Lukijat

torstai 12. tammikuuta 2017

Lääkkeissä

Edellisen postauksen kommenteissa kyseltiin että olinko mahdollisesti ääliökänneissäni kun törmäsin TKM:ään ja missä päin nettiä törmättiin?

Vastaus on ei, en ollut kännissä, olin vain lääkkeissä :D. 

Kaikki alkoi siitä kun töissä venyttelin. Oioin istuviltaan käsiä ja selkää niin että jotain tapahtui. Joku napsahti tai kramppasi ja totesin että ohhoh kun sattuukin ihan jo pelkkä hengittäminen! Jotain meni epäkuntoon oikean lapaluun seutuvilta. Päätin sitten että koska töissä kärsimällä en saa kirkkaampaa kruunua niin lähden kotiin vetämään relaksantteja ja toivomaan parasta. 

Sen verran toki toimintakykyä oli että pystyin selailemaan suomi24:n deittipalstaa. Palstan tuntevat tietävät että siellä on Megafoni, johon voi huutaa ja näin tulla paremmin huomatuksi. Huomasin TKM:n huudon, jossa uusi käyttäjä kyseli flirttien (eräs toiminto) tarkoitusta palstalla ja että olisiko kannattavaa laittaa myös kuva ilmoitukseen. 

Koska olen hetken jos toisenkin viettänyt S24 treffeillä, tunnen toiminnan kuin omat taskuni niin päätin tylsyyksissäni kertoa miehelle miten niitä flirttejä voi käyttää. Siitä se juttu vaan jotenkin lähti. TKM taisi heti alkuun jo heittää että jos asuisin lähempänä niin pyytäisi mua kahville. Vastasin että jos asuisin lähempänä niin saattaisin lähteäkin hänen kanssaan kahville. Koko ilta taisi mennä kirjoitellen.  Ajattelin että kiva ilta ja mukava mies, mutta en todellakaan ajatellut että enää hänestä kuulisin. Seuraavana päivänä tuli kuitenkin viestiä ja juttu lähti taas liikkeelle. Kyselin että onko hän löytänyt järkevää seuraa jo ja vastasi "sinut". Tämä kohta oli varmaan se, joka vei juttelun henkilökohtaisempaan suuntaan (vaikka olin toki kipuni ja eroni sun muut vuodattanut jo sivulauseissa ekana päivänä, ehheh) ja notkautti mun polvia ja siirryttiinkin Whatsappiin juttelemaan. Whatsapp ei olekaan sen koommin mennyt kiinni kuin öiksi, eli tiivistä on ollut tutustuminen ja juttelu. 

Ensimmäisen päivän jälkeen en ole ollut lääkkeissä, joten enää ei voida ehkä syyttää niitäkään. Vai onkohan mahdollista että parista Sirdaludista olisi jäänyt joku pysyväistila päälle? Hmm... 

Kaikkea voi sattua kun roikkuu netissä päivät pitkät ja kirjoittelee mitä sattuu minne sattuu. 

Toiset treffit taitaa olla muuten huomenna :). Perjantaina 13. päivä. 

8 kommenttia:

 1. Siis, tänään?? .D Mä NIIN jännitän sun puolesta, ja olen iloinen tietysti myös. :) Hyvä siitä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tänään. Ajan satatuhatta kilometriä maailman toiselle laidalle että pääsen kainaloon :)

   Poista
 2. Aja varovast! Kivaa viikonloppua :-)

  +50v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaaratilanteita oli, mutta perille pääsin.

   Poista
 3. Jos nyt niitä kuvia sit :D
  Paska keli tänään, toivottavasti pääsit perille ok!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luistelin koko tien leveydeltä sivuluisussa ja pääsin tolppakamerakuvaan (oi miksi kuva ei tapahtunut silloin kun olin sivuluisussa niin rekkari olis jäänyt piiloon...) mutta perille pääsin :)

   Poista