Lukijat

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Lomaa ja loppuvuoden suunnitelmia

Kahden päivän loma part 2 on ohi. Yhtä ihanaa oli kuin edellisen viikon  lomallakin, vaikka vähän harmitti yhdistyksen kevätkokouksen sattumisen toiselle lomaillalle. Kokous oli vähän riitaisa, päästiin vallan äänestämään. No, siitä selvittiin ja jatkettiin lomaa. Ulkoiltiin, saunottiin, tykättiin toisistamme :). Tässä kuvasatoa keväisistä päivistä retkiltämme joen varteen ja meren äärelle.Koskia, puistoja, rantoja. Kaunista ja keväistä oli!

Perjantaina oli viimeinen aamu todennäköisesti kuukauteen kun sain herätä vierestä, vähän pahaltahan se tuntuu, mutta näillä mennään. Tulevaisuudesta on puhuttu siinä määrin, että voin olla rauhallisin mielin reissun ajan. Myös mulle järjestyy aikaa lomilla kun lapset ovat silloin koulussa.

3,5 kuukautta on nyt takana eikä pitäisi vertailla, mutta hyvin hyvin erilaista kuin Kelailijan kanssa. Tässä vaiheessa K oli jo puhunut yhteenmuutosta ja oli Rakastettu ääneen, riidelty  ja ties mitä. Mr Sixpackin kanssa ei olla vielä tehty mitään noista. Silti tuntuu niin hyvältä ja oikealta. Toki toivoisin että tunteista puhuttaisi, mutta kaikki aikanaan, mielummin tunteiden osoittamista teoilla kuin tyhjiä sanoja.

Tein eilen itselleni loppuvuoden to do-listan. Huhhuh, paljon siirtyneitä ja tekemättömiä  asioita tehtävänä. Osa pieniä ja osa isompia. Kolmesta kissastakin pitäisi luopua, sitten mulle jää enää vain kaksi. Toisen olen luvannut esikoiselle kun muuttaa omilleen (tosin en usko että kissa elää niin pitkään sydänvikaisena) ja toisen pidän vielä siitosnaaraana toistaiseksi. Kissahommat tuntuu menneen jo ohi. Siltä on tuntunut kyllä jo pitkän aikaa. Ehkä ne oli osa tuota eroprosessia osaltaan. Muutaman viimeisen astutuksen olen yrittänyt tehdä, toivottavasti on tärpännyt ja saisin ne alta pois. Fiilistä pentuhommiin ei olisi, mutta "pakko" on yrittää saada "investoinneista" edes omansa pois. Kuulostaa kylmältä, mutta realismiahan se vain on.

Kevät on tullut, joutsenet levähtävät naapuripellolla ja fasaanikukko herätti mut kiekaisullaan ja siipien läpsytyksellään. Olin kotifasaanistani saanut jo aiemmin näköhavaintoja, keskusteltiin tiukasti jo siitä että onko mun rappuset sopiva paikka käydä kakalla vai ei. Jää nähtäväksi että kumman tahto voittaa. Todennäköisesti fasaanin.

Mulle on säännöllisin väliajoin tullut fiilis, että blogi on täyttänyt tehtävänsä eikä kirjoitushaluja enää niin paljon ole. Ehkä tämä on vain tilapäistä, ehkä ei. Jää nähtäväksi.

8 kommenttia:

 1. Oi. meri! Ihania kuvia muutenkin, täällä kun vedet on kortilla ja niin harmaata taas.
  Eihän blogia tartte lopettaa, vaikkei huvittas kirjottaa; senhän voi jättää olemaan ja jatkaa taas myöhemmin, jos sattuu huvittamaan. Mietin itsekin homman mielekkyyttä, kun kuulin tänään, että tytön luokkakaveri lukee mun blogia ja sitten kertoo tytölle, mitä mie oon kirjottanu... ihan ku se ei mejän elämää paremmin tietäis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Paska tilanne sulla! Blogimuutto vois auttaa sun tilannetta?

   Poista
  2. Niin, osoitteen vaihto on yks ja toinen olis se salasanan taakse laitto, mutta on sekin vähän tylyä sitten...mutta eipä ainakaan lukis muut kuin ne, joiden tiedän lukevan.

   Poista
  3. Kauniita kuvia ja onnellinen fiilis välittyy.
   Täällähän tää blogi pysyy ja kirjotat kun on asiaa, älä ota paineita. Voihan se olla, että sitten kun Mr. S on reissulla, sulla onkin tänne taas jutusteltavaa...who knows?
   Sä oot kyllä sen verran täpäkkä mimmi, että kyllä sä nyt yhden kotifasun kurissa pidät!

   Poista
 2. On ollut niin kivaa viime aikoina että nyt kontrasti onkin sitten helvetin iso tähän yksinäisyyteen mikä oli jokin aika sitten aika normiolotila. Kyllä tää tästä.

  VastaaPoista
 3. Komeita on maisemat ja yksinäisyys on perseestä mutta kyllä sä tiedät, se ei kestä loputtomiin.

  VastaaPoista
 4. Blogit saattaa palvella tietyn ajan ja tiettyyn tarpeeseen. Me muut jäädään taatusti kaipaamaan puolinaisia kuulumisia, mutta jos kirjoittaminen ei enää anna sulle mitään, silloin ehkä tauko on paikallaan.
  Ja kohtahan se mies tulee taas takas! :)

  VastaaPoista