Lukijat

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Olen hengissä

Olen laskeutunut ensimmäiseen päämäärääni. Koneen vaihto oli Lontoossa, siellä meni muutaman tunti. Ensimmäinen lento meni multa hyvin vaikka onkin aikamoinen lentopelko. Olin ihan ylpeä itsestäni. Beetasalpaajat kyllä vähän jeesas. Mutta se toinen lento, voi jessus. Ilmakuoppia, tärinää, vapinaa. Mä koitin olla ihmisiksi ja eft-naputtelin itseäni että sain ajatukset muualle lähestyvästä kuolemasta. Kone rysähti alas kai sen verran hallitusti että jäätiin henkiin. Puristin silmiä kiinni ja rummutin solisluupistettä omasta mielestäni huomaamatta. Huomaamattomampaa se ainakin oli kuin jos olisin ruvennut itkemään ja hyperventiloimaan. Melkein itku tuli kun oltiin maassa. Ehkä ne ympäröivät vuoret vaikuttaa siihen että meno oli niin pelottavaa ja laskeutuminen kamala.

Vaelsin 24 euron majapaikkaani ja löysin kuin ihmeen kautta perille. Hintalaatusuhde on kohdallaan. Sänky on kova ja naapurin puhe kuuluu (sattuipa suomalaiset naapurit), mutta tässä ei olla kuin tämä yksi yö. Huomenna uusi suunta.

Ihan poikki kun neljältä herännyt, joten näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
8 kommenttia:

 1. Hyvähyvä! Mä mietinkin monta kertaa päivän aikana että missäköhän kohtaa meet..en viittiny tuolla toisaalla sit häiritä.
  Oliks meillä puhetta joskus yli vuosi sitten, kun mä olin tolla naputtelukurssilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silleen ohimennen, mutta ei me siitä varsinaisesti juteltu. Törmäsin tohon syksyllä yhden jumppahommelin kautta (Tuovi Joensuu) ja kokeilin. Nyt piti kokeilla oikein olan takaa kun oli tilanne vähän päällä. huh. Tein mä sitä senkin jälkeen kun se tyyppi mut jätti nyt talvella. Ehkä auttoi vähän.

   Poista
 2. Ilo irti siellä palmujen keskellä! Mun piti googletella oikeen tota naputushommaa... kaikkee ne keksii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikkea ne keksii, ainakin mulle oli tuohon hetkeen apua :). Oli hömpönpömppää tai ei, pääasia että auttoi :)

   Poista
 3. Tottahan toki olet hengissä. :-)

  Merisiileille terveisiä näiltä meidän yksilöiltä.

  Nauti täysillä. Ei mitään puolinaisisia nautintoja. Ole, nauti ja elä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä terkuttelen kallioilta, en ajatellut tehdä lhempää tuttavuutta kun tekevät kuulemma kovin kipiää. Mä elän täysiä :), tosin en rieku öitä ja menen ajoissa nukkumaan.

   Poista