Lukijat

perjantai 19. elokuuta 2016

Ihana olla kotona

Kotiin oli kiva tulla viikon reissun jälkeen. Yksi tamperelainen blogin lukija tutustutti mut tiistaiseen Tampereen yöelämään, kiitos siitä, kiva oli tavata!

Sain myös Helmen vieraaksi viimeiseksi päiväksi ja pidettiin kivaa :). Totta kai Pokemoneiltiinkin, tai siis tutustuttiin Hatanpään arboretumiin ja toki myös suureen tamperelaiseen nähtävyyteen Pikkukakkosen puistoon!  Lisää oppia äitiyteen haettiin elokuvista Bad Momsien seurasta.

Nähtiin varkaus (ja todettiin että Tampere onkin pelottava paikka), paljas miehen takapuoli ja  runsaasti kovia miesten etumuksia. Tehtiin käsitöitä yhdessä, muisteltiin menneitä vuosia ja menneitä miehiä ja kikatettiin hulluna. Oli oikein mainio ilta! Seuraavaksi päiväksi Helmelle olikin järjestetty japanilainen sormikidutussessio, jota myös shiatsuksi kutsutaan. Itse kävin koeajamassa sen aiemmin viikolla ja huhhuhhuijjaa, jopas oli sessio! Koskaan ennen mun häntäluun alta ei oltukaan hierottu :D. Tosi mielenkiintoinen kokemus oli!

Kiva loma, omaa aikaa, sosiaalista aikaa, pokemoniaikaa. Vielä yksi lomaviikko jäljellä.


8 kommenttia:

 1. Häntäluun alta? Kuulostaapa oudolta. Mutta kaikki muu kuulosti hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvakäytävien hieronta oli myös jännä kokemus :D

   Poista
  2. Mulla oli muuten häntäluun seutu ihan mustelmilla jälkeenpäin :)

   Poista
 2. Jos mä en olis ollu just samaan aikaan ite kolmen päivän reissulla poissa kotoa, niin mäkin olisin halunnut tavata sut, kun kerran mun kaupungissa olit :)

  VastaaPoista
 3. Hahhah. Luin silmät lautasina tuon "Tehtiin käsitöitä yhdessä" ennen kuin huomasin Helmen blogissa ne Isoäidin neliöt...:D :D :D

  Minä ja minun likainen mielikuvitukseni...

  -Anette

  VastaaPoista