin löytää seesteisen parisuhteen auvon ja kasvaa kokonaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa tullu tuplana tuo mun teksti joten poistin "kaksoiskappaleen"

   Poista