Lukijat

lauantai 6. helmikuuta 2016

Nillitystä

Kilpparilääkitys loppui maanantaina lääkärin käskystä ja nyt jo huomaan heräilevani öisin ja hikoilevani öisin kuin sika. Varmaan jotain psykosomaattista liikatoimintaa kun eihän se lääkkeen lopetus voi kai noin nopeasti vaikuttaa. Labrat on vasta virallisesti maaliskuussa, mutta varasin omatoimilabrat Cityterveydestä parin viikon päähän. Aivan mahtava omatoimidiagnosoijan palvelu tuo Cityterveys! Jos ette tunne firmaa, niin siellä voi otattaa labroja ilman lääkärin lähetettä ja vieläpä pilkkahintaan! Aivan mahtavaa! Enää tarttis ne reseptioikeudet.

Satuin katsomaan peiliin ja totesin että mun naamani hilseilee aivan järkyttävästi. Huulissa saa olla koko ajan kerros Bepanthenia tai halkeavat. Isotretinoiini vaikuttaa. Sais vaikuttaa vielä sinnekin minne pitäisi niin olisin tyytyväinen. Vielä muutama kuukausi ainakin tätä lääkitystä.

Mieliala on jotenkin maassa. Töissä vedetään liian tiukille, kotona ahdistaa tekemättömät kakkostyöt. Ottaa päähän kun exä on vissiin ostamassa kuusi kertaa kalliimpaa taloa kuin mikä mulla on. Ymmärtäisin hinnan jos asuisivat pk-seudulla, mutta kun eivät asu. Ottaa päähän että mun rahat menee hänen statusloikkaansa ja lapset ostavat vaatteensa synttäri- ja joululahjarahoillaan. No, eipä se varsinaisesti pitäis mulle kuulua. Mutta näkyy.

Olispa se mun tuleva unelmien prinssi rikas. Tai edes keskituloinen. Tai edes omillaan toimeentuleva. Tai kunhan ei olis sossun tai ulosoton asiakas.

Ehkä mä nyt koitan tsempata ja pakottaa itseni kirjanpidon pariin hetkeksi.


14 kommenttia:

 1. Sä vaadit ihan liikaa tulevalta prinssiltä. Senhän pitää riittää, että se hengittää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin että pystyisinkö mä laskemaan vielä standardeja, mutta mä koitan ainakin taloudelliset standardit pitää tuossa :D. Tosin Kelailijahan oli ulosoton asiakas ja olisi kelvannut mulle. Eli toivomuslistat on tehty rikottavaksi...

   Poista
 2. Ai niin ja tee yksi postaus ns. listapostauksena eli avaa ny vähän mikä mies oli mikäkin, pysyy tyhmempi mukana! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tein sen tuohon sivupalkkiin oikealle :). Kääntää hieman päätä vain ;) :D

   Poista
 3. Tuli mieleeni,että olisko sulla B-ryhmän vitamiinipuutos, kun huulesi (suupielet)halkeilevat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kun se on vain tuon isotretinoiinin vaikutusta. Semmoista haittavaikutuslistaa en ole muilla lääkkeillä nähnytkään kuin mikä tuon lääkkeen paketista löytyi. Varmaan metrinen lista.

   Poista
 4. Mulla oli kerran eräällä treffipalstalla naiselle ainoat vaatimukset: Nimensä pitää osata kirjoittaa ja tilata pizzaa. Tuli sen kuukauden aikana aikas monta yhteydenottoviestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyikö sieltä se unelmien prinsessa?

   Poista
  2. Ei kai se ole tarkoituskaan. Pikaviihdettä lähinnä. Se kyllä vähän ihmetyttää, että miksi kaikki naiset luulevat olevansa prinsessatasoa.

   Poista
  3. Mä luulen että se prinsessatasoutuminen tapahtuu silloin kun prinssi ja prinsessa kohtaavat ja rakastuvat. Silloin prinssi ajattelee naistaan ihanana prinsessana ja he ratsastavat valkoisella ratsulla auringonlaskuun :)

   Poista
  4. Vau puolis! Ihana logiikka! Lapasmiehelle kyssäri et miten se prinsessataso ilmenee?

   Poista
 5. Miksei lääkkeen lopetus voisi vaikuttaa tuossa ajassa? Joistakin tulee viekkareita heti, jos ei joka päivä samalla kellonlyömällä syö.

  Lapasmiehen kommentti pisti miettimään, että mistä tietää, että nainen pitää itseään prinsessatasoisena. Onko miehillä sellaisia vaatimuksia naisille? "Täällä prinssi, missä prinsessa?" Ja sitten kun joku uskaltautuu ehdolle, niin voi, kun se ei olekaan prinsessatasoa...

  Joo, olen ihan ulkona niistä kuvioista, mutta dynamiikka kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin että kun se alkoi vaikuttamaankin (tai siis olo helpottumaan) vasta reilun viikon syönnin jälkeen että ei toiseenkaan suuntaan vaikuttais nopeesti? No, en tiedä. Väsymyksestäkin on niin vaikea sanoa että mistä johtuu. Pitää seurailla oloa, rytmihäiriöt tulee varmaan sitten kohta myös jos on liikatoiminta palailemassa. Mäkin mielelläni odotan Lapasmiehen kommenttia prinsessajutuista :D.

   Yksi mikä miesten teksteissä usein on, on että naisen pitää olla katseenkestävä. Mitä se sitten tarkoittaakin. Melkoisen subjektiivinen juttu.

   Poista
  2. No niin, sekin on katsojan silmässä, kuka kestää katseen kuka ei. Jonkun mielestä pyöreät posket sytyttää, toisen mielestä näyttää possulta. Kumpaakin ei voi miellyttää.

   Poista