Lukijat

tiistai 27. tammikuuta 2015

Ilkeyttä

Tuli taas muistus ihmisten pahansuopuudesta. Varsinkin netissä anonyyminä. Siinä syy tuon yhden postauksen editointiin. Ihan hengissä täällä ollaan ja mietin vähän tämän kirjoittelun ideaa. Onko haitat ja mielipaha suuremmat kuin hyödyt? Sitä mun pitää miettiä tarkkaan, herkkä kun olen. Paksumpaa nahkaa mä en osaa enkä haluakaan kasvattaa.

En avaa tämän taustoja tämän enempää, jotka tietävät mistä puhun niin ymmärtävät. Julkista (toistaiseksi) blogia kirjoitan kyllä, mutta ei se tarkoita sitä että mun naama pitäisi kaivaa esiin, jotta sille voitaisi porukassa naureskella vielä vähän lisää ja pilkata anonyyminä mua ja mun elämää. Kommentteja valvon enkä julkaise muihin foorumeihin liittyviä kommentteja.

Kiitos teille, jotka elätte mukana mun suruissa, iloissa ja oudoissa tilanteissa <3

18 kommenttia:

 1. Kokeile laittaa anokommentointimahdollisuus pois? Ei kukaan oikeasti tarvi mahdollisuutta kommentoida nimettömänä - jos ei nimeä kehtaa mukaan laittaa, ei ole kommenttikaan mistään kotoisin. Rohkeat ihmiset saa paskoja kommentteja pelkureilta! Sun elämässä ei (mun nähdäkseni) ole mitään pilkkaamista, mutta kateellisuutta se saattaa kyllä herättää: upea kumppani ja vilkas pielusteluelämä ja muutenkin maailma mallillaan. Pidä pää pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä bloggerissa ole onneks ollut ikäviä kommentteja! En vain halua tänne mitään kommentteja, jotka liittyy jossain toisaalla tapahtuneeseen hässäkkään. Täällä suurin osa anonyymeistä osaa kommentoida kyllä ihan asiallisesti :)

   Poista
  2. Hyvä sitten kun on armeliaat anonyymit :)

   Poista
 2. Älä välitä noista soopan kirjoittajista.Niillä ei oo varmaan omaa elämää niin täytyy mollata toisten tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Mä tykkään seurata tätä sun blogia. Kiireisen työpäivän jälkeen on mukava istahtaa koneelle ja lukea että mitähän se siellä nyt on touhuillu : ) Jatka vaan samaan malliin!
  Mukavaa kevään odotusta sulle ja Sixpackille : )

  -Ansku-

  VastaaPoista
 3. Mä jo eilen säikähdin, että oot siirtäny blogin vaan kutsutuille luettavaks ja sitten mietin, että mistä hemmetistä mä nyt saan sun sähköpostiosoitteen, että pääsen ruinaamaan kutsua lukijaksi. Mutta onneks olit täällä taas tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Täällä yksi "hyvin käyttätyvä anonyymi" joka myös ehti hätääntymään kun blogi oli hetken suljettu.

   T.päkkänä

   Poista
 4. On se kumma, että aina löytyy noita paskiaisia, joilla ei ole muuta tekemistä kuin ilkeillä. Mutta internetin ihmemaahan mahtuu monenlaista. Kateellisia ovat, veikkaan.

  VastaaPoista
 5. Samoilla linjoilla edellisten kanssa, kateellisten ja ilkeiden sielujen panettelua. Niillä ihmisillä ei todennäköisesti ole omassa elämässään mitään sisältöä niin pitää sitten niiden elämää haukkua ja ilkeillä, joilta sitä löytyy. Tsemppiä sulle puolis, älä anna niille tanopäille periksi.

  VastaaPoista
 6. Anna pieni varoitus jos meinaat viedä lukuilon meiltä hyväntahtoisilta uteliailta, jotka ilolla blogiasi lueskelevat. Voidaan yhdessä ruinata pääsy blogiin :D.

  VastaaPoista
 7. Mä olin kans eilen ihan shokissa, että en pääse lukemaan sun tarinoita enää ikinä. Mutta onneks oot bäk :D . T. Terppuli

  VastaaPoista
 8. Voi miten ikävää että olet saanut paskaa niskaan :(
  Toivottavasti jatkat kirjoittelua ja toivottavasti se ikävä tilanne ratkeaa hyvin.
  Voimia <3

  VastaaPoista
 9. En itse eläisi elämääni samoin, kuin sinä, mutta se ei tarkoita, että minun tapani olisi jotenkin parempi! Jokainen valitsee itse tapansa toimia ja sallin sen mielihyvin kaikille. Itselleni rakkaat ystävätkin tekevät päätöksiä ja toimivat eri tavoin kuin itse, mutta en ole vastuussa heidän tekemisistään. Toki jos tuntuu, että joku on mielestäni menossa metsään, voin ystävällisesti kyseenalaistaa asioita, se on normaalia ystävien välistä, rikastuttavaa keskustelua ja vastuutakin ystävistä.. Päätös on kuitenkin heidän ja kunnioitan sitä. Ystävyyteemme se ei vaikuta lainkaan, pidän ystävistäni aivan yhtä paljon kuin ennenkin. Jos tapasi elää ei miellytä, kannattaa pysyä poissa blogista. Itse elän täysin erilaista elämää ja kuitenkin koen blogisi kiinnostavaksi ja suorastaan odotan seuraavia tapahtumia :) Kaikkien ihmisten elämäntavoista voi saada paljon ajateltavaa itselle...siis positiivisessa mielessä. Tuomitseminen ja pahansuopuus tuntuu niin pahalta ja latistaa mielen. Jaksamista kuitenkin sinulle ja hienoa, että ilkeyksistä huolimatta jaksat jakaa asioita kanssamme. Ilkeilyn ja tuomiohenkisyyden taustalla ei koskaan ole tasapainoinen ja hyvän itsetunnon omaava ihminen.

  VastaaPoista
 10. Oi ja voi.. olis ihan kamalaa jos tänne ei enää pääsisi lukemaan. Kun ekan kerran eksyin tänne, jäin koukkuun heti.. luin siihen astiset tapahtumat alusta loppuun yhdellä istumalla. Nyt siitä on jo vuosia luulisin :) Edelleen tarkistan kuulumiset viikottain. Tsemppiä! T:Jonna

  VastaaPoista
 11. Minäkin haluan jatkossa olla lukemassa käänteistäsi joihinka olen aina osannut eläytyä oikein hyvin. Ihana blogi sinulla siis ja pidän tyylistäsi!

  Satu

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti jatka kirjoittelua ja ahkeraa postausta. Muuten on riskinä, että me täällä näyrön toisessa päässä jouduttaisiin alkaa elämään omaa oikeeta elämää. Siis ihan karsee ajatus, en vois olla nyt tukka märkänä lauantai-iltana sohvalla ja miettiä tenuteetä vai minttukaakaota. En halua laittaa lilaa luomiin ja sulloa itseäni spändexiin. Sääli muita näkeviä!

  VastaaPoista