Lukijat

lauantai 4. kesäkuuta 2016

7 tunnin treffit

Kevätjuhlapäivä, 4 tunnin unilla lähdin kevätjuhliin niiskuttamaan. Kuopus pääsi ala-asteelta ja mä ulvoin katsomossa niin kuin äidit ulvoo. Kevätjuhlien jälkeen tein päätöksen että lähden treffeille Helsinkiin sen eilen viestiä laittaneen kanssa ja laitoin miehelle viestin että täältä tullaan. Mies oli ihan innoissaan.

Mies asuu samassa taloyhtiössä kuin mun rakas edesmennyt mummo, joten oli TODELLA tunteikasta mennä sinne kulmille. Palloilin talojen välissä ja laitoin miehelle viestin että "Paikalla, fiilistelen talojen välissä, etsi mut :D". Ihan kuin oltais pitempäänkin tunnettu!  No, miespä etsi ja löysi. Halasi ja ihmeteltiin siinä pihalla hetki (mies tiesi tämän mummotarinan jo) ja mies ehdotti että lähdetäänkö Vuosaaren rantaan kahville. Mikäs siinä. Miehellä on vain moottoripyörä joten mentiin mun autolla. Annoin miehelle avaimet ja sanoin että aja sä kun tiedät mihin ollaan menossa (Ihan kuin oltais pitempäänkin tunnettu). Kahviteltiin, mies sanoi sen jälkeen että hän kyllä pitäisi mua pitempäänkin. Että saisko hän viedä mut Korkeasaareen? No mutta miks ei! Korkeasaaren jälkeen Mustikkamaalle uimaan, tokihan mulla oli uikkarit mukana, miehen uikkarit haettiin matkan varrelta. Juhlamekko pusikossa pois ja uikkarit päälle. Siis TÄH? Kuka menee ekoilla treffeillä uimaan jääkylmään mereen? No minä näköjään :D. Minä joka en varsinaisesti ole itsevarmin uudessa miesseurassa vartalostani. Nyt se ei näköjään haitannut jostain syystä.

Uimasta syömään ja sen luo köllöttelemään. Todella hämmentävää kun asunnon pohja oli tasan sama kuin mummolla aikoinaan. Kunnon flashback lapsuuteen!

Vaatteet pysyi päällä kyllä ja pussailua pidemmälle ei menty. Sain hierontaa, silityksiä ja lehden lukemista ääneen kun olin nukahtamispisteessä. Väkisin revin itseni ylös jossain vaiheessa ja ajoin silmät ristissä kotiin. Mies tykkäsi musta, mä tykkäsin siitä. 7 tunnin treffit, ei huono. Erikoisimmat ekat treffit millä olen ikinä ollut. Jatkoa tulee varmasti :)

12 kommenttia:

 1. Me äidit aina tehdään niin, liikututaan :)Niin minäkin, meidän kuopus pääsi yläasteelta. Sekä niukoilla unilla mennään.. :)
  Mutta hei, be careful out there. Ihan kiva ettei ollut kirvessarjamurhaaja tämä(kään), mutta oikeesti pikkusen itsesuojeluvaistoa peliin pliis. Puhumattakaan siitä sydämestä. Mutta itse parhaiten tiedät. Minä en ole mikään neuvomaan.
  T. Tökkiouti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mitään tiedä :). Yritän vain luovia parhaani mukaan tässä elämässä vaistojeni varassa. Joskus ne pettää, joskus ei. Sydämen kanssa on haastavinta, se kun ei tajua yleensä mitään

   Poista
 2. IIK ihanaa! Tällaiset tarinat antaa uskoa, että tuolla on HYVIÄ miehiä.

  Mistä se löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä leimata sitä hyväksi mieheksi yksien treffien perusteella :D. s24 oli "löytöpaikka"

   Poista
 3. Hyvä, ei mitään turhia himmailuja - uimatreffeille vaan! Miten sulla oli uikkaritkin mukana??

  Viimeinen kerta ala-asteen päättäjäisissä on kyllä oikee kyynelvirran paikka. Vaikka nenäliinalle oli kyllä käyttöä yläasteellakin. Hyvä etten itkeny reksin puheellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisen auto on vähän niin kuin naisen käsilaukku, sieltä voi löytää ihan mitä vaan! :D. Ne on olleet siellä sen takia kun piipahdin työmatkalla kerran uimaan ja ajattelin sen vielä joskus toistaa :). Koskaan ei siis tiedä milloin niitä tarvitsee :D

   Poista
  2. Ai niin, piti vielä kommentoida reksin puhetta, se hämmästytti lyhyydellään kaikki, myös oppilaat! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Aaaah, mun pää! Naisen pää! Ja mieli. En tykkää naisen päästä ja mielestä, se sekoilee taas... Tää on niin vaikeeta... Monta asiaa mitkä ei ole niin Jihuu, mutta jos ne jättäis vain huomiotta? Vaikeaa. Taas tää "nukuin yön yli ja fiili on outo" :D

   Poista
  2. No se selviää ajan myötä mikä hän on miehiään. Positiivisina ihmisinä luonnollisesti lähtöoletamme, että mies on löytö. Joten anna palaa vaan! Se pelaa ei, joka pelkuri on......

   Poista
  3. Mitään ei saa, jos ei uskalla yrittää. Ja jotkut negatiiviset asiat, joilla ei oikeasti ole merkitystä, kannattaa jättää tosiaan huomiotta. Mieluummin keskittyy siihen, mikä on positiivista :)

   -Anette

   Poista