Lukijat

maanantai 29. joulukuuta 2014

Hetki arkea, sitten taas juhlaa!

Ihanaa päästä töihin! Muutama päivä tiukkaa työntekoa ja sitten pääsen juhlimaan uutta vuotta Mr Sixpackin kanssa. Voi jestas sitä onkin odotettu kuumeisesti!

Aamut alkaa pitkillä huomenen toivotuksilla, päivät jatkuu kirjoitellen, illat päättyvät pitkiin hyvän yön toivotuksiin. Hymiöitä lentelee paljon :). 

Jokunen päivä sitten hän kertoi että hän on vähän pihkassa. Tarvitsin Helmeltä tulkinta-apua, koska Mr ei jatkanut enää aiheesta. Oli tullut juuri saunasta, joten enhän mä voinut tietää oliko se pihkassa vai pihkassa! Toissapäivänä sanoi että mä olen ihminen, johon on helppo ihastua. Täh? Mitä se tarkottaa? Tarkottaako se, että se on ihastunut muhun? Tavalliset pussailuhymiöt (joo, teiniä :D) vaihtuu välillä sydänpusuja lähettäviin pussailuhymiöihin (megateiniä). Hän on ollut tällä kertaa se, joka on noita askeleita ottanut. Mä olen toki vihreää valoa näyttänyt. 

Aika kutkuttavaa, mutta myös pelottavaa. Toivotaan parasta :)

7 kommenttia:

 1. Ei kannata tulkita liikaa... mieki sanoin joskus menneessä elämässä yhtä miestä muruksi, niin se kauan asiaa tulkittuaan ja joltakulta kyseltyään tuli siihen tulokseen, että kyseessä on vähättelevä termi, jotain roskaan verrattavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii Sanna :-O Kuulostaa heikkoitsetuntoiselta tulkinnalta tuo...selvisikö asia?

   Poista
  2. No jos on niin pöljä, niin saa ollakin :)

   Poista
 2. Kukaan täällä liikkuva ei liene selvännäkijä, joten ei voida sanoa, onko tuosta suhteesta mihinkään tai onko mies peluri tms.
  Nauti nyt kun tuntuu hyvältä.
  Törmäsin kerran tällaiseen ajatukseen - se on mielestäni aika hyvä: "Jos mietit jokaista askelta liian kauan, joudut seisomaan koko elämäsi yhdellä jalalla",
  Ehkä se on parempi hypätä ja uskoa kuin taakuttaa kiinni maassa koko elämä.

  VastaaPoista
 3. Superhyvää ja toiveettäyttävää Uutta Vuotta Puolinaiselle!

  VastaaPoista