Lukijat

maanantai 10. marraskuuta 2014

Perillä!

Perillä!

 Kun aloittaa pakkaamisen tuntia ennen lähtöä niin tulos on tämä. Kaikki tarpeellinen mukana!Ensimmäiset alastomat miehet nähtiin jo lentokentällä! Harmi kun oli niin paljon trafiikkia, että kuvatodisteet jäi nyt ottamatta häveliäisyytemme takia :).


Lento meni pelätessä, Helmeä ei pelottanut, mä hoin mielessäni "tää on vain ilmakuoppa, tuossa on vain varmaan joku vuoristo, joka liikuttelee ilmamassoja mielensä mukaan, enhän mä hiekkatielläkään pelkää vaikka tärisyttää". Tuota hoin mielessäni puolet matkasta. 

Autonkuljettaja oli vastassa nimilapun kanssa, uih, mikä ruskeasilmäinen nuori poju! Kovin totinen ja hiljainen, mutta kuljetti meidät linnaamme turvallisesti!

Viinit tarjottiin sisäänkirjautuessa ja mukava mies opasti meidän Prahan saloihin ja ihmetteli kovin tyhjältä tuntuvaa matkalaukkuamme (yhteistä toki). Tajusi kyllä että sinne on varattu tila ostoksille.

Päästiin lemmenpesäämme ja voitiin aloittaa honeymoon, mentiinhän samalla vähän niinkuin kihloihin. Onhan tässä tullut molemmin puolin todettua että miehistä ei ole kuin harmia! Viini virtaa ja wlan toimii, voiko parempaa ollakaan!Sekotiimi kuittaa ja palaa asiaan kun on taas uutta päiviteltävää :)

11 kommenttia:

 1. Jumala Prahaa auttakoon! :P

  VastaaPoista
 2. Tosihienot kihlasormukset ainakin! Voi, teillä on hauskaa siellä...

  VastaaPoista
 3. Hyvä likat, antakaa palaa! Ihanat kissajutut, mulle kans. T. Täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha, täällä näkyy kommentoivan joku muukin täti kuin mä, heh! Antoisaa reissua vaan munkin puolestani teille molemmille!
   T: Alkuperäinen täti

   Poista
 4. Muistakaa, että edustatte Prahassa Blogistaniaa! Tää varoitus taitaa kyllä olla pahasti myöhässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIin että pitäisi lisätä kierroksia? :D

   Poista
  2. Totta Mooses! Nyt kuulostaa vielä vanhainkodin syysretkeltä. :D

   Poista
  3. Nimenomaan vanhainkodin syysretkeltä! Ei vielä ees mitään miesseikkailujakaan :( Eikä ees kunnon juopottelusessioitakaan!

   "täti"

   Poista