Lukijat

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Krka

Tänään oli retki Krkan kansallispuistoon. Yllätyksekseni en ollutkaan ainoa yksin matkustava nainen retkellä vaan mukana oli kanadalainen tyttö, joka on myös yksin matkalla. Vähän jopa jutskailin hänen kanssaan. Puisto oli äärimmäisen kaunis. Mitkään kuvat ei tee sille oikeutta, mutta laitanpa kuvia silti. Taas ne kaikki sinisen, vihreän ja turkoosin sävyt. Ihan uskomattomia.

Reissu oli aivan mahtava, en osaa oikein muutakaan sanoa, kaikki sanat on jo käytetty. Huomenna pitäisi löytää lapsille jotain tuliaisia, eli shoppailemaan, perjantaina sitten kotiin. Tuo pullosutikukka löytyi hotellin liepeiltä, tosi hassun näköinen, ihan kuin semmoinen pullojenpesuharja :D. Tuo yksi kuva on taas panoraama, klikkailkaa auki jos haluatte katsoa isompana.6 kommenttia:

 1. Kyllä onkin hauska kukka. Ja kyllä onkin kaunista! Joskus näin jossain luontoelokuvassa Kroatiaa, ja silloin jo iski kaipuu päästä siellä käymään - nää sun kuvat tuo sen kaipuun takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taitaa jäädä kaipuu päästä takaisin :)

   Poista
 2. Pulloharjapuuksi mekin toi Kreikassa nimettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin oli noita :). Kyllä on hassuja otuksia :D

   Poista
 3. Hei, hieno kuva ja maisema. Toivottavasti pääsen itsekin joskus sinne. Juttu on muuten tosi hyvä ja hyödyllinen. Mukavaa päivää ja hyviä reissuja. Krka on mahtava kohde!

  VastaaPoista