Lukijat

torstai 1. joulukuuta 2016

Miehet

Olen ennenkin miettinyt että mitä miesten päässä liikkuu. Vastaus on JOKA siunaaman kerran sama. SE. Hymykuopparemppasähkömies kyseli että joko on kulunut sen verran aikaa että uskaltaisiko hän kysyä että mökötänkö mä? Totesin että en mökötä. Hymis pohti että olisko jotain mitä voisi tehdä vaihtokauppaa vastaan? Kerroin että mulla olisi vaihtarina antaa kieppi mcmk:ta ja lattialämmitystermostaatti. Sain tyrmistyneen hymiön takaisin.  Tarkoitti jotain muuta vaihtokauppaa. Jatkettiin juttua mun haljenneesta  keittiön välitilan lasista ja sitä sitten pohdittiin. Loppuviimein kysyin että mikä oli se oikea syy miksi otti yhteyttä. Tiedättehän te mikä se syy oli, tokihan itsekin sen tiesin, mutta halusin kuulla miehen näppäimistöltä. Hän on edelleen varattu, mutta kuulemma kelpaisi. Kysyin että kuvitteleeko hän että mä olen semmoinen jonka luo voi vain ilmoittautua. Vastasi "en mutta ilmoittaudun silti". Voi luoja. Idiootti.

Miehet, en jaksa. En jaksa sitten ollenkaan. Onneksi ei tarvitsekaan :)


11 kommenttia:

 1. Se on vissiin niitä miehiä, joiden mielestä sinkuilta lohkeaa aina... ehkä se on paljonkin hoidellut vaihtokaupalla niitä hommiaan sielläpäin? Tottunut saamaan kaupanpäälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä ihmettä se ajattelee. Ilmeisesti että on omasta mielestään kovin jalomielinen kun olisi suostuvainen mulle palveluksiaan suorittamaan. Ei se vaan ihan mene silleen meikäläisen kanssa.

   Poista
 2. Minkähän takia sitä tavaraa oikein säästellään? Ei se käytöstä kulu, mutta aika tekee kyllä tepposensa. Aivan varmasti jos olisi ns. hoonausta enemmän, niin maailmassa olisi paljovvähemmän kitkerää akkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en "säästele" mun tavaraani. En vain jakele sitä idiooteille ja koska en ole tavannut kuin idiootteja niin hyvin pysyy "säästössä".

   Maailmassa jos olisi vähemmän idioottimiehiä niin olisi myös vähemmän meitä kitkeriä akkoja.

   Poista
 3. Oon sanaton. En ymmärrä miehiä.

  VastaaPoista
 4. Minä varmaan yrittäisin kiinnostuneena kysellä, miksi ihmeessä mies haluaa olla suhteessa mutta pettää. En vaan enää näin kolmekymppisenä ymmärrä tuota ollenkaan, omat parikymppisen selitykseni tietysti muistan ja pidän typerinä. Paitsi tietysti jos mies on alle kolmekymppinen niin sittenhän se syy on epäkypsyys :'D Lapasmiehen teoria ei sikäli toimi, että pettävät miehet ei kyllä saa mitään ihanuuden väristyksiä aikaan, vaan omalta osaltaan vaan ankeuttavat tätä maailmaa. Paljon parempia ovat vaikka ihan rehellisesti vastuuttomat ikisinkkumiehet, jos nyt senlaatuista seuraa sattuu hinkumaan :D

  VastaaPoista
 5. Nyt (jälleen) hapuilevia askeleita netti/miesmaalimassa ottavana voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että miehet... Eihän se suhde ole este, se on hidaste ja tietenkin sitä pitää kysyä josko sais, koska saattaahan sitä saada!

  VastaaPoista
 6. Hyi helvetti.
  Laskettakoon tämä "vaihtarimies" samaan kastiin satulanhaistelijoiden ja muun saastan kanssa. En jumalauta keksi miten joku voi vajota noin alas. Syynä lienee se että nämä ehdotukset korreloivat suoraan ÄO:n kanssa joten turha odottaa mitään muuta mutta toivoisin kuitenkin ettei tämän yksittäisen vajakin perusteella tuomittaisi meitä kaikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se muna joka saa niiiiiiiin monen miehen tekemään tyhmiä asioita ja laukomaan idioottimaista tekstiä. Kuitenkin uskon että niitä hyviäkin vielä jossain on. Valitettavasti tuo hymykuopparemppasähkömies ei ole ainoa vajakki jonka olen tämän vuoden aikana tavannut. Huoh. Kiva kun olet takas! <3

   Poista
  2. Karma kyllä rankaisee sua jostain syystä tuollaisilla kusipäillä ja toivon että se loppuis. Sä olet sen verran hyvä tyyppi että sun soisi tapaavan jonkun mukavan, normaalin äijän.

   Poista
  3. Ne on kaikki vaan varattuja jo. Perkele

   Poista