Lukijat

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Reissukrapula

Reissu on ohi ja tuntuu että mä putosin vähän tyhjän päälle. Tai ainakin ritisevän ohkaiselle tasanteelle, joka ritisee ja pettää kohta alta. Ennen reissua oli kohde, johon keskittyä, nyt ei ole. Ja heräsin siihen tyhjyyteen mitä mun elämä on.

Viikonloppu on mennyt oikeastaan vain levätessä. Eilen käväisin baarissa (autolla) sen takia että olin sitä jo viikkotolkulla suunnitellut. Muutama kuuskymppinen äijä tuijotteli tissejä ja yks kuuskymppinen äijä tanssitti. Okei, kyllä ne tissimiehetkin tanssitti, mutta ne oli niin kamalia, että niitä ei lasketa tanssimiseksi. No, tulipahan nyt käytyä kuitenkin. Kävin jopa toisessa baarissa, jossa K:n kanssa olin tapaamisiltana. Olin kuin peura ajovaloissa kun kuikuilin peloissani ympärilleni. Toisenkin ohi kävelin, mutta en uskaltanut sisään.Tajusin, etten ole K:n tapaamisen jälkeen käynyt täällä baarissa. Enkä tiedä olenko ihan heti uudestaan menossakaan ellen saa kaveria mukaan.

Tänään olen jatkanut makaamista. Väsyttää niin kovasti. Jos mä oonkin vaikka raskaana... No, tuskin sentään. Kassit on purkamatta (paitsi saunamiehellä, ai helvetti, omat vitsit on kyllä aina ihan parhaita, ehhehee :D) ja kämpänkin olen onnistunut kahdessa päivässä sotkemaan. Hyvä minä! Huomenna töihin. Plääh ja plaah ja öh...

Paluu arkeen tekee kyllä varmaan hyvää.

10 kommenttia:

 1. Uus odotuksen kohde heti työn alle. On edes taas joku asia , mitä odottaa kielekkeen ritistessä. Odotus nostaa aina vähän ilmaan, eikä kieleke sorru. Believe me!

  Vai että kassit on purettu :-D Niin täälläkin..

  VastaaPoista
 2. Mutta se on ohi parhaalla mahdollisella tavalla kuitenkin! Ja kyllä se elämä siitä taas lähtee rullaamaan.

  VastaaPoista
 3. Koukussa! Tupsahdin sattumien kautta blogiisi ja jäin heti koukkuun :) Vaikka onkin ihan erilaiset elämäntilanteet, jotenkin onnistuin samaistumaan kovasti joihinkin fiiliksiisi.

  P.S. Se että oot joutunut Nolliksen eukon hampaisiin on mun kirjoissa vaan kehotus lukea sun juttuja, koska oon itsekkin ensiessä blogielämässä joutunut kyseisen naikkosen pillkapuuksi. (ei sentään väsännyt omaa kirjotusta, joten propsit siitä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa nimellinen Ano :D

   Poista
  2. Perustetaanko Nollv:n "kiusatut" ryhmä ? :D :D :D
   Kuulun niihin "kusattuihin" myös.
   _aspi_

   Poista
  3. Mukana! Käynyt myös mun luona loksuttamassa leukojaan.

   Poista
  4. On kyllä outo täti, ei voi muuta sanoa :). Aikuiseksi siis...

   Poista
 4. Matka vei loogisesti kaikki ajatukset etukäteen kun sehän taisi olla sellainen selviytymisstrategia vähän :) Nyt sulla on hyvät muistot reissusta ja seuraavaksi elämässä on.. ta daa ARKEA!
  Eli jos keskityt nyt töihin, pikkujouluihin, kissoihin, joulun odotukseen - siinä on sellaista pientä kivaa, joka vie ajatuksia pois muusta.
  Marraskuuta on enää alle pari viikkoa ja sit onkin jo joulukuu - pahin kaamoskuukausi selätetty!

  VastaaPoista