Lukijat

lauantai 26. elokuuta 2017

Syysblues

Huhhuh miten ankea ja ahdistunut fiilis mulla jostain syystä on. En tiedä johtuuko se tulevasta pimeyden vuodenajasta, mies nro kolmosen feidaamisesta, peilikuvasta vai mistä, mutta kyllä on mieli maassa. Raskaalta tuntuu raahautua kevääseen.

Tälle illalle oli sovittu jääkausityökaverin kanssa saunominen yleisessä saunassa. Hyvä että oli sovittu, muuten olisin masentunut koko päivän kotona. Ihan kivaa oli, oli dj, sauna, järvi, ilotulitus yms. Suhde työkaveriin on siis onneksi näköjään kunnossa taas.

Mielialat vaihtelee kuin naisella konsanaan, eilen olin ihan hepulissa ja kikattelin asiasta kuin asiasta ja tänään masispäivä. Alkoholilla ei ole ollut osuutta tapahtumiin ja mielialoihin.

Kevättä kohti näillä fiiliksillä.
4 kommenttia:

 1. "Kevättä kohti"! Optimistista :) skipataan koko synkkä vuodenaika ja tähdätään sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en oo jouluihminen ja edessä on yksinäinen joulu, joten eipä siinäkään oo juuri odottamista.

   Poista
  2. Mut onhan uusivuosi ja sen juhlinta! Laitat semmosen kivan tötteröhatun päähän ja juot lärvit. Ja puhelin kiinni, ettei tule kännitekstarei tai -puhelui.

   Ommuute ihammahtavaa kun pystyy yleensä skippaamaan kaikkein harmaimman, kylmimmän ja räntäisimmän ajan täällä. Tänä vuonna se voi kyl olla vähän haastavampaa.

   Poista
 2. Me pistetään nyt ihan imiiditli suunnitteluun naisviikonloppu, eiks je? Mitä se sitten ikinä sisältääkään...palataan yv.

  VastaaPoista