Lukijat

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Lomalomalomaaa!

Aivan ihana pikaloma takana! Tiistaina Mr Sixpack tuli mun töiden jälkeen mun luokse ja saunottiin ja hengailtiin rennosti se ilta kunnes kuopus soitti ja arveli näkevänsä revontulia! Minä ryntäsin kylpytakissa pihalle ja totesin meilläkin niitä näkyvän! Toista kertaa näin niitä nyt! Ensimmäinen kerta oli pari vuotta sitten ja se on dokumentoitu blogiin näin http://puolinaisenero.blogspot.fi/2013/03/revontulet.html Huusin miehen pihalle ja haltioituneina tuijoteltiin taivaalle. Piti käydä vaihtamaan kylpytakki oikeisiin vaatteisiin ja jatkettiin taivaan tiirailua toisiimme kietoutuneina. Ihanan romanttista! Mulla siinä muutama kyynel vierähti kun muistelin sitä mun ensikosketusta revontuliin parin vuoden takaa kun seisoin hangessa hytisten, yksinäisenä, haltioituneena, mutta kuitenkin surullisena kun olin niin yksin. Ja nyt sama tilanne, mutta sain jakaa sen rakkaitten ihmisten kanssa. Whatsapiteltiin kuopuksen kanssa siinä samalla, lapsi oli ihan yhtä haltioissaan kuin mekin. Oli onneksi käynyt herättämässä myös esikoisen niin näki hänkin revontulet. Taianomainen ilta!

Aamulla sitten lähdettiin aikaisin kohti Tuurin kyläkauppaa. Matkaan meni tunti jos toinenkin, mutta ei haitannut kun oli niin kivaa matkaseuraa :). Laulettiin, höpöteltiin ja hassuteltiin kunnes IIIISO hevosenkenkä näkyi taivaanrannassa! Olimme perillä! "Kullatut" hanat ja hieno kristallikruunu oli huoneessa! Tuurin Alkossa oli fiksusti Fresitat jääkaapissa, joten saatiin juhlistettua lomaa kylmällä kuohuviinillä :). Vajaa vuorokausi kyläkaupalla meni nopeasti ja kohta jo olikin lähdettävä kotimatkalle. Kotimatkalla tehtiin pysähdyksiä fiiliksen mukaan, mm. Ryövärinkuoppa tuli katsottua, ihanan taianomainen ja satumetsämäinen ympäristö lähteineen ja puroineen! Eihän sitä kuvaan saanut taltioitumaan tietenkään, mutta kiva jaloittelupysähdys oli. 


Mitään en tuosta lomasta muuttaisi, ihana, ihana loma!

2 kommenttia:

  1. Luin ensin, että "Ryövärinkauppa" ja mietin, että ihme kauppa, kun on lähde ja purokin sisällä... vaikka muistan mie lapsuudessani käyneeni muistaakseni jossain Kemissä sellasessa ravintolassa, jossa oli puro.

    Varmaan on muinaiset maantierosvot ollu hyväkuntosia, kun ovat kuopanreunaa ylös ja alas menny.

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva lomanen! Ryöväri on kesällä ihana paikka! Ajattele, miten makee se oli nyt, ja kuvittele se kesällä! Ajoit siis parin kilsan päästä "sieltä". Nyyh..
    Revontulet on edelleen mun kokemattomien asioiden listalla. Nytkin nukuin onneni ohi...

    VastaaPoista