Lukijat

torstai 30. kesäkuuta 2016

Paloi käämi

Tänään oli sisätautilekurin aika kilppariasioista. Olin kerännyt paperini kasaan ja valmistautunut hyvin. Kiitosta sain valmistautumisesta, mutta harmi vaan kun lääkäri ei ollut itse päivittänyt tietojaan ajan tasalle.

Mun molemmat arvot yksinään on viitteissä. t4v arvoa ei naisilla kuulemma hänen mielestään kannata seurata ollenkaan. Mulla tuo arvo on huono. Kuulemma vain tsh:lla on merkitystä ja pelkästään sitä katsoen mun arvonihan on tosi hyvä. Sanoin että no mistäs sitten johtuu että olo on tosi huono. Eipä siihen osannut sitten vastata. Mä tunnuin taas tietävän tilanteestani ja kilpparistani enemmän enkä saanut mitään lisäkokeita vaan kolmen kuukauden päästä uusintatestit. Sanoi että voisi hän määrätä tyroksiinia jos mä haluan mutta ei se kuulemma mitään auta ja että siitä lääkityksestä 50% on placebovaikutusta. Sydänoireisiin voisin ottaa mulle aiemmin määrättyä 10 mg Propralia, joka on niin pieni annos että sanoin että saan sillä sen placebovaikutuksen toki, mutta mielummin otan vaikka sitten d-vitamiinia että saan placebon lisäksi jotain hyötyäkin. Myönnän että saatoin hieman kimmastua kun turhautti niin paljon että meinasi itku päästä.

Makasin viime kesän sängyssä ja samoissa merkeissä menee näköjään tämäkin kesä. Kun pääsin vastaanotolta niin tuli itku, olin niin pettynyt ja turhautunut.

Huomenna menen akupunktioon, hörhömies varasi sen mulle. Joo... ruvettiin hänen kanssaan kavereiksi eikä se ahdista mua enää. En tiedä onko meidän kaveruus ihan samalla tasolla molempien mielessä mutta näillä mennään nyt. Kavereita ja mukavaa yhdessäoloa.

6 kommenttia:

 1. Voihan pylly!!
  Mulla tuttava, joka taisteli noiden kilppariasioiden kanssa kaks vuotta, lääkärin mielestä oli viitearvoissa kaikki. Lääkäri oli tosi nihkee jne.... Kuuli sitten jostakin ansioituneesta kilpparilääkäristä Tampereella ja varas ajan sinne. Sai lääkkeet ja systeemit ja viikossa oli jo paljon parempi. Nyt, kun on mennyt yli vuosi, on tarkassa seurannassa, tuppaa heittelehtimään arvot, silti toimintakykyinen ja laihtunut 30 kg.

  Avoimin Aivoin Akupunktioon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jeee, tuota laihtumista odotellessa :D Jos pyytäis siltä akupuntiotädiltä myös laihtumispiikin?

   Niille ansioituneille ei vaan tahdo saada aikoja jos on uusi potilas... Perkele!!!

   Poista
  2. Mulla on kans ystävä joka on saanut avun sieltä samalta klinikalta Tampereelta: http://www.amplia.fi/

   Poista
 2. Voi Puolis, miten perseestä! Toi sun tarina kuulosti samalta kuin kaverini suusta. Viimein pääsi erikoislääkärille yksityiselle, joka pokkana diagnosoi liikatoiminnaksi, vaikka mitään oireita ei siihen suuntaan ollut, vaan nimenomaan vajaatoiminnan oireita. Tuli sieltä itkien pois ja teki valituksen lääkärin esimiehelle hoitovirheestä. Lääkäriasemalle piti sitten mennä toiselle lekurille, joka tekee uuden diagnoosin. Pääsi sitten parhaalle mahdolliselle, jolle oli vuosia halunnut. Oli näköjään maailmankaikkeuden tarkoitus tuo hoitovirhe, jotta sitten pääsi "oikealle" lääkärille. 7 vuotta on mennyt taistellessa kaikenmaailman typerysten kanssa. Eli paskojen lääkärien.
  Toivon sydämestäni, että löydät kunnon lekurin ja saat oikeat lääkkeet. Jos paskaa tulee, niin taistele hamaan tappiin sen eteen, että saat asiallista hoitoa.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks mulla on sairauskuluvakuutus. Liikatoiminnan ja vajaatoiminnan oireet on yllättävän samanlaisia! Ja toki yksilöllisiä. Mutta kyllä ammattitaitoisen lääkärin pitäisi sentään osata ne toisistaan erottaa jos ei oireiden niin verikokeiden perusteella!

   Poista
 3. Ei hitto, nyt sun pitäs päästä oikeesti jollekin kilpirauhasgurulle, kun toi on kuitenkin hoidettavissa oleva ongelma, kun vaan kokeilun myötä saa lääkityksen kohdalleen.

  Mun pitää kotona katsoo, jos löydän hyviä kilpparilekureiden nimiä...

  VastaaPoista