Lukijat

maanantai 27. marraskuuta 2017

Takuu on rauennut

Viikonloppuna kopeloidessani itseäni tein löydön. Tai no, sen löydöksen olin tehnyt jo viitisen vuotta sitten, jolloin se oli herneen kokoinen. Nyt herne oli kasvanut ja kipeytynyt joten ajattelin että voihan ny perse, tarvii tehrä jotain. Köntsä sijaitsee juuri kaarituen kohdalla, joten joutuu paineen ja hankauksen kohteeksi.

Pääsen veitsen alle jo keskiviikkona, just ennen suuhygienistin käyntiä. Superpäivä siis! En malta odottaa! Aamupäivä terveyden- ja sairaanhoidollisia juttuja ja iltapäivä palavereita (ainakin näin mun skenaariossa, koska en ajatellut mitään saikkua tarvita pienen viinirypäleen takia). Selvästi kropan takuu on lauennut ja alamäki alkanut.

Oon jotenkin löytänyt uuden vaihteen työelämään. Mun toimenkuva on vähän muuttunut ja alan löytämään pikkuhiljaa asemassani vaadittavaa "kovuutta" itsestäni. Muutaman kerran kun ärähtää aiheesta niin loppuu mulle ryppyily. Aika mukavaa kieltämättä. Ihmettelen kyllä suuresti että työelämässä pitää ihmisille naputtaa siitä että vessatuoksuja ei tuuleteta käytävään ja laitetaan se vessanovi kiinni ja myöskin että neuvotteluhuoneen ovi laitetaan kiinni että muut saa työrauhan. Olen siis ilmeisesti ylennyt ovivahdiksi tai mahdollisesti lastenhoitajaksi. No, pääasia on että teen sen hyvin. Olen tosi hyvä naputtaja.

Huolta ja murhetta aiheuttaa kuopus, mutta toivon että päällä oleva tilanne menisi pian ohi. Päätin siitä kuitenkin olla kirjoittamatta tarkemmin.

KK:n kanssa menee hyvin ja odotankin innolla reissua jouluna Riikaan. Järkkäsin jokin aika sitten myös KK:lle yllärin. Luin miten kunnon vaimo miestään palvelee ja koitin toteuttaa sen parhaani mukaan. https://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/nain-vaimo-palveli-50-luvulla-lue-uskomattomat-neuvot/3202240#gs.EmI0Ri4 

Leivoin ja kokkasin koko päivän, siivosin, viilensin saunaoluet ja kuohuviinit, pöyhin tyynyt, ostin kukat illallispöytään, meikkasin, puunasin ja kiharsin (vaikka oli saunailta tiedossa), puin takin alle pelkät pitsihärpäkkeet ja hain miehen asemalta. Meikki huomattiin heti asemalla ja kotona silmät pullistui päästä ja leuka loksahti kun riisuin takin. Ai että oli hauskaa! Mä niin rakastan yllättää! Suosittelen lämpimästi.

Hauskaa viikkoa murut!7 kommenttia:

 1. Jessus mitä neuvoja! Luulisi että neuvot ovat paremminkin keskiajalta kuin 50 - luvulta ja sanottakoon että jos joku nainen (jos siis olisin parisuhteessa) ryhtyisi toimimaan noiden ohjeiden mukaan, luultavasti kärräisin hänet hoitoon koska mukavilta tuntuvien juttujen ja täysin luonnottomien asioiden välillä on hiton iso ero. Tietysti on niitäkin joille tuollainen passaisi ja mistä sen tietää vaikka (ja varmaan) noiden mukaan eletäänkin.

  Älä ole huolissasi takuusta, se on voimassa sillä nyt tullaan asiaan josta en itsekään tiennyt ennenkuin minua tästä valistettiin eli jokaisen ihmisen geneettisessä koodissa (vain lekurit näkevät sen) on pienellä präntättynä ns. "tehdasasetusten mahdolliset virheet" joita varsinkin 60 - luvulla tuli aivan helvetisti. Siitä olen minä hyvä esimerkki mitä todistaa omalääkärin lausunto jossa hän toteaa tämän vikalistan olevan stanasti pidempi kuin varsinaisen geneettisen koodin ja se on aika vittumaisesti sanottu, olkoonkin että on totta mutta olisi sitä voinut sanoa tyyliin että "joo, kaikenlaista pientä on mutta sä olet ihan teräkunnossa".
  Hyvä puoli näissä perseelleen menneissä tehdasasetuksissa on se, että ne ovat helposti korjattavissa eivätkä ne aiheuta korjauksen jälkeen enää mitään vaivaa, ns. "vuosihuolto - ja varaosatakuu, kattaa myös koneiston sisään jääneiden,ylimääräisten osien ja ihme möttien sekä nippeleiden poiston" joten älä huoli, kyllä se siitä suttaantuu. Oletuksena on kuitenkin se, ettet anna KK:n rytyyttää sua kohtuuttomasti Riikan reissussa. Ihan sen takia että vuosihuollon jälkeen palikat on herkempiä lentelemään paikaltaan ja se saattaa jopa aiheuttaa sen, että etuakselille alkaa kerääntymään painoa ja kaksoset turpoaa hillitömän kokoisiksi.

  Muksaa iltaa (josko tämä sinne saunalle asti kuluu...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun mieltä todennäköisesti hivelee tieto siitä, että ruuaksi tein naudan palapaistia kilosta lihaa. Muistelen, että sulla oli joku pieni juttu karjalanpaistia kohtaan ja tuohan on melkein sitä :D.

   Hyvä kun varoitit tuosta rytyyttämisestä! Ei helvetti, pyrin siihen että toi paino pysyy taka-akselilla ja kaksosetkin normaali-D:nä :D

   Poista
  2. Saakelin nainen! :D
   Karjalanpaistista ei puhuta - eikä myöskään suklaasta koska mä olen mässylakossa :P

   Nih mutta aina voi sattua ja taphtua :P

   Poista
 2. Kuivausrummun äänet piti hiljentää 50-luvulla? Olikohan sillon ees semmosia...

  Nykypäivän ohje lienee ihan yhtä toimiva:
  -Bring beer
  -Show naked

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D. Tyynyt ois jääneet huomioimatta jos en olisi sanonut :D

   Piti ihan googlettaa kuivausrummusta: "Ranskalainen keksijä M. Pochon valmisti ensimmäisen käsinveivattavan kuivausrummun vuonna 1800". Oho, en olis uskonut!

   Poista
  2. Huh, on siinä ollu veivaamista!

   Poista
 3. Yllätykset ja yllättäminen on kivaa :) Ja miten kivaa on koko päivän kun sitä yllätystä tekee ja hekumoi toisen ilmeen ajatuksella. (onks toi järkevä lause :-D )
  Patti pois ja taas eiku eteenpäin, eiks jeh!

  VastaaPoista