Lukijat

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Mies paniikissa

Tänään tuli käytyä veljen lasten synttäreillä. Vein lapset kotiin ja suuntasin treffeille. Kahden tunnin ajomatka, ei se mitään. Pääsin puoli tuntia eteenpäin, auto nytkähti hieman, mietin että olikohan se oikea vai kuvittelinko vain. No, se tapahtui uudestaan voimakkaampana ja voimat hiipuen ja katsoin paremmaksi nilkuttaa seuraavalle levähdyspaikalle. Siihen se sitten jäi. Loistokasko pelasti mut jälleen kerran. Sijaisauto tuli Hyvinkään perimmäiseen erämaahan ja jossain vaiheessa kai tuli myös hinausauto ja auto hinattiin lähimpään korjaamoon. Se on siis Hyvinkäällä, ei niin lähelläkään meikäläisen hoodeja. No, eihän siinä mitään. Matka jatkui treffipaikalle (miehen kotiin, kyllä. Meillä on yhteinen tuttu, joten se oli ihan ok). Ihan mun elämää aidoimmillaan taas tuo auton rikkoontuminen. Ehkä karma yritti kertoa mulle jotain, en vaan tiedä että yrittikö se kertoa sitä, että pitäisi antaa olla treffien vai sitä, että kokeilee kuinka sinnikäs olen tuon miehen suhteen.

Pääsin treffeille tunnin myöhässä. Katsottiin kolme tuntia telkkaria välillä jutellen. KOLME tuntia. Mies oli ihan paniikissa. En kourinut, en ehdotellut, olin ihan kiltisti ja mies oli ihan paniikissa siitä huolimatta. En tiedä mitä mun olis pitänyt tehdä. Enkä mä tiedä mitä mun pitää nyt tehdä. Kysyin viestillä että mikä hänen paniikkiinsa auttaa niin kuulemma aika. Mä en saanut oikein mitään kuvaa miehestä koska oli tosiaan niin paniikissa ja ujo. Kun olin lähdössä ja seisoin eteisessä niin mies pussasi. Niin hemmetin nopeesti etten ehtinyt edes mukaan. Sanoinkin että en nyt kyllä ehtinyt oikein mukaan, että otetaas uusiksi :). Ja otettiin sitten uusiksi aavistuksen pidemmällä pusulla.

Mä en tiedä mikä fiilis mulla nyt on. Kai mä katson että mitä tästä seuraa.

7 kommenttia:

 1. Tuollainen paniikkiujous sais monen muun lyömään hanskat tiskiin saman tien :)
  Mikä siihen autoon sitten tuli? Oudon kuuloinen vika. Loistavaa, että on Loistokasko sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i! En mä kyllä tiedä mitä mun pitäis tehdä, vaikee juttu. Autossa on ilmeisesti polttoaineen tunnistustsydeemissä jotain vikaa, koska mun polttoaineeni oli kuulemma loppu vaikka mittari ei niin näyttänytkään. Jee, prkl... ELi kohtalaisen Puolismainen syy sekin.

   Poista
 2. Jos mies ehti tunnin panikoida ettet ole tulossakaan ja siitä tunteesta ei sit päässytkään irti? Mä hetken tapailin yht heppuu joka kertoi aina jälkeenpäin kuin kovast olis halunnu kokoajan suudella ... mutta kun nähtiin en saanut hänen ruumiinkielestään selvää että mittaileeko mua vaan vai mikä on hätänä ... en ole päälle käypää sorttia ja sitten jäi ne suudelmat siihen lähtöön. Ne sitten kertoivatkin sen halukkuuden. Voih! Nyt on puoliksella pohtimisen paikka. Toivottavasti pääset hyvään lopputulemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se sitä panikoinut, tiesi kyllä autotilanteen ja arvioidun saapumisajan. On vaan ihan mielettömän ujo. Ilmeisesti se on siitä nyt selvinnyt kun pystyy jatkamaan juttua netissä. Katsotaan nyt.

   Poista
 3. No ainakin vaikuttaa aika luotettavalta mieheltä, kun ei varmaan ihan heti uskalla ketään muutakaan käydä nuolemaan :D

  VastaaPoista
 4. Lupaa ainakin tavata uudestaan! Ujous kahlitse, mutta sen takana voi olla jotain hienoa. Maija

  VastaaPoista