Lukijat

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Tajuamisia

Eilen meinasi olla ihanan seesteinen ja rauhallinen päivä. Olikin sitä hetken aikaa ja niin kuin eilen kirjoitin niin nautin siitä siivoamalla ja rauhoittumalla. Sain jopa villasukkaa etenemään.

Kaikki meni hyvin kunnes yhdistyksen viime vuotinen puheenjohtaja soitti. Kerroin sille, miltä tulos näyttää ja huonohan se oli. Eihän siinä mitään, huono mikä huono. Sovittiin tapaaminen täksi päiväksi, hän tuo pöytäkirjoja jne ja laitetaan mappi kuntoon tilintarkastajaa varten. Jouduin avaamaan yhdistyksen koneen ja päätin vielä vilkaista laskutusohjelmaa (minä en tee sitä laskutusta vaan muut, enkä osaa oikein käyttää edes sitä ohjelmaa kunnolla). Siellä seikkaillessani löysin laskutettuja asioita monella tonnilla, jotka eivät siis todellakaan olleet kirjanpidossa. Meinasi itku päästä kun tajusin että tilinpäätös, tasekirja ja mapillinen erilaisia tilinpäätöstulosteita menee uusiksi. En enää sitä ruvennut tekemään vaan kävin nukkumaan. Ajattelin että aivan sama. On se päivä huomennakin.

Tänään tajusin oikeissa töissä että mun onkin oltava huomenna kursseilla Espoossa. Enkä ollut edes vielä muistanut ilmottautua sille kurssille. Ei ihan pysy paletti (eikä pää) kasassa. Onneksi kurssilla oli vielä tilaa, joten huomenna siis retkelle pk-seudulle. Jippii... NOT

Milloin tää hellittää?


2 kommenttia:

  1. Mutta eihän se sitten kai sun vika voi olla, jos sulle ei oo toimitettu laskutuksista tietoja? Ei kai ne tahallaan oo jättäny sulle kertomatta (Narttu tuli heti mieleen) että sais kiusattua? Ei mulla mitään hajua ole tuollaisista asioista, ajattelin vain että kun oot kuitenkin niin tunnollisesti sitä asiaa toimittanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun olis pitänyt tajuta kai kysyä tai jotain. Mutta nyt tiedän paaaaaaaaaljon asioita joita aion tehdä ensi vuonna toisin. Ei ollut onneksi Nartun tekosia, se kyllä tulee flippaamaan kun näkee oman osastonsa tuloksen (mun vikahan se huono tulos tietty on)

      Poista