Lukijat

lauantai 14. tammikuuta 2017

Toiset treffit

Toiset, tai oikeastaan ehkä kolmannet-viidennet  (koska ekat oli oikeastaan 1-2, koska yö oli välissä) treffit on käynnissä. Mulla on aikaa kirjoitella koska miehellä on elämä joka vaatii ajoittaista läsnäoloa.

Ajomatka eilen oli pitkä ja ajattelinkin että on tämä mielipuolista. Kertaalleen vedin sivuluisussa koko tien leveydeltä kun tie oli sillä kohtaa peilijäässä. Onneksi vastaantulevaa liikennettä ei ollut sillä hetkellä. Bussipysäkillä hetken tasoittelin sykettä ja jatkoin matkaa.   Jokusen tunnin myöhemmin välähti kameratolppa. Kylläpäs otti päähän. Pääsin vihdoin viiden tunnin ajelun jälkeen perille. Mies kävi kimppuun jo rappukäytävässä :D. Aika söpöä. Asuntoon olisi ollut ainakin kolme askelta. Mut ruokittiin (kattokaa nyt, mä en kestä) ja pidettiin tiukassa iho- ja huulikontaktissa loppuilta.Maisemien katselua, juttelua, pussailua ja halailua. Tykkään :). Ajatti mua jopa pelaamassa Pokemonia. Välillä aika siirappisen suloista :). Yksi yö ja sitten kotiin. Samat miljoona kilometriä. Äh.


Ei tämä uuden ihmisen tapaaminen ole kuitenkaan ongelmatonta. Hyvän, myös vastikään pariutuneen kaverini kanssa olemme pohtineet elämän suuria kysymyksiä tuoreeseen suhteeseen liityen. Onneksi emme ole yksin ongelmamme kanssa vaan netti on pullollaan asiaan liittyviä vinkkejä ja neuvoja.

http://www.vauva.fi/keskustelu/833772/ketju/miten_kakkaatte_kun_teilla_on_uusi_suhde_mieheen

25 kommenttia:

 1. Nauti muru! Näin 2 v yksin olleena, mä niin jo ihailen kaikkia, jotka uskaltautuu läheisyyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vähän tapahtui vasten mun tahtoa. Mutta koitan uskaltaa kuitenkin vaikka tässä onkin vähintään miljoona vaikeeta juttua.

   Poista
 2. Arvaa mitä? My body cannot process corn. Or cherries. Tuli vaan tosta linkistä mieleen. Päivän turhin kommentti muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pureskella se maissi eikä syödä kokonaisena. Ka kirsikoista poista ne kivet. Helpottuu ruuansulatus eikä kolise niin posliiniin.

   Poista
 3. Mulla oli aika yks yhteen kokemus ja nykyään ollaan onnellisesti naimisissa. Ja joo välimatkaa oli puol Suomea ja ongelmia niin että kaiken järjen mukaan olis pitänyt juosta ja lujaa. Neljä vuotta tässä on mennyt ja hetkeäkään en ole katunut. Oli vaan alusta asti niin helppoa ja mutkatonta se yhdessäolo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että teoreettisia mahdollisuuksia on. Katsotaan rauhassa mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

   Poista
 4. :D
  No, sä naismaisesti tietty hoidit Asian matkan varrella jollain ABClla.. ;)
  Ikävää tuo etäisyys ja vielä tammikuu siihen yhdistettynä.. Ja talvikuukausia vielä monta edessä. Varovasti siellä liikenteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat on hoideltu :D. Joo, ei oo paras ajelukeli tällä hetkellä varsinkaan kun on pimeää. Takaisin tullessa sain onneks ajaa puoli matkaa valoisalla.

   Poista
  2. Niin vaaleanpunaista kaikkialla... ♡ Eikö? ;-)

   Poista
 5. Jotenkin tosi harmillinen juttu, että mies lukee blogiasi. Ehkä tuoreen suhteen herkkyyttä suojellaksesi olisi parasta olla kirjoittamatta suhteesta tänne muuta kuin korkeintaan aivan viittaamalla?

  Ihanaa ja romanttista tätä vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mies ei lukisi niin olisinkin kirjoittanut asioita hieman eri tavalla. Minkäs teet, lukenut on ja toisaalta hyvä että on lukenut. Ja aattele, silti se tykkää musta :)

   Poista
 6. Huh, onneksi ei tullu ketään vastaan! Sullahan olis voinu henki mennä! Pitkät ajomatkat yksin on varmaan kyllä aikasen ankeita...

  Niin kaunista vanhaa kaupunkia, onkohan tuollaista edes muualla kuin jossain Raumalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se vähän pelästytti. Onneksi ei mitään käynyt kuitenkaan. Onhan noita ainakin Porvoossa, Naantalissa ja Suomenlinnassakin :)

   Poista
 7. Aaaaa...siis edestakaisin 666 eli välimatka on 300 ja rapiat! Eihän tuo niin kamala matka ole. Talvikelissä tietysti ikävämpi ajaa.

  Jos Mies on OK, niin kyllä sen kestää :D

  -Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toista kertaa kun sen ajoin niin ei se enää tuntunut niin pahalta :D

   Poista
 8. Voi ei... Älä nyt suinpäin syöksy mihinkään. Parissa päivässä ei vielä opi toisesta yhtään mitään -- ei edes parissa viikossa. Älä riko sydäntäs. Rauhassa nyt vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En syöksy. Kyllä mulla jonkin verran järkeä on kaikesta huolimatta päässä, mutta mitään ei voi saada jos ei uskalla. Eikä oikein kuori sydämen päälläkään toimi. Riskit on suuret, tiedän sen. Onneksi on tuo välimatka joka pakottaa ottamaan rauhassa.

   Poista
  2. Älä kokeile uutta ruokaa, ei se kuitenkaan hyvää ole. Älä hae uutta työtä, et sitä kuitenkaan saa. Älä opiskele, et kuitenkaan ole luokan priimus. Kuoleman kynnyksellä ihmiset yleensä katuu asioita mitä ovat tehneet, ei asioita mitä ovat jättäneet tekemättä. ...eiku hei, siis miten se meni?

   Satu

   Poista
  3. Näinhän se on. Riskejä on otettava ja niitä mä oon sujuvasti osannut paljonkin ottaa. Joskus riskit on realisoituneet, joskus on kannattanut. Aika näyttää miten meidän käy. Vaaleanpunaisten lasien läpi näkyy myös hankala arki.

   Poista
 9. Ihastuneena seuraan tätä!

  upeaa heittäytymistä välimatkasta huolimatta

  VastaaPoista
 10. Voi kerro nyt Puolis miten sujuu. Seuraan tätä ihan täpinöissäni ja joka päivä pitää katsoa onko uusia käänteitä=treffejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän etäsuhde sujuu hyvin. Seuraavat treffit on viikon päästä vasta. Tää etäisyys on vähän hankalaa niin ei voida oikein kauheesti nähdä. Välillä pientä flippailua, mutta enemmänkin söpöilyä ja kaipuuta toisen kainaloon :)

   Poista
 11. 666 kilsaa... hei mikset sä voi vain lähikauppareissullas bongata jonkun komeen ja kivan? Miks aina aidan korkeimmasta ja piikkisimmästä kohtaa? :D

  VastaaPoista