Lukijat

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Katsaus vuoteen 2016

Mä olen pohtinut tätä vuotta ja sitä että onko mulla ollut koskaan näin kurjaa ja valopilkutonta vuotta kuin tämä on ollut. Kävin avioeron jälkeisiä vuosia läpi ja totesin että 2013 voisi olla lähellä. Selailin blogiani ja verestin muistoja. Oli Tyyppi-kriisiä, klamydiakissoja, hirveitä eläinlääkärilaskuja, kissakuolemia, mutta oli myös kivoja viikonloppuretkiä Ystävän kanssa, reissu Puolaan Fanin kanssa, uusi ihana keittiö.

Tämä vuosi alkoi jätetyksi tulemisella. Sitä seurasi muutama kuukausi helvetin rankkaa kahden työn parissa ahertamista. Silloin tunsin kyllä etten voi selvitä mitenkään. Mutta selvisin. Lähdin määmatkalle Kroatiaan parantelemaan rikkinäistä sydäntä. Ei parantunut. Sain kattovuodon ja otin lisää lainaa.  Tapasin Hörhiksen, vajosin anemian ja netflixin kanssa sängynpohjalle muutamaksi kuukaudeksi. Lonkka sanoi anemiamakoilun jälkeen sopimuksen irti, joten jatkoin sängynpohjalla lojumista. Ihotauti ryöstäytyi käsistä.
Kävin vuoden aikana muutamilla kymmenillä huonoilla treffeillä. Ekat treffit Hörhiksen kanssa oli huiput ja myös ekat joenrantatreffit oli myös tosi kivat. Pettymyksiä kaikki loput.

Vuoteen mahtui kaksi kylpyläreissua, Kroatia, Tallinna, Riika (1 pvä, joten sitä ei oikein lasketa) ja hotellilomanen Helsingissä. Eli olen näköjään ainakin päässyt taloudellisesti jaloilleni vihdoin. Sen voisi ottaa tälle vuodelle positiiviseksi asiaksi. Asiaa varmasti auttoi kissoista luopuminen ja tuo kakkosduuni.

Tänä vuonna suhde Ystävään hiipui hiipumistaan. Alkoihan se jo viime vuonna kun hän löysi miehen ja toisen parhaan ystävän. Fb:stä näen miten touhuaa juttuja uuden parhaan ystävänsä kanssa.   Onneksi on muutama ihana virtuaaliystävä jotka, jotka auttaa pinnalla pysymisessä kun on vaikeita aikoja.

On vähän semmoinen fiilis että elämä on halunnut pistää mut polvilleen ja pitää tiukasti painavaa kouraansa mun päällä  etten vaan pääsisi ylös. Olen mä yrittänyt tehdä ja mennä ja piristyä, mutta vähän huonolla menestyksellä.

Ehkä ensi vuosi on jo parempi,

Virtuaalielämän tärkeys korostuu kun live-elämä on hyydyksissä.

Hyvää joulua! Olette tärkeitä!

23 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua sullekin, ja olkoon ensi vuosi kaikella muotoa menestyksekäs!
  (Mulla on viimeinen peruskoulun joulujuhla huomenna... ellei joskus tule lapsenlapsia niin, että oon vielä kykenevä liikkumaan niiden joulujuhliin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnehän mäkin olen tulossa :). Hyvää joulua!

   Poista
  2. En ollu ihan varma, ootko se sie, enkä uskaltanu tulla tökkimään ja oli se tytön anoppikandidaattikin siinä rupattelemassa... mutta lähetänpä tätä kautta virtuaalisen jouluhalin <3

   Poista
  3. Olin se mä :). En mäkään uskaltanut kun sulla oli seuraa ja olis pitänyt varmistaa että ootko sä sä :D. Kiitos jouluhalista, sinne kans <3

   Poista
 2. Kyllä sitä itsekin miettii mikä tässä kaikessa (outoudessa) on syynä, ja sitten olen tullut siihen tulokseen, että joku syy siinä on. (Kuullostaa nerokkaalta :))

  Ja sitten: maailma muuttuu vähitellen sellaiseksi kuin mitä siitä ajattelee. Eli ne ajatukset.

  Ihanaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikella on tarkoituksensa, mutta se selviää vasta myöhemmin. Ihanaa joulua sullekin! <3

   Poista
 3. Kiitos teksteistä ja hyvää joulua!

  Satu

  VastaaPoista
 4. ♥ Joulua ♥

  Vuosi 2017 tuokoon uudet jutut/ Pokemonit mukanaan...

  VastaaPoista
 5. Joulua Puolis <3
  Karma ei jaksa toista vuotta putkeen koska sitä tukee sekin että kuluva Apinan vuosi päättyy 27. tammikuuta minkä jälkeen alkaa Kukon vuosi:
  Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

  Lopputulema on se, että vuonna 2017 tapahtuu...ja paljon.

  VastaaPoista
 6. Hyvää joulua sinulle toivottelee yksi virtuaalikavereista! :)

  Kevättä kohti mennään jo, kunhan tästä päivät valoistuu ja talvi väistyy niin varmasti sinullekin tulee parempi olo ja mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa joulua sullekin! Kevät onneksi jo tulee kovaa vauhtia :)

   Poista
 7. Mä huomasin tänä vuonna lähettäväni joulukortit vain ja ainoastaan blogiystävilleni... mitä lie kertoo musta.

  Ihanaa joulun aikaa kaikesta huolimatta ja huomattavasti parempaa ensi vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en saanut yllättäen kuin yhden kortin matkaan. Blogiystävälle :). Hyvää joulua Marjaana!

   Poista
 8. Hyvää Joulua, Puolis! Täällä eronneiden maailmassa et onneksi ole yksin ❤

  VastaaPoista
 9. Ilmoja pitelee. Täällä melkein kravun kääntöpiirillä nimittäin. Asteita on 24 ja päivisin melkein 30.

  Luontoelämyksiä: alligaattori, pesukarhu, opossumi ja liuta jotain liskoja. Ja täälläkin on pokemon-säätäjiä ihan liiaksi. Huomenna menen ehkä rantsuun matsoilemaan.

  Et sillee hyvejä jouluja ja uusivuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Floridan mies :). Hyvät joulut sinnekin!

   Poista
 10. Itse voin todeta, että ens vuosi ei voi olla paskempi kuin tämä, joten eihän pohjalta oo kuin yksi suunta - ylöspäin! :D
  Siltikin, hyvää joulua ja ehdottomasti parempaa vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Parempaa ensi vuotta meille molemmille <3. Hyvää joulua sulle ja jaksamista!

   Poista