Lukijat

lauantai 1. marraskuuta 2014

Kiirettä pitää

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa. K jätti muutaman asian autotalliini, semmoisia tärkeitä, joita se tulee vielä tarvitsemaan. Vaikka mä nimenomaan muistutin, että katsoo sitten että ottaa kaikki osat sieltä mukaansa. No, mä en perään soittele. Kunhan alkaa mopoaan taas kasailemaan niin huomaa, että hups, jotain tärkeää puuttuu. Ei ole mun ongelma. Lääkkeisiinkään en sitten kuitenkaan pistänyt sitä viestiä, vaikka viime viikonloppuna se tuntuikin hyvältä idealta.

Baariin en taida tänä viikonloppuna sitten kuitenkaan ehtiä, hyvä niin, ehditään Helmen kanssa Prahassa nautiskella kyllä varmaan ihan riittävästi :). Jääbaari, 5 kerroksinnen yökerho, kiirettä tulee pitämään :). Oikein hyvä lähteä naisseurassa reissuun niin ei kulu turhaan aikaa mihinkään epäolennaiseen, niin kuin esimerkiksi seksiin. HYI! Ehtii nähdä niin PALJON enemmän!

Enää viikko! Ihan epätodellista! Pitää ehtiä vielä siivoamaan koko kämppä, kampaajalla käydä, pakata (mul ei oo MITÄÄN päällepantavaa), ommella takkiin nappeja, tehdä matkasuunnitelmaa yms yms... Apuaaa, kiirekiire, kivaa :). Tämä viikonloppu taitaa kyllä mennä niin, etten juurikaan mitään noista ehdi tekemään :). Kiva viikonloppu mulla kerrankin!


2 kommenttia:

  1. Onhan sulla se magee mekko, minkä ostit tässä vähän aikaa sitten :)
    "täti"

    VastaaPoista