Lukijat

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ihana mies

Olipas taas mukavat viikonlopun pituiset treffit TKM:n kanssa. Edellisistä treffeistä olikin jo kolme viikkoa. Kyllä sitä jo ehti ikävöidä toisen kainaloon. Sain avaimen matkan varrelta (oli oikean elämän kiireitä) ja kun pääsin hänen luokseen tuli viestiä, että ruoka on uunissa ja kerma siinä ei ole sitten maidosta. Oli muutamaa sorttia 100% kauraleipää , kauramaitoa, kaurajugurttia sun muuta, eli mun elämäntapamuutosyritys oli todellakin otettu huomioon. Ihanasti huomioitu, ihana mies :).

Eilen käytiin vähän ajelemassa ja pelailemassa Pokemonia. Tultiin ilmeisesti nähdyksi myös TKM:n vanhimman teinitytön  taholta. Hieman liian aikaista hänen elämäntilanteensa huomioon ottaen. TKM:n erosta saisi olla siis vähän enemmän aikaa. Mutta koska ne hyvät napataan lennosta niin koitan nyt sitten pysyä haastavassa elämäntilanteessa vähän niin kuin "ulkokehällä" ja ymmärtää. Mähän olen mestariymmärtäjä.

Viikonloppu meni pikavauhtia ja taas olen yksin ja kärsin läheisyyskrapulasta.

Kakkosduunin tilinpäätös menee suurinpiirtein samalla tyylillä kuin viime vuonna, eli paniikissa ja deadlinet ylittäen. Ja niin kuin mä vannoin että tänä vuonna kaikki on toisin. Olisi ollutkin, ellei eräs tavallinen mies olisi sekottanut mun päätä.

Tämä on kyllä melkoisen pelottavaa kuitenkin. Kainalossa en pelkää yhtään, mutta muuten kyllä välillä kaikenlaiset kauhuskenaariot tulee vierailulle.

Päivä kerrallaan ja treffit kerrallaan. Onneksi mies ymmärtää mun pieniä flippailuja.

6 kommenttia:

 1. Olipa ihanasti huomioitu tosiaankin! ♡
  Eilen mietin tota ymmärtämistä ja 'pelastamista' minäkin. Mistähän hitosta sekin tulee? Ja miks?
  Mut toisaalta...Kyllähän meitäkin ymmärretään. Ja kestetään. 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siitä tkm:n kanssa puhuttukin. Meillä molemmilla taitaa olla vähän sitä syndroomaa. Mutta onneks mä ainakin tajuan sen ja tajuan olla toimimatta niin kuin mun syndroomani joskus käskisi :D. Joo, meissä vasta kestämistä onkin!

   Poista
 2. Ihanaa huomiointia. Nyt mä toivon et mua huomioitas niin ettei yhtään herkkua olisi talossa ikinä enää.

  Kuin kauan tkm:n erosta on? Joskus nää oikeat osuu kohille "liian nopeaan" mut minkäs sille mahtaa. Oon nyt nähnyt sitä monelta kantilta, mutta ei voi mitään. Täytyy vaan mennä päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siitä puolisen vuotta oikeasti, mutta lasten kannalta ajatellen siitä on vasta muutama kuukausi, eli toooooosi vähän. Joo, on mullakin kokemuksia vastaeronneista, Kelailijahan oli vastaeronnut ja se kyllä sitten näkyi hetken päästä. Mutta koitan ajatella nämä miehet omina yksilöinään ja koitan olla yleistämättä. Kauhean vaikeaa välillä raahata menneisyyden painolastia mukana.

   Poista
 3. Baby steps hani! Baby steps!
  Onhan toi aika ihanaa tuo kaurajuttu - ei ne kaikki miehet ees KUUNTELE naistensa juttuja, saati sitten, että noin paljon näkisi vaivaa :)
  Kuinka tuore se ero on jos kovin nostattaa lapsessa kulmakarvoja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten näkökulmasta vain pari kuukautta (muutto erilleen). Olen muissakin asioissa ollut hämmentynyt, että mua kuunnellaan ja mun asioista ollaan kiinnostuneita. Baby steps, kärsivällisyyttä jne. Just niitä jotka mulla on vahvuuksia *buahhahaaa*

   Poista