Lukijat

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Aivan loppu

Mä olen NIIIIIN loppu! Olen viikon kaiken vapaa-ajan hakannut kakkosduunin konetta tilinpäätöksen takia. Se oli NIIIIIIN vaikeeta kun oli eka kerta. Tänään meinasi itku päästä kun olin eilisen illan ja tämän päivän iltapäivään asti pyöritellyt yhtä tositetta  enkä saanut sitä millään menemään niin kuin olisi pitänyt. Koska yhtä osaa yhdistyksestä pidetään yllä omana firmanaan kirjanpito-ohjelmassa, piti se tilinpäätökseen yhdistää pääfirmaan. Ja sekös jos mikä olikin yhtä helvettiä. Loppujenlopuksi tein semmoiset kiemurat, ettei tosikaan ja nyt se näyttää ainakin kosmeettisesti hyvältä. En tiedä kuinka oikein se on, mutta aivan sama. Tilintarkastaja kertokoon sitten jos haluaa jotain muutettavan. Ja saa muuten kertoa sitten aika helvetin tarkasti.

Vielä tarvitsitsisi mappi täyttää kaiken maailman pöytäkirjoilla ja kiikuttaa tilintarkastukseen. Mä oon kyllä ihan tosissani niin loppu ettei mitään rajaa! Kaikkeni antanut.

Olen jutellut yhden jannun kanssa viikon verran. Haluaisi viedä mut syömään. Kävikin eilen ilmi, että hänellä onkin serkku, joka onkin parhaita kavereita sen miehen veljen kanssa joka mut viimeksi jätti. Ihan oikeesti, ne asuu about 500 kilsan päässä täältä. Onko reilua? Suomi on näköjään liian pieni maa mun miessekoiluille. Tämä mies laittoi viime yönä känniviestiä että voiko tulla mun viereen yöksi. Urpo. Sillä piti kyllä olla tieto että en ollut yksin täällä. Taitaa jäädä treffit treffailematta.  Mua on muutenkin alkanut ärsyttämään kaikki miehet. Mä taidan pysyä ihan aikuisten oikeesti niistä erossa. Kuka niitä oikeesti tarvii? En minä ainakaan, paitsi terapiamielessä. Siis henkisessä terapiamielessä.

Muistinko kertoa että olen AIVAN loppu? Onneks pääsee huomenna töihin lepäämään.

11 kommenttia:

 1. Mut se jobiKIN on ihan just loppu, eiks nii!!?? Ihan kohta saat relata....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kunhan saan sen tilintarkastksesta läpi ja selviän kevätkokouksesta, jossa Narttu kiusaa ihan täysiä. Onks tää ihmisen elämää edes? Ei taida olla.

   Poista
 2. Hyvin sä vedät Puolis!!! Tääl ollaan virtuaalitukena! Kevättä kohti rinta rottingilla 😊 Alkaa ne miehetkin kiinnostaa kunhan tää pimeys väistyy . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! Kyllä mä varmaan johonkin meen taas sekoamaan kun unohdan sen miten mulkkuja (huonolla tavalla) ne on

   Poista
 3. Kyllä kannattaa pudotella ne negatiiviset ihmiset ja asiat elämästä pois, jotka vain käytännössä on mahdollista pudottaa. Hienoa, että selvitit kuitenkin sen riiviötositteenkin ongelman! Hyvä sinä! Jos Narttu narisee niin paa lätty lätiseen.

  Mutta oikeesti; maailma on pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en tykkää tästä pienestä maailmasta. Enkä Nartusta. Kävin torstaina hakemassa toimistolta muutaman mapin ja törmäsin siellä Narttuun. Ei edes moikannut. Mä kyllä moikkasin. Käytöstavaton mulkvisti

   Poista
 4. Maailma on niiiin pieni. Ekoilla treffeillä selvisi, että eksä tuntee esikoisen isän vaikka asuvat totaalisen toisella puolella Suomea. Just!

  VastaaPoista