Lukijat

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Vaikea pääpäivä

Just nyt musta tuntuu että mua pelottaa ihan tosi paljon. Eilen illalla sen tälle miehellekin mainitsin. Se vetäisi jonkun kiinalaisen (tms) filosofin pohdinnan siitä että pelko kasvaa sitä pohdiskellessa kuin lumipallo. Että heittää sen pois niin helpottaa. Jaa niin että miten? Tiedostanhan mä tuon. Mutta miten? Mä tarviin ehkä Valon Soturia. Ja suklaata. Viinikään ei olisi pahitteeksi.

Olen tänään lukenut elämästä adhd-ihmisen kanssa ja pohdiskellut että miten erilaisen ihmisen kanssa mä pystyisin olemaan. (Eh, justhan mä totesin viikolla että liian samanlainenkaan ei oo hyvä) Jos ihminen puhuu asioista, joista mä en ymmärrä googlettamatta MITÄÄN? Niin kuin esim. mun kolmoislämmittimeni ylireaktio. Vastasin että sori, mutta en ymmärtänyt kuin ensimmäisen sanan lauseesta johon tuo sisältyi. 

Toisaalta erilaisuus on äärimmäisen mielenkiintoista, mutta samalla pelottavaa. Tuntematon on pelottavaa. Nythän mä luettuani tuosta adhd:sta ja add:sa tajusin että Sillä Miehellä Joka Mut Jätti oli selkeästi se, mutta se ei vaan ollut löytänyt selvitysmiskeinoa sen kanssa.

Mies luottaa kuulemma intuitioon, siihen vastasin että mun intuitio on ehkä rikki. Mun matka siihen pisteeseen, jossa mies jo on, on vielä niin alussa. Enkä mä tiedä onko mun tarpeellista edes päästä niin korkeaan tietoisuuden tasoon kuin jolla hän on. Mitäs jos mun pää vaikka räjähtää ja sekoan tässä matkalla? 

Toisaalta pötköttäminen (vaatteet päällä) sen kainalossa tuntui hyvältä ja kovin luonnolliselta.

Olenko mä muka se, joka ei uskalla? En mä taida olla.

5 kommenttia:

 1. Et sä oo ja tiedät sen itsekin :)
  Aatellaanko niin, että teidän eka treffipäivä oli kiva, molemmilla oli mukavaa ja haluatte katsoa jatkoa. Sit ei vaan mietitä valmiiks jokaista tulevaa mahdollista yksityiskohtaa ja ongelmaa. Vaan ollaan vaan se seuraava yks treffi kerrallaan. Sit taas mietitään, onko fiilis yhä hyvä.
  Eiks oo kauheen helppoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niii, ei mietitä esim. sitä että millä se kulkee tänne talvella ku sil on vaan moottoripyörä :D Joo, helppo homma! Thänks! :D

   Poista
  2. No jos häntä tarpeeksi kiinnostaa niin menopeliä voi vaihtaa..
   Eläkä ny niin kiirehdi asioiden edelle; jos tarkoitettu on niin asiat lutviutuu ja jos taas ei, niin onhan väliaikainen "hoito" aina tyhjää parempi ;)
   T. Tökkiouti

   Poista
  3. Niin... ei saa kiirehtiä, eikä saa ahdistua vaikka mies sanoo olevansa ihastunut ja että olen ihana. Olenhan mä toki, mutta mutta. Ei oo hyvä jos mies on suora, mutta ei oo hyvä jos mies ei kerro tunteistaan. Voi jessus prkl. Milloin naiselle olis mikään hyvä, kysynpähän vaan. Huoh.

   Poista
  4. Niinpä ;)
   T. Tökkiouti

   Poista