Lukijat

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Keski-ikää ja ärsyyntymistä

Valmistautuessani viikonlopun treffeihin huomasin (taas), että ikää alkaa tulemaan. Otsan rypyt ovat olemassa myös lepotilassa (tämä huomio hieman hätkähdytti) ja bulldogin posket uurteineen ovat hyvällä alulla.

Toisaalta osaan jo suhtautua armollisesti noihin muutoksiin. Muistan kun joskus alle kolmekymppisenä havaitsin ensimmäisen ilmejuonteen silmäkulmassa ja olin ihan paniikissa vanhenemisesta. Meillä on töissä paljon naisia juuri tuossa iässä ja se näkyy ja kuuluu.

Olen myös huomannut että minusta on tullut helposti ärsyyntyvä keski-ikäinen ämmä. Semmoinen jota inhosin nuorena asiakaspalvelutyössä ollessani.

Esimerkki viime perjantailta. Lapset halusivat pizzaa, joten suoritin uskomattoman suorituksen (ikääni ja puhelinteknisiin taitoihini nähden) ja latasin puhelimeeni sovelluksen jonka nimi on Kotipizza Äppi (kyllä, Äppi). Tein sieltä pizzatilauksen lennossa lapsia junalta odotellessani ja siirryttiin pizzeriaan. Eka kerta kun tilaan tuolleen, joten ei ollut hajuakaan miten piti toimia. Keskustelu nuoren pizzerianeitokaisen kanssa meni about näin:

Minä: Mulle olisi kolme pizzaa, tilasin ne Äpin kautta
Pizzatyttö: Ai netistä?
Minä: Ei kun sen Äpin kautta
Pizzatyttö: Siis netistä vai? (silmiä pyöritellen)
Minä: Ei kun kännykällä sillä Äpillä
Pizzatyttö: Eli netistä. (huokaillen ja silmiä pyöritellen) istu ny alas odottamaan (lisää silmien pyöritystä).

Mun mielestä nettitilaus on eri asia kuin sen perkeleen aplikaation kautta tilaus (vaikka toki sekin käyttää nettiä). Ärsyynnyin koska minusta tehtiin idiootti ja vaikutti että typykkä ei ollut koko äpistä tietoinen. Ja se silmien pyörittely. Ai että! Tuo aiheutti sen, että vittuuntuneena keski-ikäisenä en todellakaan tuolta enää tilaa. Onneksi meillä päin on vaihtoehtoja.

Jotain hyvääkin, TKM:n asuinpaikka tulee vaihtumaan kesällä/syksyllä reilun kahden tunnin välimatkaksi, joten JIPIIII! Tosin tuohan sekin varmaan omat haasteensa, mutta ihan hyvältä tuntuu ainakin toistaiseksi. Olen huvikseni katsellut siltä paikkakunnalta töitä, mutta en kyllä ihan heti mitään radikaalia uskalla tehdä. Niin paljon yhtälössä lapsia, pelkoja, paniikkeja, exiä ja menneisyyttä, että en ehdoin tahdoin ole kaivamassa verta nenästäni. Sitä tuntuu tulevan kaivelemattakin säännöllisin väliajoin.

Pisimmät treffit tulossa tähän mennessä. Perjantaista maanantaihin, ihanaa :). Vielä kun saisin miehen siksi koko ajaksi itselleni, mutta en valitettavasti saa. Aika paljon onneksi silti nähdään.

Ai niin, meinasi unohtua. Tilinpäätös on tilintarkastettu ja ilman korjauksia läpi mennyt. Hyvä minä!

500 000 sivunäyttöä on muuten täyttynyt, huikeeta!

8 kommenttia:

 1. Hih, mäkin The Ärsyynnyin toissapäivänä. Kotimatkalla kuuntelin Suomipoppia ja Jenni Alexandrova sai mun kaikki karvat pystyyn ja koko akan ärsyyntymään raivon partaalle. Helppo on rahoissaan olevan kermaperän siellä huudella, sanonpahan vaan. Sieppas niin paljon että poistin kaikki seuraamiset kohdaltaan Instasta jne. Ja tää oli mulle radikaalia ja äkkipikasta :-D
  Jihuut treffeille, vaikka Mr. katoaakin välillä. Silti oot siellä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D perkeleen kermaperseet :D. Mä lähden ny leffaan, koska olen TAAS ärsyyntynyt, niih! Mulla on ehkä pms tai vaihtarit tai mitä niitä nyt on.

   Poista
 2. Mahtavia superhyperpitkiä treffejä!!

  VastaaPoista
 3. Hyvä sinä! Ja vaikka olis kuinka ärsyttäviä ja ärsyyntyviä asiakkaita, silmien pyöritys EI kuulu asiakaspalveluun.

  Onnea pitkistä treffeistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta asiakaspalvelusta! Kiitos, treffit onkin kohta jo ohi, plääh...

   Poista
 4. Ei vanhenemisessa ole muuta vikaa kuin näön heikkeneminen. Enkä tarkoita ulkonäköä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapasmies, long time no see! Kuis sinne Floridaan? Joo, pitäis käydä näöntarkastuksessa, varsinkin hämäränäkö on huono.

   Poista
  2. Tulin takaisin jo kun putkiremppa päättyi. Eli olen käytettävissä ;)

   Poista