Lukijat

perjantai 20. helmikuuta 2015

Ihana loma!

Olipas ihana lomanen! Päivät kouluttauduin ja illat kuherreltiin niin kuin suunnitelma olikin :). Mies oli majoittunut jo ennen kuin mun kurssipäivä loppui ja haki mut aulasta. Huoneeseen päästyäni sain viinilasin käteeni. Siitä se loma sitten lähti. Sängyn vieressä mun puolella huomasin selkeästi mun nimeni :D. Kyllä oli miehen naama näkemisen arvoinen kun aloin kutsumaan itseäni masteriksi/mistressiksi ja häntä subiksi :D. Ai että, siitä tuli monta hauskaa keskustelua. Viini selkeästi voimistaa mulla tuota verbaalista dominapuolta, heh.

No, tätä mun piruilua kun oli muutaman päivän kuunnellut, niin huomasin joutuneeni köytetyksi sänkyyn käsistä ja jaloista, perse pystyssä (pahoittelut mielikuvasta). No, mitä silloin tietysti tapahtuu? Oveen koputetaan! Siivooja pyrki huoneeseen vaikka kello oli jo illalla puoli viisi. Aiheutti pienen hässäkän kun äijä etsi jostain pyyhettä kun ei ilkosillaan sinne ovelle tietenkään voinut mennä :D. Close call oli kyllä! Siinä olis ollut siivoojalla traumaattiset näkymät, vaikka näkeväthän siivoojat varmaan työssään vaikka mitä.Ja mä siinä köytettynä mietin että minne mä itseni saan piilotettua. No, mihinkäs siitä olisi lähtenyt.

Illalla käytiin laulamassa (tai mies lauloi) karaokea. Karaoke-mesta oli tyhjillään, oikeastaan vain kourallinen jengiä meidän lisäksi, mun kurssikavereita enimmäkseen. Äijä veti tunteella ja ihan hyvin, sopivissa kohdin lauleli ja elehti mun suuntaan, mm. "hän on naisista kaunein minkä tiedän" :D. Alkoholilla saattoi kyllä olla osuutta asiaan. Nelisen kappaletta veti illan aikana ja sai aina valtaisat aplodit. Seuraavana aamuna kurssilla kyseltiin "Oliks se sun mies? Nosti kyllä rimaa!". Tuntui kyllä hyvältä sanoa että joo, se oli mun mies :). Heh, mun mies...  Toki tiedotin tästä suosiosta myös kohdehenkilölle, joka oli ihan ihmeissään valtaisasta suosiostaan :D. No, kiva katsella ja paremmin lauloi kuin ne huonoimmat, ymmärrän kyllä naisten hehkutuksen. Mr S käski sanoa niille "siitä tulee aina tommoinen kun se on saanut :D". Jätin sanomatta kuitenkin :D.

Olin kuvitellut että nähtäisi vielä sunnuntaina kun tiistaina lähtee reissuun, mutta aamulla kävikin ilmi ettei nähdäkään. Nopea pakkaus ja mies lähti. Mä lähdin kurssipäivän viettoon silmiä pyyhkien. Itkeä nyt perkele kahden viikon erosta kun tulossa on monen kuukauden ero. Vähän huvitti itseänikin taas tuo naisen pään sisus.

Kuukauden päästä on seuraava kurssi, ehkä joudutaan ottamaan samanlainen lomanen Mr Sixpackin kanssa kun sattuu hänellä olevan siinäkin kohtaa lomaa. Sen jälkeen sitten sitä lomaa ei juuri olekaan. Oi voi... ankeat ajat. Mutta siihen asti nautitaan :)

11 kommenttia:

 1. Ei tollasta voi ollakaan muualla kuin kioskikirjallisuudessa! :D Hyvä että otitte kaiken irti kun on se kaks viikkoa eroa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajua miten mä joudun tommosiin niin epärealistisiin tilanteisiin :D. Kaikki kyllä tuli otettua irti lomasta! Vähän meinasi tuo kurssi haitata, mutta onneksi oli suht kevyttä asiaa niin kuin esim. työlait :D

   Poista
 2. Hotellin siivoojilla on helvatin mielenkiintoinen ammatti :D :D

  VastaaPoista
 3. On se sentään hyvä, että ne tulee sillai "varovasti" sisälle. Siis ne siivoojat!

  VastaaPoista
 4. Sietääkin pahoitella mielikuvasta, kun tiedän että et todellakaan mikään ruusu ole ;) Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että joku vois tuntee sut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mut monikin tuntee. Se on tärkeintä että itse hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, vikoineen ja puutteineen. Ja mä olen hyväksynyt itseni tällaisena kuin olen ja kelpaan itselleni myös ilman vaatteita. Terkkuja vaan tutuille!

   Poista
 5. Ihailen rohkeuttasi hypätä uusiin seikkailuihin ja rohkeutta ottaa onnea elämääsi! Blogisi olen lukenut alusta saakka ja tuumaan että ansaitset onnesi! Kiitos kirjoituksistasi, ihanaa tekstiä ihan oikeasta elämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kun olet jaksanut seurata kaikki nämä sekot vuodet :)

   Poista
 6. Mäkin oon lukenut kaiken ja oon sitä mieltä, että sulla, Puolinainen, on asenne ja itsetunto kohdillaan! Jatka vaan samaan malliin! Ja mikähän ruusu tuo ano-kommentaattori itse on, kun on pokkaa tolla lailla toista arvostella? Toivon lämpimästi, että yhteinen taipaleesi Mr. S:n kanssa jatkuisi yhtä ihanana kuin tähänkin asti. Mies kuulostaa todelliselta löydöltä! :)
  "täti"

  VastaaPoista