Lukijat

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tilintarkastus

Tilintarkastus on vähän niin kuin auton katsastus. Pelottaa että tuleeko hylky vai käykö tuuri että pääsee ykkösellä läpi. Meikäläisen kakkosduunin tuotos on ollut nyt tilintarkastajalla viikon ja tänään soi puhelin. A-P-U-V-A! Kysymyksiä pukkasi. Ei mennyt ykkösellä läpi. Yksi 200  euron korjaus ja muutama selvitettävä juttu  (liikevaihto n. 200 000 eur, oliskohan tuon 200 eur voinut jättää korjauttamatta...). Ei paha, loppusuoralla ollaan!  Jeeeeee, mä oon melkein selvinnyt!

Yhteen kysymykseen oli pakko vastata että mä en tiedä, en ymmärtänyt, mutta tein samalla tavalla kuin edeltäjä. Hävetti vastata noin. Vähän lohdutti kyllä kun ei se tilintarkastajakaan ymmärtänyt sitä asiaa. Oli kuulemma päässyt kuitenkin oikeaan lopputulokseen. Huh! Kai mäkin olin sitten vahingossa tehnyt jotain oikein :)

Ette usko miten onnellinen olen kunhan tilintarkastajan nimmari on tilintarkastuskertomuksessa! Tai vielä onnellisempi olen kun kevätkokous on plakkarissa ja tilinpäätös hyväksytty. Tilintarkastaja vähän ihmetteli pöytäkirjoja lukiessään kun Narttu oli pistänyt kokouksen äänestämään sekä syys- että kevätkokouksessa. Myös tilintarkastaja tietää case Nartun.

Vielä kolme kuukautta ennen kuin saan palkkioni tästä tuskaisasta ahertamisesta. Argh... Sitten voikin ruveta miettimään sitä kellarivuodon korjauttamista kai. Jei.

2 kommenttia: