Lukijat

tiistai 27. joulukuuta 2016

Satumetsässä

Päätimme tänään lähteä esikoisen kanssa pokeilemaan. Mä nappailin särkylääkkeet uudesta joululahjaksi saamastani dosetista pohjille kun tiesin että maasto on hankalaa terveillekin jaloille, saati sitten vähän huonoille. Liukasteltiin jäisiä pitkospuita ja vaihtelevaa maastoa pelipaikoille ja oli mukavaa. Kauniita maisemia ja raitista ilmaa.

Mä pysähtelin välillä kuvailemaan puiden varpaita. Lapsi ei oikein tahtonut ymmärtää että miksi mä halusin koko ajan olla rähmälläni jossain puskassa. Kun maisemat vain oli niiiin kauniita että yritin vangita ne kuviin. Ei se kyllä kovin hyvin onnistunut, livenä kaikki on niin paljon kauniimpaa.

Tässä muutama kuva matkan varrelta :)10 kommenttia:

 1. Hienot vihreät sukat puiden varpaissa :)

  VastaaPoista
 2. Whoa, mikä taivaanranta!

  Ja jänniä noi puiden varpaat, enpä oo noin komeita nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno retki kerrassaan! Odottelin että aurinko olisi paistanut paremmin metsässä niin olisi tullut tosi hienoja kuvia mutta ei. Innolla odotan kevättä, on varmaan upea paikka myös keväällä tuo metsä

   Poista
 3. Komppaan Marraa, taivaanranta on hiton komea!
  Teillähän on siellä aarniometsää (ei kuitenkaan sitä huumekauppiasta :D) mikäli puiden juuriin on uskominen.
  Muutes, olen perehtynyt eli kuulustellut siskoani näistä pokemoneista ja siksipä mä kysynkin mihin klaaniin (vai heimoon vai kiltaan vai mitä ne nyt oli) sä kuulut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla metsässä menee luontopolku, siellä on osa hoidettua metsää ja osa hoitamatonta, hyvin näkee eron. Mä oon ihan fiiliksissä noista juurista kyllä.

   Mä oon sinisessä, eli Mysticissä, tietty! Missäs siskosi on?

   Poista
 4. hetkonen - oot levelillä 30 pokemonissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen :D. Olen välillä pelannut ahkerasti :)

   Poista
  2. oon sitä miettinytkin tässä että ketkä ne oikein on jotka saleilla näkyvät olevan ihan seuraavilla tasoilla :D

   Poista
  3. Tuplaxp-aikana pelasin hullun lailla :D. Nyt taitaa olla 30-31 levelissä nousua joku miljoona tms, eli aika paljon hidastuu

   Poista