Lukijat

tiistai 22. elokuuta 2017

Neljänkympin kriisi

Kävin tänään terapiassa, eli kampaajalla. Vuodatin saman vuodatuksen kuin eilen puhelimessa kaverille. Se meni suurinpiirtein näin (paatoksella): Mä vihaan mun työtä, vihaan syksyä, vihaan ihmisiä, vihaan itteeni, vihaan miehiä. Oon ollut nyt muutaman päivän hyvinkin täynnä vihaa kaikkea kohtaan. Viha on ehkä turhan vahva sana, mutta oonhan mä vähän ylidramaattinen.

Jatkoin vuodatustani sillä miten en halua käydä missään, en tavata ketään, työmatkankin ajan pidempää reittiä ettei tarvitse tavata niin paljoa muita autoilijoita, koska mä vihaan niitäkin. Puhuttiin harrastuksista ja todettiin että muutamaan paikalliseen harrastukseen ei voida mennä, koska ei vaan kertakaikkiaan siedetä sitä ohjaajaa ja se alkaa sitten vituttamaan liikaa. Vaikea löytää semmoista harrastusta joka ei vituta.

Kampaajaterapeuttini ehdotti että mulla olis neljänkympin kriisi. Oon huomanut kyllä keski-ikäistyneeni, koska en kertakaikkiaan siedä enää juurikaan paskaa. Ehkä mulla onkin, ei haittaa koska kriisit kuuluu elämään ja niistä voi varmaan oppia jotain. Ehkä, toivottavasti.

Mies nro 4 ja 5 ei löydy millään. Löytyy vain sikoja, hulluja ja väärällä tavalla mulkkuja. Älköön kukaan mies nyt tästä provosoituko. Mä kyllä provosoiduin kun mies koki oikeudekseen kommentoida mun vartaloa. Ehkä oli tarkoitettu kohteliaisuudeksi, ei mennyt maaliin asti. Tuota edelsi keskustelua siitä että antaisinko hänelle vähän piparia sun muuta, joten olin jo aika ärsyyntyneessä mielentilassa kun mun kroppaani kommentoitiin. Itselle ei tulisi mieleenkään kommentoida (edes positiivisesti) vieraan ihmisen kroppaa.
Hyväksyn kriisini ja koitan suhtautua siihen huumorilla :).

TKM oli mennyt Tinderiin. Tuntui pahalta. Halusin sen näköjään eilen hänelle kertoakin. Jouduin nyt estämään TKM:n etten ottaisi idioottimaisuuksissani yhteyttä kun seuraava masokismihetki tulee.

9 kommenttia:

 1. Kyllä tommosesta pitää sanoakin.
  Ja viha on joskus hyvin vapauttavaa.

  VastaaPoista
 2. Onneksi välillä vituttaa ihan vaan kaikki!

  VastaaPoista
 3. Kamalaa, miten sivistymätön tyyppi. Tuohon olisit voinut kommentoida, että sulla ei ole tosiaankaan minkään voimanostajan vartalo. Saattaisi vaan näyttää siltä sun pulkannarukroppasi rinnalla.

  -Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tätä se on tuolla palstoilla pyöriminen. Harvemmin viitsin provosoitua, mutta nyt osui arkaan paikkaan, niin päätin sitten virtuaalisesti osua myös arkaan paikkaan.

   Poista
  2. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka arvostelevat/kommentoivat toisen ulkonäköä! Se on siis niiiiiiiiin sivistymätöntä, ettei mitään rajaa. Ja sivistymättömyyshän kertoo sitten sen, mitä kaverin korvien välissä liikkuu, jos nyt sitten liikkuu mitään :(

   Toisaalta tuossahan selviää heti vastapuolen äo eli jääpähän niiden ekojen treffien vaiva pois :D

   Odottelehan rauhassa parempaa!

   -Anette

   Poista
  3. Toisten ulkonäön arvostelu on kuitenkin ihan oma teollisuudenalansa. Kaikki sitä tekevät ja ottavat mallia julkisuuden henkilöiden arvostelusta ja näiden esiintymisestä mediassa. Olette itsekin mukana kielloistanne huolimatta, vai ettekö ole koskaan kehuneet kaverinne uutta kampausta tai kolttua?

   Poista
  4. Mielestäni vaatekappaleen tai hiusten kehuminen on täysin eri asia kuin esim. vartalon arvosteleminen. Mun oma mielipiteeni on se, että vartaloa ei kannattais arvostella positiivisestikaan ellei tunne oikeasti ihmistä. Voihan olla että ihminen on syömishäiriöinen, joka on oksentanut viimeiset vuodet saavuttaakseen sen kehutun vartalon. Varsinkin nuorten kanssa (johon en toki enää itse lukeudu) kannattaa olla varovainen.

   Mutta tästä saa toki olla eri mieltä.

   Poista