Lukijat

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kätevä emäntä

Maanantaina annoin ystävälliset pakit lenkkimiehelle. Se otti ne ihan hyvin ja kiitteli kun kerroin tässä vaiheessa enkä vedättänyt. Haluaa pysyä kaverina, no mikäs siinä... Jutskailtiin siinä illan mittaan vielä pikaviestissä ja sain kuulla olevani ylianalyyttinen. Ai minä vai :D. Okei, myönnän...

Eilen ajattelin lähteä aikaisin töihin kun hommia on enemmän kuin riittävästi. 6:20 autoon ja avaimen vääntö. Virrat lähti päälle mutta kun väänsin loppuun asti niin virrat katosi. Joka yrityksellä kunnes virtojakaan ei enää tullut päälle. No, toimin tietysti niin kuin lauantaina parkkihallissa että potkin raivokkaasti rengasta ja kaupan päälle löin konepeltiä. mutta ei, ei toiminut tällä kertaa. Lenkkimiehen apu on poissa laskuista (vaikka  kirjoittikin että auttaa mielellään jos tarvitsen apua). Äkkiä soitto Ystävälle, joka sattui olemaan menossa jo töihin ja otti mut kyytiin ja vei keskustaan, josta jatkoin työkaverin kyydissä töihin. Seitsemältä olin töissä. Takaisin sitten toisen työkaverin kyydissä. Kyllä on hankalaa.

No, kotiin päästyäni päätin tutkailla asiantuntevana konepellin alusta. Katselin että joo, akku olis tuossa ja navat tuossa. Mietin että mahtaakohan ne akkukengät olla kunnolla kiinni ja huomasinkin että toinen oli vähän ylempänä kuin toinen. Painoin sen alas ja kävin kokeilemassa starttaamista. Ja tadaa, käyntiin lähti! Ai että oli kyllä hieno fiilis kertakaikkiaan! Olen mä sen taas viemässä korjaamolle, mutta pääsin (ainakin tänään sillä vielä liikkeelle). Ystävä väitti aamulla että siitä on varmaan akku paskana. Mä väitin kivenkovaa vastaan, että ei varmana voi olla akku kun on vain kaksi vuotta vanha. Ystävän mielestä nykyajan akut ei todellakaan kestä kuin alle kaksi vuotta. No, mä olen edelleen eri mieltä.

Ärsyttää nää jatkuvat auto-ongelmat, mutta ei mulla ole varaa nyt vaihtaakaan autoa. Pöh.

Tänään saan pikkujoulumekon ompelijalta! Jännittävää! Eilen ostin astetta pienemmän kuristuskortsun sinne alle ja huvitin Helmeä sovituskoppikuvalla, jossa mahamakkara pursuaa korsetin rakosesta ja huutaa apua :D. Hihittelin itsekseni huvittavalle peilikuvalle ja mahamakkarareppanalle, jota puserrettiin ja kiristettiin niin, että se pullahti ilmeisesti selkäpuolelta vapauteen :D. Se korsetti jäi sitten kauppaan.
Sillä matkalla näin K:n autoilemassa. Tuntuipas pahalta.

Tässä se on, mun maha, joka yrittää mutista että älä saatana kurista turhamaisuutes takia, vaan syö vähemmän! :D. Kyllä tuo yllättävän sileäksi meni :D. Ja miehille terkuja, että näin me teitä huijataan :). Karmea totuus paljastuu sitten ennen pitkään.

Alusvaatteilla kun vähän siloittelee niin saa ihan kelvollista jälkeä :)




Tuntuu että tämä viikko menee ohi ennen kuin ehdin tajutakaan! Ainakin perjantaihin asti tuntuu olevan yhtä matalalentoa. Käsilaukkukin vielä puuttuu ja huomiset töihinkulkemisetkin on vielä pohdinnassa. Ja pikkujouluboleron virkkaus puolitiessä. Argh!



12 kommenttia:

  1. Niin olet kätevä!
    Mä niin toivoin, että olisit laittanut sen pukukoppikuvan tännekin, se oli niin suloinen ;)
    Ja TAAS sä selätit auton! Pointsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin sitä kyllä vakavasti, mutta se oli liian raju jopa mun blogiin :D. Ehkä...

      Poista
    2. No, runsaslukuisen yleisön pyynnöstä muokkaan tuota ja lisään sen, pienenä :D. Saatan ottaa kyllä sen pois jos se järkyttää liikaa (mua ja teitä :D)

      Poista
  2. Auts, tämä osui ja upposi. Mä olen nimittäin niin kädetön tuon autoni kanssa, etten edes tämän reilun vuoden jälkeen ole kertaakaan avannut konepelliä. Eli mä en edes tiedä, miten se aukee.
    Monesti olen ajatellut asian tarkistaa, mutta se on aina unohtunut. Taidan ottaa sen heti huomisen ohjelmaan.
    Ja kyseessä ei ole se, että pitäisin asioita jotenkin miesten juttuina. Siihen ei vain ole ollut vielä koskaan tarvetta. Ja se tarve kun harvemmin tulee ennalta ilmottamalla, joten tarttis varmaan jotain tehdä...
    Autokaan ei ole enää ihan uusi ja merkkinä Fiat on kuulemma niin ja näin. Tähän mennessä Pikkufiiu on ollut aina luottamuksen arvoinen, mutta se yksi kaunis päivä....

    VastaaPoista
  3. Kohta sie voit kirjoittaa kirjan "Sinkkunaisen autonkorjausopas" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Oikein pätevän autonkorjausoppaan :D

      Poista
  4. Huvitin itseäni kääntämällä tota mortadella nakinkuoressa -kuvaa 90 astetta vasemmalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetsileijaa! Tuotapa en tullutkaan ajatelleeksi :D

      Poista
  5. Mikä maha?? Eihän tuolla ole mitään mahaa kuvassa!

    Jos auto on yhtään vanhempi, akkuhan voi olla paskana, mutta uusissa autoissa harvemmin. Mutta ehkä se korjaamo osaa kertoa parhaiten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Akkukengät siinä oli löysällä vaan. Vähän noloa kun olisinhan mä osannut ne itsekin kiristää...

      Poista