Lukijat

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Paikat puuduksissa

Nyt kun olen kolme päivää maannut sängyssä ja katsonut netflixiä ja selannut somea niin mua on alkanut taas vaihteeksi ärsyttämään. Some, paikka jossa kiiltokuva ja pintaliito kukoistaa. Pusukuvat samoilta ihmisiltä täyttää seinän. Oih, raksu laittoi mulle suklaassa dipattuja mansikoita ja kuohuviiniä ja nyt me loikoillaan alasti divaanilla (ja siitä on kuva). Voishan sitä tietty poistuakin somesta jos se ärsyttää...

Kävin tänään hakemassa miesflunssaani (selkeä tapaus kun pitää itkeä keskellä yötä pipiä ja sitä kun kukaan ei hoida) antibiootit ja samalla jutskaamassa mun kilpparista. Eipä yllättänyt että tiesin kilppariasioista enemmän kuin työterveyslekuri. Se käski mun hommaamaan sisätautilääkärille ajan. Torstaina sitten sinne. Saas nähdä osuiko ykkösellä osaava tapaus vai täytyykö vielä vaihtaa. Yhtä ymmällään oli työterveyslääkäri mun tuloksista kuin mä itsekin.

Huomenna pääsee töihin, kivaa! Alkaa paikat jo puutua tästä makaamisesta.

16 kommenttia:

 1. Mitään miesflunssaa. Sä tarvit vain kunnon kairaamista muutaman päivän. Loppuis toi valitus. Ja laita toki divaanikuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on täysiverinen miesflunssa. On mua kairattu eikä valitus loppunut, eli ei vissiin kairattu tarpeeks hyvin. Se divaanihomma oli somesta, ei mun elämästä.

   Poista
 2. Niin. Tuo kirjoittamani "Ja laita toki divaanikuva" on niin muotoiltu, että siitä ei mitenkään voi ymmärtää muuta kuin, että juuri sinun pitäisi laittaa itsestäsi divaanikuva. Joku naissairaus sulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo divaania. Mulla on miesflunssa. Buhuuu

   Poista
 3. Lakkaat vaan seuraamasta sitä pusukuvien laittajaa, niin ei tarvi lähteä somesta. Ite oon niin epäromanttinen (jos olisin romantiikannälkäinen niin kuoliaaksi olisin jo riutunut tässä ihmissuhteessani) että en vois kuvitellakaan esitteleväni itseäni pussailemassa. Saati alastomana divaanilla... ne sellaset jutut kun on elämää, joka saattaa muuttua hetkessä ihan toisenlaiseksi. Kuten tiedät.

  Ei se varmaan oo miesflunssaa, jos siihen tarvii oikein antibiootit? Tokene pian!

  Pidän peukkuja sen oikeanlaisen lääkärin löytymiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis lakata seuraamasta koko somea, mutta jostain syystä mä en sitä haluu tehdä. Masokisti kai :D

   Poista
 4. Ihan feikkejä tommoset divaanihempeilykuvat. Sun hormonit on ihan sekaisin kipparn takia ja siksi itkettää. Kun oikee lääkäri löytyy asiat lähtee rullaamaan oikeita taiteita kohti :) Tsekkaa netistä Kaisa Jaakkolan kirjoituksia, hänellä on ollut omakohtaisia kokemuksia kilpparivaivoista ja kirjoittanut kirjojakin aiheesta. Tsemppiä sinulle ♡ -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä! Mä odotan että niiltä tulee joku "murun kanssa paskalla"-päivitys vielä joskus :D. Pitää toivoo että saan läkityksen vielä kohdalleen, tai muuten muumit järjestykseen pääkopassa :D

   Poista
  2. Mitä muuten tapahtuu kun Muumimamma ja Muumipappa käy paskalla ja shit ei tulekaan. Niillähän ei ole rectumia ollenkaan.

   Poista
  3. Ei ne käy paskalla. Ne ei myöskään harrasta seksiä. Tää somepariskunta onkin barbie ja ken joten ne voi käydä pareittain paskalla :)

   Poista
  4. Tuli muuten mieleen, että about 20 vuotta sitten tunsin pariskunnan, jossa toinen piti seuraa, kun toinen oli istunnolla. Niillä oli oikein tuoli sitävarten, vessan oven kun piti auki niin näkivät toisensa, eikä kuulemma tullut niin tylsää :-D

   Poista
  5. Ei. Helvetti. Ei mulla muuta... :D

   Poista
  6. Jep. Niissä ihkuttiblogeissa ei tosiaan käydä kakkalla ;)) Se se oiskin kun sen näyttäsvät...eiku se ois liika realismia, ei käy.
   T. Tökkiouti

   Poista
 5. Ihan oikeesti ihmiset, jos on helvetin rakastunut, ei sitä somessa hehkuteta! Paitsi jos toivoo, että joku/jotkut sen noteeraa. Kell onni on se onnen kätkeköön. Se on niin!
  <3 -Maija

  VastaaPoista