Lukijat

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Tinderpari

Pääsiäisenä tuli semmoinen olo, että tuntuisi ehkä hyvältä taas koittaa etsiä juttukavereita. Niinpä menin taas treffipalstalle huomatakseni että se oli kokenut jonkun päivityksen ja kaikki käyttäjät oli kaikonneet. Tinderistä on kokemuksia, huonoja sellaisia. Muutenkin tökkii vähän se naaman perusteella arviointi, mutta latasinpa senkin taas. Tällä kertaa tuntui että sydämiä oli helpompi antaa kuin ennen (rima kai laskenut, ehhehheh) ja tietoisesi painelin sydämiä "miksi ei"-ohjenuoraa käyttäen. Pareja tuli ihan kivasti. Keskustelun avauksia tein muutamia, ei oikein lähtenyt liikkelle juttu. Kunnes sitten lähti. Ja kunnolla lähtikin! Ollaan tässä nyt kolmisen päivää jutskailtu melkein jatkuvalla syötöllä ja nähdään huomenna. Molemmista tuntuu liian hyvältä, mikä on hiton pelottavaa koska mä tiedän, miten helposti luo mielikuvia toisesta ja sitten ne tavatessa romuttuu. Näin jos käy tällä kertaa niin on kova kolaus molemmille. Jotenkin tuntuu että oltais tunnettu jo pitkään, niin rennosti jutellaan. 

Mies on liikkeellä tositarkoituksella, se on käynyt ilmi keskusteluista aika luotettavasti, eli pelurivibaa ei ole tullut yhtään. Sopivalla tavalla hassu, erostaan on tarpeeksi kauan, on samalla alalla mun kanssa, tulee toimeen omillaan, ei kuulemma ole mun rahojen ja omaisuuden perässä (kommentoin että hyvä kun katto vuotaa, kellarissa on vettä ja rahaakaan ei oo :D). Avioehdot sun muut on ehditty jo puhumaan, heh :D. No mutta pitää varautua että huomenna petyn. Odotukset molemmilla puolilla on kasvaneet kyllä aika korkeiksi. Ei tunnu siltä että haluaisin perua treffit niin kuin olen muutaman tapauksen kanssa tehnytkin kun ei ole tuntunut hyvältä treffata. 

Yhdistyksen kevätkokous oli tällä viikolla ja tilinpäätös on nyt hyväksytty. Jesssssss!!!!!! Mulla kun on beetasalpaajia kilpparijutun sydänoireiden takia niin vetäisinpä semmosen pohjalle niin ai että mä olin sujuva esiintyjä! Narttukin osasi melkein käyttäytyä. Kaksi kertaa äänestettiin, ensimmäisen kerran esityslistasta. Voi jessus. Aikamoinen farssi koko kokous, mutta onneks se on nyt ohi. 

Ai että kun on perhosia mahassa! Saa pitää peukkuja :)

12 kommenttia:

 1. Peukkuja!
  Kuulostaa jännittävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä jännittää! Miestä tuntuu jännittävän enemmän kuin mua :)

   Poista
 2. Peukkuja!
  Hyvin se tapaaminen varmaan menee. Ole vain oma itsesi.
  Kyllä se jännitys siitä lievenee kunhan olette kasvokkain.
  Mienlenkiintoisia aikoja elelet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti peukuista! EKoilla treffeillä on niiiiiin vaikee olla oma itsensä. Onneks me molemmat tiedostetaan se ja ehkä annetaan vähän armoa :)

   Poista
 3. Vautsi! Toivon sydämestäni että olis ihanat treffit ja molempien odotukset täyttyisivät :) Siitä olis hyvä jatkaa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin toivon! Olisin omasta mielestäni kyllä ansainnut!

   Poista
 4. Ehdottomasti peukut!!! Täällä jännätään ja odotetaan kertomusta kuinkas sitten kävikään. Odotukset on hullaantumisen puolella <3

  VastaaPoista
 5. Tuskin maltan odottaa raporttia treffeistä!

  Aina silloin tällöin kuulee Sen Oikean sitten vaan ihan yhtäkkiä tupsahtaneen eteen, vaikka takana olisi miten pitkä ja synkkä ja uskoa jo pahasti horjuttanut Niihin Vääriin törmäämisen kausi..

  Olet hyvä tyyppi - omana itsenäsi vaan sinne! Tsemppiä, peukkuja, lentosuukkoja, yläfemma!!

  VastaaPoista
 6. Uuuuhhhhh, miten jännää :) :) :) Mulla on peukut ja pottuvarpaatkin pystyssä, että treffit onnistuvat!

  Ja raporttia hetihetiheti, kun treffit ovat ohi!

  -Anette

  VastaaPoista
 7. Musta tuntuu, että sulla on kerrottavana kovin mielenkiintoinen juttu. ;-)

  VastaaPoista