Lukijat

maanantai 23. tammikuuta 2017

Kolmannet treffit, sekonainen ja yllyttävä neuvonantaja

Eilen päätin viedä lapset kotiinsa kun vr:llä oli jotain häikkää. Olin kieriskellyt halipulassani  jo viikon, joten tämä kuskaaminen tuli kuin tilauksesta. Pää alkoi suoltamaan järjettömiä ideoita ja aloin jo melkein tuntemaan miehen kädet mun ympärilläni ja miettiväni että miten järjestän työpäivän vapaaksi. Koska olen fyysisesti aikuinen niin saan tehdä mitä haluan :)

Yllyttävältä neuvontantajaltani Helmi-naiselta kysyin että kuinka pitkän tapaamisen takia kannattaa ajaa miljoona kilometriä. Neuvonantajan vastaus oli täsmälliset 3 tuntia. Kiitin neuvosta ja pakkasin yöpymiskassin ja vein tytöt kotiin. Mies oli tässä vaiheessa vielä onnellisen tietämätön tulevasta.

Mulla oli tiedossa miehen loppuillan tapahtumat, joten uskalsin ottaa riskin ja lähteä ajelemaan maailman ääriin päin. Pysähdyin puoleen väliin matkaa ja laitoin muutaman viestin mun päivän kulusta. Kerroin mitä oltiin Helmen kanssa kirjoiteltu ja sain kiireiden keskeltä "okei"-vastauksia. Kun laitoin abc:n kahvikupista kuvan niin lamppu ilmeisesti syttyi sielläkin päässä ja tajusi että nyt naisella viiraa pahemman kerran päässä ja se taitaa olla matkalla halittavaksi. Onnistuin yllättämään ja ilmeisesti onneksi positiivisesti. Tiesin että otin riskin, joten olin toki valmistautunut myös siihen että saankin kääntyä kotimatkalle. Ei tarvinnut :).

Pääsin halailemaan ja pussailemaan ja kyllä olikin kaiken ajamisen arvoista. En ymmärrä miten tuo syli voikaan tuntua niin hyvältä. Ei se siitä johdu että tuo mies on nyt mun elämässä,  vaan jotenkin me vaan sovitaan hyvin yhteen fyysisesti ja toisen lähellä on hyvä olla. Enkä tarkoita nyt edes seksiä. Seksiähän voi harrastaa vasta kymmenensillä treffeillä jos haluaa ennen avioliittoa siihen ryhtyä :)

Seuraavana aamuna jäin juomaan aamukahvia miehen lähdettyä töihin ja lähdin siitä sitten ajelemaan takaisin kotiin. Puoli päiväähän siinä meni, mutta oli edelleenkin sen arvoista. Valoisalla ajeleminen ei edes ollut niin ikävää.

Elämä on joskus aika kivaa :)

15 kommenttia:

 1. olisin otettu jos joku nainen suostuu juomaan abc:n kahvia mun vuoksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumatkalla kävin Nesteellä ja ero oli huomattava, ABC:n hyväksi :)

   Poista
 2. Onpa ihanan spontaania. Äly huikeeta!! Kauan toi matka vie?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4,5 tuntia, hyvällä kelillä... Eli ei oikeestaan paljoo mitään! :D

   Poista
  2. Jumankekka! On kyllä moti kohdillaan :)
   Mutta hei, sunkin motto voi olla mun entinen "because I can".

   Poista
  3. No todellakin! Moti on kohdallaan :D. Tietäisitpä miltä ne kädet tuntuu hei! Ja huulet... ja iho.. ja ja ja... Because I can! :). Ja koska YOLO myös. Toivottavasti se ei lue näitä kommentteja. Khihhihii :)

   Poista
 3. Ihan huikeeta! Yläfemmat sille, että voi olla spontaani aikuinen nainen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläfemmat takaisin :D. Oli huikea päivä kyllä :)

   Poista
 4. Jee! Ihanaa heittäytymistä, ja taputukset uskaltamiselle. :) Mieti muuten miten välimatka "lyhenee" kesällä kun valoa on melkein vuorokauden ympäri. :)

  VastaaPoista
 5. Neuvonantaja Helmi on tällä hetkellä ihan syyntakeeton. Mutta jee, että sä oot niin jee. Ja se toinen kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kun kaikki on niin jeeeeeee. Ja sulla kans :D

   Poista
 6. Ja hei, ABC:lla vessatauko samaan syssyyn ;)
  Sehän on ihanaa kun spontaanisti pystyy tuollaista toteuttamaan - mikäpä siinä aikuisella ihmisellä tehdä niin kuin oikealta tuntuu!
  Niin ja pikaisesti naimisiin, että saatte sitä seksiä harrastaa :-O

  VastaaPoista