Lukijat

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Miespuolinen minä, mitä hittoa?

Eilen treffipalstalta tarttui haaviin mies 60 km päästä. Kirjoiteltiin koko ilta, puhuttiin puolitoista tuntia puhelimessakin, sovittiin treffit perjantaille jossain vaiheessa. No, mies halusikin aikaistaa niitä ja tavattiinkin tänään lounaalla. Mies ajoi 2 tuntia lounastaakseen mun kanssa 40 minuuttia.

Olen kysynyt mieheltä että onko se hullu, varattu, friikki tai outo kun minuun otti yhteyttä.Kun minuun ottaa yleensä vain semmoiset yhteyttä.  Ei sanonut olevansa mitään noista. Uskoiskohan... Eilen mulle tarjottiin kumihanskalla vaginahierontaa, en ottanut tarjousta vastaan vaikka sanoikin olevansa 20 vuotias herrasmies.

Tapasin miehen tänään, aika oli liian lyhyt. Kovin tuntuu mustavalkoiselta ja vähän jyrkältä mielipiteissään. Herkästi sanoo suodattamatta mitä mieleen juolahtaa. Kova on analysoimaan ja viestittelemään. Niin... tajusin jossain vaiheessa että jumalauta, osa noista hieman ärsyttävistä piirteistä on samoja joita itsessäni on. Jotka ärsyttää mua ihan jo itsessänikin! Ihan mukava oli, ei tullut khihihihii-oloa treffien jälkeen, mutta voin mä antaa mahiksen.. Mies tosin viestitteli jo treffien jälkeen huolestuneensa "kun tää on vaan pisin aika ollut ilman viestejä tänä aikana mikä ollaan tunnettu". Siis oltiin "tunnettu" 24 tuntia. Se aika mikä viestien välillä oli oli oli tunti. TUNTI. Ja mä olin töissä. Joo, myönnän että olen itsekin analysoinut viestitaajuutta yms juttuja ja todennut itseni idiootiksi, mutta en mä sitä nyt ÄÄNEEN mene miehelle sanomaan!

Mun kattoremppa alkoi tänään. Se hiotaan, käsitellään, maalataan ja nauloja vaihdetaan ruuveihin. Hymykuopparemppasähkömies hoitaa. Tontilla kävi myös kaivuuputkimies katsomassa kellarin vesiongelmaa. Siitäkin saatetaan selvitä pienehköllä panostuksella. Heitetään uppopumppu yhteen vanhaan kaivoon kellumaan ja pumppailemaan kaivosta vesiä hemmettiin niin veden tulo pitäisi lakata kellariin. Hope so!

Mitä mä teen hei ton miehen kanssa? Auttakaa!


10 kommenttia:

 1. Nomnomnomnom...Annat tilaisuuden! En usko, että kovinkaan monella rakkaus roihahtaa heti ensi tapaamisella, ja kun on useaan kertaan pettynyt, on jokaisen miehen suhteen hemmetin skeptinen. Jos vikoja ei löydy heti, yritetään etsimällä etsiä!

  Itse inhosin nykyistäni, kun tapasimme. Siedin häntä vain yhteisen tuttavamme takia. Ja nyt ollaan oltu naimisissakin yli 30 vee :D

  -Anette

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa takiaiselta. Älä mene pidemmälle.

  VastaaPoista
 3. Ei vaikuta kauhean lupaavalta, mutta anna mahdollisuus! Maija

  VastaaPoista
 4. Teet niinku ku susta tuntuu :)
  T. Tökkiouti

  VastaaPoista
 5. Epätoivoiselta vaikuttaa. Ei jatkoon.

  VastaaPoista
 6. Jos ekalla kerralla ei tuu oksennusrefleksiä, niin tokalle voi antaa mahiksen...koska ikinä ei tiedä. Toisaalta, ei vaan etsimisen "ilosta" kaan pidä etsiä..
  Kattorempalle jee. Ja ehkä oli fiksua kieltäytyä myös hieronnasta ;)

  VastaaPoista
 7. Siis parikymppinen jätkä ei selvästi uskalla koskea ihan paljaalla sormella jos tarvii kumihanskaa käyttää... No, ehkä se vielä vähän vanhempana uskaltaa. Tietysti, onhan se vieraiden ihmisten kanssa hyvä olla varovainen hygieniasyistä...

  VastaaPoista
 8. Koska asia on lehdessä se on totta... Mielenkiintoinen artikkeli, vaikka kirjoittaja on nainen.

  Kyllä syletti vanhaa sovinistia kun uutisoitiin että "naisten" äänioikeus täytti vuosia, kun kuitenkin oli kysymys yleisestä ja yhtäläisestä äänioikeudesta, joka koski suurinta osaa miehistä sekä naiset.

  VastaaPoista
 9. Sehän on selvä, että tapaat, vaikka toivoton tapaus onkin. Tunnet tarvetta kiusata itseäsi.

  VastaaPoista
 10. Mulle kävi sinkkuaikana yksi samanlainen keissi. Viesteilimme sähköpostitse ja tuntui järjestömmän absurdilta kirjoitella ITSENSÄ kanssa! Siis mulla on hyvin tietynlainen tyyli puhua, josta taatusti meikäläisen kaikki kaverit tunnistaisi ja tämä mies oli TÄYSIN samanlainen. Tuli todella epätodellinen fiilis.
  No sen kanssa sitten soiteltiin kerran ja puhelun aikana kävi ilmi, että tyyppi on jotain 60+ ja taisi olla vielä naimisissa tai jotain. Ei kyllä enää yhtään tuntunut miltään puhelimessa,. joten feidasin.
  Mutta se tunne, että on joku joka on täysin samanlainen itsen kanssa, oli todella outoa ja siksi jäänyt hyvin mieleen.
  Ehkä mä oon sielultani 60+ :/

  VastaaPoista